• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Sen kendini yirt o bana aşık kiii:rolleyes:

Gün ola harman ola,yogurdun ayran ola,catlada patlaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
O biyiklarla nasil seni sever nasiiiilll tras ol sen once kiziiimm :63: ya benim olur ya kara topragin uleeeennnn benim babam asirettt vurur sizi topugunuza siktiririm :63:

O biyiklarla nasil seni sever nasiiiilll tras ol sen once kiziiimm :63: ya benim olur ya kara topragin uleeeennnn benim babam asirettt vurur sizi topugunuza siktiririm :63:
Belki biyikli pis sakallı seviyo sanane kiiii,herkesin zevkine kimse karısamaz:63:
Vayyy tehdit haaa! Hemen polisi ariyorum. Sen hapise,biz dünya evine:KK76:

İnsanlar sen ne yaparsan yap kafasına gore yakıştırma yapacak.Senin kurallarına gore yapılması gerekeni yap.Bırak kim ne drse desin
Kizlar iki ay once kuzenimin calistigi sirkette ise basladim. Kuzenim erkek. Ben de evli bir bayanim. Ondan uc yas buyugum ama bana abla demez. Cok da capkindir kadin ruhundan iyi anlar. Anne tarafindan kuzenim olur kendisi. Yakindik kuzenimle ama sık sık gelip gitmedigimizden cok da yakin degildik. İse basladim odalarimiz yan yana. Tek tanidik da o olunca yemege falan beraber gidiyoruz hep. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. İlk gunden bu yana bayagi samimi olduk. Ama kimse bilmez kuzen oldugumuzu cunku pek kimseyle sohbet etmeyiz o sevmezmis is arkadaslarini erkeklere varincaya kadar cok dedikoducularmis bikaciyla sorun yasamis bana da simdiden mesafeni koyarsen sen karli cikarsin demsti. Biz de merabalasiriz sadece genelde kuzenle takilirim. Bizim dostlugumuzu kiskanan tipler farkettim bikac gun once ve devami da geldi zaten. Gecenlerde izinli gunumuzde kuzenle bulustuk teyzemin dogumgunuydu o gun nasil supriz yapsak diye planliyoduk. Yine biz samimi sakalar gulusmeler falan. Sirketten bi kadin gormus bizi. Ve dedikodu hizla yayilmis. Bunlar ofis disinda d agorusuyo kadin bir de evli bak bak kocasini aldatiyo bi de kendinden kucuk dost tutmus kendine cocuk onu kullaniyo kendinden buyuk biriyle evlenir mi hic citir ister falan. Ben 28im o 25. Bu benim kulagima geldi. Bi de sirkette ondan hoslanan bi kiz varmis ha bire laf sokmaya basladi. Biz de buna ksrsi kuzen oldugumuzu soyledik ama inanmadilar. Basta samimi degildiniz sonradan oldunuz bu nasil kuzenlik falan. Biz de umursamadim hic bozmadan devam ettik. Ama dedikodular aldi yurudu. Yonetime kadar gitmis. Simdi istifamizi vermemizi istiyolar. Toplum ahlakini zedeleyici hareketler yapmaktan sirkette uygunsuz samimiyet kurmaktan hakkimizda islem baslatip kovacaklarmis yoksa. Oysa bizim mudur sekreterini bariz goturuyo ona laf yok niye cunku parayi o veriyo. Kuzenimizle de samimi olamiycaksak. Benim kuzen de cok rahat biri hic takmiyo suan ben de onlara dava acarim diyo. Napcam bilemiyorum adimiz cikti sirkette. Kocamin kulagina giderse kocam hepsini vurur asirettir kendisi mafya isleriyle falan ugrasiyo. Sizce ne yapmam lazim?

