- 25 Ağustos 2019
- 60.505
- 110.984
- 30
Ula insan hosuna gider falan niye üzülüyonnninşallah kuzum :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ula insan hosuna gider falan niye üzülüyonnninşallah kuzum :/
Ooyyy kuzu benimde sınırda amaa bende tatlı tüketmiyorum maaleseff şekerli şeyler de yemiyorum pek cocuk hasta olur işte şeker çok tehlikeli birşeyy benim gene biraz çıkmış neyden bilmiyorum ama seninki nekadar çıktıOhh oh iyi saglikla gelsin inşallah
Benimde iyi sayilir şeker riskim çıktı ama önemli boyutta degil dikkat et dedi edemiyorum ettikce stres oluyorum yiyip yip ölcuyorum valla hic stres yapamam tatlidami yemeyek
Yok kız cok birşey yapmıyorum yenmiyor cöpe gidince üzülüyorumOooo pek bi yorucu bigün olcak
Ikisini birden çıkarıcan o zamanOlmaz mii
O zamana bebişimi almış olur muyum ki diye düşündüm acaba tutmuş olurda sağlıkla iki aylık olmuş olur mu acabaUla insan hosuna gider falan niye üzülüyonnn
Sende mi benim gibi ertesi güne aynı yemek yemiyorsunnYok kız cok birşey yapmıyorum yenmiyor cöpe gidince üzülüyorum
Oooo olurrr tabiii ozaman kadar benceee hem tutunma için dua ederimm saglıkla kucağına all diyeO zamana bebişimi almış olur muyum ki diye düşündüm acaba tutmuş olurda sağlıkla iki aylık olmuş olur mu acaba
Yerim ben sıkıntı etmem de yogurtlu seyler olsun salata olsun dökülüyor ana yemek yeninceSende mi benim gibi ertesi güne aynı yemek yemiyorsunn
Aayyy evett onlarr öyle oluyoya yeteri kadar yappYerim ben sıkıntı etmem de yogurtlu seyler olsun salata olsun dökülüyor ana yemek yenince
HarikaHahahahah güzel bi yaklaşım demiii
Tesekkur ederim canim , bunda engel ilaci hala kullaniyor olmasiymis ilaci 2 yil kullanmasaymis verceklerdide işte olmadi, onun disinda 10 yildir bu hastaligi var ve toplasan 5 kere nobet gecirdiMerhaba canım epilepsi raporu falan varsa üniversite hastanesi daha önce çekilen eeg raporlarıyla birlikte gidecek yalnız ya prof a gidecek ya docente asistan Dr lar onay veremiyor doktor kendisine kan testi eeg gerekiyorsa MR çeker değerlendirme yapar yada kurula sevk eder yalnız ufak bı nüans var 3 yıl nöbet geçirmemiş olması lazım kontrollerini 6 ayda bir üniversite hastanesinde yaptirmasi lazım ona göre kontrollu veriyolar bı de epilepsi derneği sayfasında detaylar var ordan da ulasabilri
Ac olunca az geliyor gözüne insanın yeterince az yapmaya calısıyorumAayyy evett onlarr öyle oluyoya yeteri kadar yapp
İşallah kuzuşum yaaa :3Oooo olurrr tabiii ozaman kadar benceee hem tutunma için dua ederimm saglıkla kucağına all diye
Laaa niye şasırıp duruyoonnnHarika
Hahahaha evettt kaçkişilerkii gelecekAc olunca az geliyor gözüne insanın yeterince az yapmaya calısıyorum
Açlik 71Ooyyy kuzu benimde sınırda amaa bende tatlı tüketmiyorum maaleseff şekerli şeyler de yemiyorum pek cocuk hasta olur işte şeker çok tehlikeli birşeyy benim gene biraz çıkmış neyden bilmiyorum ama seninki nekadar çıktı
2 kişi arkadasımız karı koca gelcekler toplamda 4 kişi olcazHahahaha evettt kaçkişilerkii gelecek
Ben 26 senedir epilepsi hastasıyım ilaç kullanıyorum toplasan 10 kere bayilmadim amma ilaç kullanması engel değil ki önemli kıstas 3 yıl ve üzeri nöbet geçirmemiş olmasıTesekkur ederim canim , bunda engel ilaci hala kullaniyor olmasiymis ilaci 2 yil kullanmasaymis verceklerdide işte olmadi, onun disinda 10 yildir bu hastaligi var ve toplasan 5 kere nobet gecirdi
Korkuyom diyon sen cesursunLaaa niye şasırıp duruyoonnn
Banada öyle diyolarr ama hamileliktee dikkat etmen gerek normalde tabii normal benimde 113 çiktı açlık ilk yaptırdığımda 90dı mesela 2 hafta önce 113 olmuş ben şok beklemiyorduk oysaki çok dikkat ediyordum ama fırından tambuğday ekmek alıyordum hep belkide onun içine şeker vardı nebilelim ama varmış oda yapıyormuş çunkü başka şeker tükettiğim yoktu busefer siyez ekmek alıyorumm beyaz ekmek kesinlikle tüektmiyorum hamile kaldığımdan berii zaten alışmıştım hep tambuğday aliyordumAçlik 71
Yüklemeden sonra 133 çıktı
Kime sorsam seker yok sende diyo ama doktorum dikkat et dedi
Ve suyumda biraz onunda bircok sebebi olabiliyormuş sendede varmi boyle bi durum