Anca yazabildim hamişimmmmOoyyyy ballll olsunn anladımm zatennn
Liste uğraşmak zaman ama kolay gelsin
Haböylee öperuuummmmm
Canımsınn benimm canim lnammm hep boyle iyi olman a seviniyorummAnca yazabildim hamişimmmm
Valla biraz zor ama iyi şeyler için çabamız mucizelerimiz için kuzum
Teşekkürler kuzum bende seni kocaman öptüm çiçeğim ay kız nasıl öpme şekli o öyleeeeemuahhhhhhhhh
Yaaâaaaa seni yerimmm joummmm ne güzel şeyler demişsin meleğim seninde yerin bende ayrı çiçeğim biliyorsunCanımsınn benimm canim lnammm hep boyle iyi olman a seviniyorumm
Sevgim sana çok baska öpüyorumm en güzel yerindennherkes e ayrı bi sevgim var
Ben sevdiğim insanlara içimden ne geliyorsa söyleriimmmYaaâaaaa seni yerimmm joummmm ne güzel şeyler demişsin meleğim seninde yerin bende ayrı çiçeğim biliyorsun
Bende kocaman öpüyorum bebeğim
En çokta bana sempatin var itiraf et geboş
Ben sevdiğim insanlara içimden ne geliyorsa söyleriimmmtabi oda bana karşı aynı hissi verirse
Hahahaha sempatiğim sana kuybannn oyyy
Hiç görmedim aşko napysun nasılsınGüüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Herkes iyimii herşey yolunda inşaallahhhhh bugünden sonra bomba gibi guzel günler geçirelimm sağlık huzur mutlulukk aşk para sevgi olsun inşaallahhhh❣
Migrenben
@karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Ay sen pro olmuşsun nasıl pekiBen sevdiğim insanlara içimden ne geliyorsa söyleriimmmtabi oda bana karşı aynı hissi verirse
Hahahaha sempatiğim sana kuybannn oyyy
Napayrummm iftar için herife hizmetttHiç görmedim aşko napysun nasılsın
Kocişimin hediyesiiiAy sen pro olmuşsun nasıl pekihayırlı olsun canım benim
Ay çok yorma kendi bebgim yaaNapayrummm iftar için herife hizmettt
Sen napaysun lavimmm olsun geç olsun güç olmasın
Hay Allah çok iyi olmuş ama yakışmış ciddenKocişimin hediyesiiisonunda kandırdım hahahaha
Vallaha kuzu dün geceden beri uykusuzum bizimki çok hareketli uzanıyorum kalk diyo bana oturuyorum ses yokAy çok yorma kendi bebgim yaa
Sagoll canim rahatladımm durmadan oppsss oppsss oppsss görmektenHay Allah çok iyi olmuş ama yakışmış cidden
Demekki geceleri hiç uyumuyacak bu sözümü unutmaVallaha kuzu dün geceden beri uykusuzum bizimki çok hareketli uzanıyorum kalk diyo bana oturuyorum ses yok
Evett yaaa mesaj atamıyor insan ne o öyle bekle ne falan çok iyi etmişsinSagoll canim rahatladımm durmadan oppsss oppsss oppsss görmekten
Vallaha kesin öyle oldu gündüz iyide gece fena olmaya başladı 2 gündür gözaltlarım şiş görme beni daha iyiDemekki geceleri hiç uyumuyacak bu sözümü unutma
Heee watsap gibi çat çat yazzEvett yaaa mesaj atamıyor insan ne o öyle bekle ne falan çok iyi etmişsin
He vallahi çok kolay böyle bizimHeee watsap gibi çat çat yazz