- 12 Mart 2020
- 9.718
- 20.784
anlaşmıştık haniVallahaa girersemmm gell beni kurtar aşkoooo
Düüvvvmiiii beniii
Vallahaa doğurmaktan korkmaya başladım gün geldikçe kuzu
Hahahahahah hayal olcak gibi geleyy kuzu yaaaanlaşmıştık hani
fırtlatıvercektin bi solukta
beni kim kurtaracak
aşağı inmesi gerekmiyor muHahahahahah hayal olcak gibi geleyy kuzu yaaa
Bebiş çıkmış kafası yukarlara yaramaz çıktı almoşş
Merhaba mesajini okuyunca sormak istedimBu ara üniversite hastanesindekilerle kanka oldum oraya gidip geliyorum epilepsi hastası olduğum için ehliyetimin iptal edilme durumu var norologla uğraşıyorum bı yandan diyet sen napiyon
Kafası aşşagıdaydı yani normal doğum gibi gözükürr bitanem simdi totosu aşsağıda kafası yukarda dümdükkk gibiaşağı inmesi gerekmiyor mu
Günaayyddıınnn kuzuuummm bence de cok güzel günler gecirelim
Beybitommm akşam oldu yaGünaayyddıınnn kuzuuummm bence de cok güzel günler gecirelim
Dogum yaklaştı bebişKafası aşşagıdaydı yani normal doğum gibi gözükürr bitanem simdi totosu aşsağıda kafası yukarda dümdükkk gibison aylarda belli olur dönüyormuşta bakalımm
Hayırr aşşagıya inmezz buyüdükçe yukarı çıkar doğum gelince suyu gelir fırlatırızzzama kimisininki aşşagıda olurr benim tanıdığımın hiç çıkmamış yukarı benim yukarı çiktı nefesim daralıyor mesela
Evett bebiş ve ben heyecan korkuDogum yaklaştı bebiş
Herseycikleri hazirmi prensesin
vay inatçı zıpaaaKafası aşşagıdaydı yani normal doğum gibi gözükürr bitanem simdi totosu aşsağıda kafası yukarda dümdükkk gibison aylarda belli olur dönüyormuşta bakalımm
Hayırr aşşagıya inmezz buyüdükçe yukarı çıkar doğum gelince suyu gelir fırlatırızzzama kimisininki aşşagıda olurr benim tanıdığımın hiç çıkmamış yukarı benim yukarı çiktı nefesim daralıyor mesela
Işlerin varmııı bugünYokk kız daha öğlen deme öyle
Sagol bitanemmvay inatçı zıpaaa
inşallah kolayca normal doğum yaparsın kuzum
inşallah kuzum :/Sagol bitanemm
Doğuma giderken hepinize dua etcem aklımdasınız
Ohh oh iyi saglikla gelsin inşallahEvett bebiş ve ben heyecan korku
Hazırr aşkoomm hastane bavulum tam kapancak 1 2 haftaya
Senin nasıl gidiyor sende yaklaştın
Merhaba canım epilepsi raporu falan varsa üniversite hastanesi daha önce çekilen eeg raporlarıyla birlikte gidecek yalnız ya prof a gidecek ya docente asistan Dr lar onay veremiyor doktor kendisine kan testi eeg gerekiyorsa MR çeker değerlendirme yapar yada kurula sevk eder yalnız ufak bı nüans var 3 yıl nöbet geçirmemiş olması lazım kontrollerini 6 ayda bir üniversite hastanesinde yaptirmasi lazım ona göre kontrollu veriyolar bı de epilepsi derneği sayfasında detaylar var ordan da ulasabilriMerhaba mesajini okuyunca sormak istedim
Ablam epilepsi hastasi ve ehliyet almak istiyor ve hicbir hastane rapor vermiyor o rapor olmadanda alamiycak
Bunun bildigin baska bir yolu varmi yada bilgin
Kahvem01Günaydın cancan
Senin eski Nickini neydi
Olmaz miiBayram temizliği varmı
Oooo pek bi yorucu bigün olcakMisafirim gelcek bugun kosturuyorum