Fake konu acmak

Sağolun kızlar . Kocamın adı Mülayim onu unutmuşum yazmayı.Çok mülayim biri beni çok seviyor.Ama hala aklımda tankut var.Tekrar olur mu sizce ?Bu arada tankut mesaj attı tekrar çok özlemiş beni

Bu çocuk kimden olabilir deyince; Kim, nerede, kiminle, ne zaman diye bir bulmaca vardı eskiden çok çözerdim. aklıma o geldi.

Çocuk kocandan canım gerisini hiç karıştırma.

Kizlar acil yardim kizlar sanirim ben gayim. Konuya en basindan giris yapmak gerekirsee, bizim bi arkadas vardi sozlu, kiz arkadasi nasil olsa evlencez diyip cocukla birlikte olmak istemis. Cocuk da muhafazakar bi ailenin cocugu. Kabul etmemis ben senin bildigin erkeklerden degilim evlenmeden olmaz namusum cok onemli demis. Ayrilmislar. Bikac ay sonra tekrar birlesmisler. Biz de dalga gecmistik kesin cocuk vermistir de barismislardir diye. Kinamamak gerekiyormus. Simdi erkek arkadasim nasil olsa evlencez diyip benden istiyorr. Ama ben hic istemiyorum. Napmam lazin kizlar nasil bir yol izlemeliyim

Okul tatil oldu ya gelirsiniz artik ergenler!!!!!!!!!

Kızlar çok aşığım ben 1 ay oldu tanışalı sevgilimin adı Lütfü Can onunla internette tanıştım çok temiz kalpli birisi ve tam bir doğa çocuğu doğayı çok seviyor hafta sonu beni orman gezisine çıkaracak çok heyecanlıyım.Hatta o kadar düşünceli ki sıcaktan bunalmıyayım diye ne zaman yan yana gelsek açık giyinmemi ister..
Bu çocuk tam bir orman sever bana cep telefonunu kapat gel dedi doğa cep telefonumun radyasyonundan zarar görebilirmiş..
Ah Lütfü Can seni seviyorum

Keske bizim sevhilimiz de bu kadar duyarli olsa kardesim bizimki elinden gelse bu havada kase mont giydirecek. Oyle orman falan nerdeee habire avmlerdeyiz. Cok sanslisin valla degerini bil. Turk filmlerindeki gibi kovalamaca oynarsiniz agaclarin ardindan birbirinize bakarsiniz cok romantiiiikkk

Teşekkür ederim kardeş öyledir çok düşüncelidir aman nazar değmesin..Ay değil mi ne güzel olur romantik romantik..

Kızlar ne zamandır içimde bir sıkıntı var.Bu forumda bir arkadaş var ismini vermek istemiyorum EnHarbiKiz olur kendisi.Platonik bir aşk yaşıyorum.Gecelerim gündüzüme karıştı.
Ben bayansı erkeğimim lezbiyenim karadenizde 15 dönüm tarlam Tarabya'da 4 dairem var her ay 3000 lira gelirim var bunların hepsini ona feda ederim yapamıyorum onsuz ne olurrrrrr askıma karşılık versin yardım edin
Ona bir şarkı bile armağan ettim.

Onu birak beni al askim ne zamandir ben de senden hoslaniyorum ama soyleyemiyodum simdi boyle birsey yazman icindeki yanginj alevlendirdi cok canim aciyorr al beni all

Onu birak beni al askim ne zamandir ben de senden hoslaniyorum ama soyleyemiyodum simdi boyle birsey yazman icindeki yanginj alevlendirdi cok canim aciyorr al beni all

Bu aşkta 3 kişiye yer var mı ? Bir kalp kaç defa sever
Neyse senide kaçırmam istemem ben çok bonkör kalpliyimdir..Geç yamacıma

yaaa bak şimdiii 15 dönüm tarla dedin ya ben orda bittim şahsen komple sarışınım,alem bana hasta bilmem biliyörmüsün? karizmam yeter o ka yani.
hatun benimdir adana çekil aradan

yaaa bak şimdiii 15 dönüm tarla dedin ya ben orda bittim şahsen komple sarışınım,alem bana hasta bilmem biliyörmüsün? karizmam yeter o ka yani.

Duygularıma daha fazla engel olamadım
Bu aşkı biran önce itiraf etmeliydim yoksa elimden kaçırırdım felan ayyy nihayet tek taraflı değilmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…