Aaa doğru kuzu sende haklısınnIyiyim kuzu şükür, Amaan biseyler var işte allah me verdiyse, oruçlu oruçlu kimsenin cani yemek çekmesin
Iyiyimm bendee kuzuPrensesim tünaydın
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Çok yaz içinde bende sevmem ya ilk bahar son bahar sadece ama bu sene epeyy geç geliyo yazAynen canım kışın yükünden arinmamız lazım Normalde yazı pek sevmem ama bu sene çok istedim yani Yaz Gelsin
Yaaâaa birtanemmm anca yazabildim ben konu açtım da liste oluşturuyorum aşkım o yüzden yazamadım beybisiiiiOoyý bebişimmmm uykunu operummm
Ooyyyy ballll olsunn anladımm zatennnYaaâaa birtanemmm anca yazabildim ben konu açtım da liste oluşturuyorum aşkım o yüzden yazamadım beybisiiii
Öp beni öp öp öp
Insallah iptal olmaz, sonucta kontrollerden geciyorsun aksi bi durum soz konusu olmaz benceDoktora ben iptal edilir mi falan diye sordum kan sonuclarinla eeg çıkınca konuşuruz dedi hiç ilaç muhabbeti olmadı yalnızca hangi ilacı kullandığımı sordu o kadar
Insallah , dogum sekli bellimi peki ne düşünüyorsunHele ben doğuremmm sanada sıra gelelimm
Normal istiyordum amaa bizim kızçe yaramaz çiktı kafası yukarda totosu ayağı aşşagıda sağolsun idrarıma basa basa altıma işiyomInsallah , dogum sekli bellimi peki ne düşünüyorsun
Ay inşallah yaInsallah iptal olmaz, sonucta kontrollerden geciyorsun aksi bi durum soz konusu olmaz bence
Döner 36 haftaya kadar ya ,Normal istiyordum amaa bizim kızçe yaramaz çiktı kafası yukarda totosu ayağı aşşagıda sağolsun idrarıma basa basa altıma işiyomsezaryen gözüküyor şimdilik
Döner diyorr kuzuu şansımiza bakalım sen nedüşünüyorsun doğuma sezaryen girecekken bile normale dönen var pek bi maceraDöner 36 haftaya kadar ya ,
Doktor döner falan demiyormu , doguma son 1 hafta kala dönenleri biliyorumda o yuzden dedim
Haha aynem var oyle anormal durumlarDöner diyorr kuzuu şansımiza bakalım sen nedüşünüyorsun doğuma sezaryen girecekken bile normale dönen var pek bi macera
Aaaa epiduralli normalmı iyi kızzz bayada ugrastıriyor ama hep ıkınman lazımm epiduralda ağrısız zatenn sancısızz belin iyimi bel agrısı yapıyormuş zamanlaHaha aynem var oyle anormal durumlar
Ben kizimi epiduralli normal dogumla kucagima aldim mis gibi gecmisti
Simdi bunuda ayni o sekilde dogurmak istiyorum allahtan bisey olamzsa inşallah
Daş kimi masallahAaaa epiduralli normalmı iyi kızzz bayada ugrastıriyor ama hep ıkınman lazımm epiduralda ağrısız zatenn sancısızz belin iyimi bel agrısı yapıyormuş zamanla
Aaaa ne iyi kuzuuu bendemi ona düşünsemmDaş kimi masallah
Ikinmaya gelince onuda iyi halletmistim yönlendirmeyle , zaten ebe karnima bastirdi 5 dk surmedi cikti yavrum
Eger bas asagi donerse düşün tavsiye ederim yani birde cati muayeneside uygunsa tabiAaaa ne iyi kuzuuu bendemi ona düşünsemm
Inşaallahh merveciimm yaa ama olsun yapcak birşey yok nasıl gelmek istiyorsa gelsin razıyımm bunca sene bekledim kızımıEger bas asagi donerse düşün tavsiye ederim yani birde cati muayeneside uygunsa tabi
Saglikla al kucagina inşallah, ikinizde iyi olun gerisi onemli degilInşaallahh merveciimm yaa ama olsun yapcak birşey yok nasıl gelmek istiyorsa gelsin razıyımm bunca sene bekledim kızımı
Oyle tabi mervemm canımmSaglikla al kucagina inşallah, ikinizde iyi olun gerisi onemli degil