Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Ohh oh iyi saglikla gelsin inşallah
Benimde iyi sayilir şeker riskim çıktı ama önemli boyutta degil dikkat et dedi edemiyorum ettikce stres oluyorum yiyip yip ölcuyorum valla hic stres yapamam tatlidami yemeyek
Ooyyy kuzu benimde sınırda amaa bende tatlı tüketmiyorum maaleseff şekerli şeyler de yemiyorum pek cocuk hasta olur işte şeker çok tehlikeli birşeyy benim gene biraz çıkmış neyden bilmiyorum ama seninki nekadar çıktı

Tesekkur ederim canim , bunda engel ilaci hala kullaniyor olmasiymis ilaci 2 yil kullanmasaymis verceklerdide işte olmadi, onun disinda 10 yildir bu hastaligi var ve toplasan 5 kere nobet gecirdi

Açlik 71
Yüklemeden sonra 133 çıktı
Kime sorsam seker yok sende diyo ama doktorum dikkat et dedi
Ve suyumda biraz onunda bircok sebebi olabiliyormuş sendede varmi boyle bi durum

Reactions: Jou
Tesekkur ederim canim , bunda engel ilaci hala kullaniyor olmasiymis ilaci 2 yil kullanmasaymis verceklerdide işte olmadi, onun disinda 10 yildir bu hastaligi var ve toplasan 5 kere nobet gecirdi
Ben 26 senedir epilepsi hastasıyım ilaç kullanıyorum toplasan 10 kere bayilmadim amma ilaç kullanması engel değil ki önemli kıstas 3 yıl ve üzeri nöbet geçirmemiş olması

Açlik 71
Yüklemeden sonra 133 çıktı
Kime sorsam seker yok sende diyo ama doktorum dikkat et dedi
Ve suyumda biraz onunda bircok sebebi olabiliyormuş sendede varmi boyle bi durum
Banada öyle diyolarr ama hamileliktee dikkat etmen gerek normalde tabii normal benimde 113 çiktı açlık ilk yaptırdığımda 90dı mesela 2 hafta önce 113 olmuş ben şok beklemiyorduk oysaki çok dikkat ediyordum ama fırından tambuğday ekmek alıyordum hep belkide onun içine şeker vardı nebilelim ama varmış oda yapıyormuş çunkü başka şeker tükettiğim yoktu busefer siyez ekmek alıyorumm beyaz ekmek kesinlikle tüektmiyorum hamile kaldığımdan berii zaten alışmıştım hep tambuğday aliyordum

Suyu fazla ve bebeği diri yapiyormuş kuzu iyi birşey değil suyun fazla olması oyüzden şeker konusunda dikkat etmen lazım
Ben geçen perşembe gittim doktor normal dedi şekerin ama gene dikkat ett dedi ve suyum kilosu iyiydii işte hamilelikte oyle şey dikkat etmemiz lazımkii hiç kolay değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…