- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Kayitlara gecmis nobeti yok aslinda ilacta engel degilse niye vermiyorlarBen 26 senedir epilepsi hastasıyım ilaç kullanıyorum toplasan 10 kere bayilmadim amma ilaç kullanması engel değil ki önemli kıstas 3 yıl ve üzeri nöbet geçirmemiş olması
Yaaaaa sosyomm aşkoommmmKorkuyom diyonsen cesursun
Sacmalamasinlar ya benim 8 yıllık ehliyetim var raporum ola ola aldım bı sikintim yoktu ilaç da kullanıyordum iyice araştır onu gerçi benim ehliyetin durumu ne olacak bilmiyorum ama iptal etmeye kalkarlarsa itiraz edicemKayitlara gecmis nobeti yok aslinda ilacta engel degilse niye vermiyorlar
Şu dedigin siteye bir bakayim en iyisi canim orda daha detayli bilgi bulurum bence
Tekrar tesekkur ederim
Evet ama dün bir dilim tatli yedim yemegimi normal yedim 2 sata sonra olctum 119 cikti 2 gunder bi takipte ediyorumdaha 130 u gecmedi ölçunlerm.Banada öyle diyolarr ama hamileliktee dikkat etmen gerek normalde tabii normal benimde 113 çiktı açlık ilk yaptırdığımda 90dı mesela 2 hafta önce 113 olmuş ben şok beklemiyorduk oysaki çok dikkat ediyordum ama fırından tambuğday ekmek alıyordum hep belkide onun içine şeker vardı nebilelim ama varmış oda yapıyormuş çunkü başka şeker tükettiğim yoktu busefer siyez ekmek alıyorumm beyaz ekmek kesinlikle tüektmiyorum hamile kaldığımdan berii zaten alışmıştım hep tambuğday aliyordum
Suyu fazla ve bebeği diri yapiyormuş kuzu iyi birşey değil suyun fazla olması oyüzden şeker konusunda dikkat etmen lazım
Ben geçen perşembe gittim doktor normal dedi şekerin ama gene dikkat ett dedi ve suyum kilosu iyiydii işte hamilelikte oyle şey dikkat etmemiz lazımkii hiç kolay değilll
Amiiinnnnnn kuzumYaaaaa sosyomm aşkoommmm
Vallahaa genede oyle çok korkum yok birşekilde çikacakk amaa inşaallahhh hapşurduğum gibi kolay fırlatırimm doktorun kucağınaa
Evetttt sinsi birşeyy cok fenaa ya arada şasırtıyor vücut bizi işte aşırıya kaçmamak gerekir tabii meyvede yapar şekerleme haberin olsunEvet ama dün bir dilim tatli yedim yemegimi normal yedim 2 sata sonra olctum 119 cikti 2 gunder bi takipte ediyorumdaha 130 u gecmedi ölçunlerm.
Dikkat etmeye calisayim yinede riske atmaya degmez çünkü cok sinsi bisey
Kuzum bu yasa yeni cikmis sanırım, hic bir doktor vermedi ilactan dolayı işteSacmalamasinlar ya benim 8 yıllık ehliyetim var raporum ola ola aldım bı sikintim yoktu ilaç da kullanıyordum iyice araştır onu gerçi benim ehliyetin durumu ne olacak bilmiyorum ama iptal etmeye kalkarlarsa itiraz edicem
Sen nasılsın akşama ne yemahh varrrAmiiinnnnnn kuzum
Meyve yeşil elma ve çilek yiyorum sadeceEvetttt sinsi birşeyy cok fenaa ya arada şasırtıyor vücut bizi işte aşırıya kaçmamak gerekir tabii meyvede yapar şekerleme haberin olsun
Tünaydın bebeğim iyiGüüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Herkes iyimii herşey yolunda inşaallahhhhh bugünden sonra bomba gibi guzel günler geçirelimm sağlık huzur mutlulukk aşk para sevgi olsun inşaallahhhh❣
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Anteplililili
H a p p y
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Çilekte yapar biliyorum aşkoMeyve yeşil elma ve çilek yiyorum sadece
Öyle muz portakali kestim
Ooyý bebişimmmm uykunu operummmTünaydın bebeğim iyi
haftalar olsun hepimize inşallah kuzummm
DemeeeÇilekte yapar biliyorum aşko
Ben yesil elma ayva yiyorum erik te var
Isimiz zorDemeee
Elma ve erik en iyisi o zaman
Hele ben doğuremmm sanada sıra gelelimmÖyle valla daha 85 gun varbiteydi hayırlısıyla
Doktora ben iptal edilir mi falan diye sordum kan sonuclarinla eeg çıkınca konuşuruz dedi hiç ilaç muhabbeti olmadı yalnızca hangi ilacı kullandığımı sordu o kadarKuzum bu yasa yeni cikmis sanırım, hic bir doktor vermedi ilactan dolayı işte
Gitgide zorlaştiriyorlar sanirim ,seninde iptal olmaz insalalh, istiyorsan doltorada bi danis bu ilac muhabbetini
Iyiyim kuzu şükür, Amaan biseyler var işte allah me verdiyse, oruçlu oruçlu kimsenin cani yemek çekmesinSen nasılsın akşama ne yemahh varrr
Prensesim tünaydınGüüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Herkes iyimii herşey yolunda inşaallahhhhh bugünden sonra bomba gibi guzel günler geçirelimm sağlık huzur mutlulukk aşk para sevgi olsun inşaallahhhh❣
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Anteplililili
H a p p y
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Aynen canım kışın yükünden arinmamız lazım Normalde yazı pek sevmem ama bu sene çok istedim yani Yaz GelsinIkisini birden çıkarıcan o zaman