Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Ben 26 senedir epilepsi hastasıyım ilaç kullanıyorum toplasan 10 kere bayilmadim amma ilaç kullanması engel değil ki önemli kıstas 3 yıl ve üzeri nöbet geçirmemiş olması
Kayitlara gecmis nobeti yok aslinda ilacta engel degilse niye vermiyorlar
Şu dedigin siteye bir bakayim en iyisi canim orda daha detayli bilgi bulurum bence
Tekrar tesekkur ederim

Reactions: Jou
Kayitlara gecmis nobeti yok aslinda ilacta engel degilse niye vermiyorlar
Şu dedigin siteye bir bakayim en iyisi canim orda daha detayli bilgi bulurum bence
Tekrar tesekkur ederim
Sacmalamasinlar ya benim 8 yıllık ehliyetim var raporum ola ola aldım bı sikintim yoktu ilaç da kullanıyordum iyice araştır onu gerçi benim ehliyetin durumu ne olacak bilmiyorum ama iptal etmeye kalkarlarsa itiraz edicem

Evet ama dün bir dilim tatli yedim yemegimi normal yedim 2 sata sonra olctum 119 cikti 2 gunder bi takipte ediyorumdaha 130 u gecmedi ölçunlerm.
Dikkat etmeye calisayim yinede riske atmaya degmez çünkü cok sinsi bisey

Evet ama dün bir dilim tatli yedim yemegimi normal yedim 2 sata sonra olctum 119 cikti 2 gunder bi takipte ediyorumdaha 130 u gecmedi ölçunlerm.
Dikkat etmeye calisayim yinede riske atmaya degmez çünkü cok sinsi bisey
Evetttt sinsi birşeyy cok fenaa ya arada şasırtıyor vücut bizi işte aşırıya kaçmamak gerekir tabii meyvede yapar şekerleme haberin olsun

Sacmalamasinlar ya benim 8 yıllık ehliyetim var raporum ola ola aldım bı sikintim yoktu ilaç da kullanıyordum iyice araştır onu gerçi benim ehliyetin durumu ne olacak bilmiyorum ama iptal etmeye kalkarlarsa itiraz edicem
Kuzum bu yasa yeni cikmis sanırım, hic bir doktor vermedi ilactan dolayı işte
Gitgide zorlaştiriyorlar sanirim ,seninde iptal olmaz insalalh, istiyorsan doltorada bi danis bu ilac muhabbetini

Tünaydın bebeğim iyi
haftalar olsun hepimize inşallah kuzummm

Kuzum bu yasa yeni cikmis sanırım, hic bir doktor vermedi ilactan dolayı işte
Gitgide zorlaştiriyorlar sanirim ,seninde iptal olmaz insalalh, istiyorsan doltorada bi danis bu ilac muhabbetini
Doktora ben iptal edilir mi falan diye sordum kan sonuclarinla eeg çıkınca konuşuruz dedi hiç ilaç muhabbeti olmadı yalnızca hangi ilacı kullandığımı sordu o kadar

Prensesim tünaydın
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…