- 17 Ocak 2020
- 27.246
- 39.332
Patlıcan közluyorum Ali nazik yapacağım bende.O zaman bende de ışık varvardır dimi olur dimi benden de
Immm bayram tatlısıı düşüneyim bakalımm kız bana bildirim gelmiyor ya artık gidip bi kurcalamam lazım sanırım takipten çıktım
Napim akşama kolay yemek yapmanın rahatlığı var ayak ayak üstüne atmış oturmaktayımsen napıyosun
Ellerine sağlık şifa olsun inşallah güzellikler pişti o huzurla oturdum yine toto büyütüyorum
Allah canını gurutmaya beni iftarın son saatleri gömmeye mi çalışıyorsun.al size emoji
Offf diyorumPatlıcan közluyorum Ali nazik yapacağım bende.
Ooo en sevdiklerimdenPatlıcan közluyorum Ali nazik yapacağım bende.
Tamam kuzummAllah seni kurbiş git bölümü takibe al hemen
Hadial size emoji
Ben kıskanıyorum hacı açık açık da diyorumkiskanmadim tabiki
Beni evlatlık alsana entepli dutumVallaha ezelden entepliyik yorum
Yaa dünde benim aklımdaydı hazır közlenmiş patlıcanıö var dondurucudaPatlıcan közluyorum Ali nazik yapacağım bende.
Sen kazanırsın kkkiii kurbişTamam kuzumm
Hadii p e k şimdi işin yoksa bunları yap
Ben kıskanıyorum hacı açık açık da diyorumeyy prolularr kıskanıyorum sizi tamam mı hıhh ama almıcam proluk yarışmada heyecanla beklemek daha zevkli hıh
Sıraya gir lütfenBeni evlatlık alsana entepli dutum
Ay ben o dondurucan çıkarilan közlenmiş patlıcanlarıYaa dünde benim aklımdaydı hazır közlenmiş patlıcanıö var dondurucuda
Benide bagaja alınSıraya gir lütfenşimdi şöyle oluyo biz Minnosprenses ile kaçıyoruz Migrenben evlatlık alıyoruz sonra Maldivler de lahmacun yemeye gidiyoruz
50 lira burslu çocuklara yardımTamam kuzumm
Hadii p e k şimdi işin yoksa bunları yap
Ben kıskanıyorum hacı açık açık da diyorumeyy prolularr kıskanıyorum sizi tamam mı hıhh ama almıcam proluk yarışmada heyecanla beklemek daha zevkli hıh
Inş canım çok güzel bi düşünce50 lira burslu çocuklara yardımbelki alırız bende karar veremedim
Yaa hiç denemedim öyle bi ara yapayım bakalımAy ben o dondurucan çıkarilan közlenmiş patlıcanları
Limon ve zeytinyağı döküp tuz atıp yemeği çok seviyorum
Kaynanam alistirdi benide .
Bak onu da çok severim.Yaa hiç denemedim öyle bi ara yapayım bakalımbende kırmızı biber patlıcan közledim attım salatasınj yaparız diye çok seviyorum onu da
Tamam bagaj olmaz sen şoför olBenide bagaja alın
Patlıcan da güzel bişey yaBak onu da çok severim.
Ay genel olarak bir patlıcan seviciyim.
Gel gülüm gelBeni evlatlık alsana entepli dutum
Sıraya gir lütfenşimdi şöyle oluyo biz Minnosprenses ile kaçıyoruz Migrenben evlatlık alıyoruz sonra Maldivler de lahmacun yemeye gidiyoruz