Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Yaaâaa birtanemmm anca yazabildim ben konu açtım da liste oluşturuyorum aşkım o yüzden yazamadım beybisiiii 🥰🥰😍😍
Öp beni öp öp öp
Ooyyyy ballll olsunn anladımm zatennn😍😍
Liste uğraşmak zaman ama kolay gelsin😘😘
Haböylee öperuuummmmm
shayari-love.gif

Doktora ben iptal edilir mi falan diye sordum kan sonuclarinla eeg çıkınca konuşuruz dedi hiç ilaç muhabbeti olmadı yalnızca hangi ilacı kullandığımı sordu o kadar
Insallah iptal olmaz, sonucta kontrollerden geciyorsun aksi bi durum soz konusu olmaz bence

Normal istiyordum amaa bizim kızçe yaramaz çiktı kafası yukarda totosu ayağı aşşagıda sağolsun idrarıma basa basa altıma işiyom 😂😂😂😂 sezaryen gözüküyor şimdilik
Döner 36 haftaya kadar ya ,😃
Doktor döner falan demiyormu , doguma son 1 hafta kala dönenleri biliyorumda o yuzden dedim☺️

• Komik
Reactions: Jou
Döner diyorr kuzuu şansımiza bakalım sen nedüşünüyorsun doğuma sezaryen girecekken bile normale dönen var pek bi macera😂
Haha aynem var oyle anormal durumlar😝
Ben kizimi epiduralli normal dogumla kucagima aldim mis gibi gecmisti☺️
Simdi bunuda ayni o sekilde dogurmak istiyorum allahtan bisey olamzsa inşallah 🤩

• Muhteşem
Haha aynem var oyle anormal durumlar😝
Ben kizimi epiduralli normal dogumla kucagima aldim mis gibi gecmisti☺️
Simdi bunuda ayni o sekilde dogurmak istiyorum allahtan bisey olamzsa inşallah 🤩
Aaaa epiduralli normalmı iyi kızzz bayada ugrastıriyor ama hep ıkınman lazımm epiduralda ağrısız zatenn sancısızz belin iyimi bel agrısı yapıyormuş zamanla

Aaaa epiduralli normalmı iyi kızzz bayada ugrastıriyor ama hep ıkınman lazımm epiduralda ağrısız zatenn sancısızz belin iyimi bel agrısı yapıyormuş zamanla
Daş kimi masallah😂🙈
Ikinmaya gelince onuda iyi halletmistim yönlendirmeyle , zaten ebe karnima bastirdi 5 dk surmedi cikti yavrum🤗

• Muhteşem
X