Kızlar ben üniye gidiyorum 3.sınıf öğrencisiyim. 3 senedir de hoşlandığım bir çocuk var bizim sınıftan. Sevdiğimi biliyor benden de hoşlandığını düşünüyorum birkeresinde sınıfın kapısından cıkarken dirseği mememe değmişti bence bilerek yapmıştı neyse.
Gecen gün tuvaletten cıktım baktım koridorun sonunda arkadaslarıyla sohbet ediyor. Ben de yakından göreyim kendimi de göstereyim diye önünden geçeyim dedim. Çünkü o gün çok güzeldim mini bir elbise vardı üstümde. Yanından gectim sonra arkamı döndüğümde hepsi bana bakıyordu ve peşimden gelmeye basladılar. Aralarında da bir seylerden bahsedip gülüşüyorlardı sanırım bana acılacak onu konusuyorlar diye düşünüp iyice heyecanlandım. Okulun bahcesine cıktım yurda doğru yürüyordum ama her gecen bana bakıyordu ve sevdiğim çocuk da hala peşimdeydi. Neyse sonra ben yanıma gelsin diye yavasladım biraz o da bana yetişti. Yanımdan gecerken 'Şükriye donun görünüyor' dedi ve kahkaha atarak uzaklaştılar. Meğerse tuvalette eteğimin arkası corabıma sıkışmış ve acılmış. Bütün okul dötümü ve mickeyli donumu görmüştü. En azından sexy bir don olsaydı:(
Sonra ben ağlayarak yurttaki odama gittim ve hemen buna msj attım. Çok utanıyorum yüzüne bakamam sanırım artık dedim. O da olsun ben senin dötüne bakarım dedi. Sizce ne demek istedi?

Kızlar ben üniye gidiyorum 3.sınıf öğrencisiyim. 3 senedir de hoşlandığım bir çocuk var bizim sınıftan. Sevdiğimi biliyor benden de hoşlandığını düşünüyorum birkeresinde sınıfın kapısından cıkarken dirseği mememe değmişti bence bilerek yapmıştı neyse.
Gecen gün tuvaletten cıktım baktım koridorun sonunda arkadaslarıyla sohbet ediyor. Ben de yakından göreyim kendimi de göstereyim diye önünden geçeyim dedim. Çünkü o gün çok güzeldim mini bir elbise vardı üstümde. Yanından gectim sonra arkamı döndüğümde hepsi bana bakıyordu ve peşimden gelmeye basladılar. Aralarında da bir seylerden bahsedip gülüşüyorlardı sanırım bana acılacak onu konusuyorlar diye düşünüp iyice heyecanlandım. Okulun bahcesine cıktım yurda doğru yürüyordum ama her gecen bana bakıyordu ve sevdiğim çocuk da hala peşimdeydi. Neyse sonra ben yanıma gelsin diye yavasladım biraz o da bana yetişti. Yanımdan gecerken 'Şükriye donun görünüyor' dedi ve kahkaha atarak uzaklaştılar. Meğerse tuvalette eteğimin arkası corabıma sıkışmış ve acılmış. Bütün okul dötümü ve mickeyli donumu görmüştü. En azından sexy bir don olsaydı:KK43:
Sonra ben ağlayarak yurttaki odama gittim ve hemen buna msj attım. Çok utanıyorum yüzüne bakamam sanırım artık dedim. O da olsun ben senin dötüne bakarım dedi. Sizce ne demek istedi?
Canım bu çocuk sana aşık diim sana.. :KK200: Ama en kötüsü mickeyli don olmuş ya o_O Hakikaten seksili ve dantelli olsaymış on numara olurmuş. Bundan sonra dikkat et, o mickeyli donu da hemen çöpe at. :KK20:

Gecen gün tuvaletten cıktım baktım koridorun sonunda arkadaslarıyla sohbet ediyor. Ben de yakından göreyim kendimi de göstereyim diye önünden geçeyim dedim. Çünkü o gün çok güzeldim mini bir elbise vardı üstümde. Yanından gectim sonra arkamı döndüğümde hepsi bana bakıyordu ve peşimden gelmeye basladılar. Aralarında da bir seylerden bahsedip gülüşüyorlardı sanırım bana acılacak onu konusuyorlar diye düşünüp iyice heyecanlandım. Okulun bahcesine cıktım yurda doğru yürüyordum ama her gecen bana bakıyordu ve sevdiğim çocuk da hala peşimdeydi. Neyse sonra ben yanıma gelsin diye yavasladım biraz o da bana yetişti. Yanımdan gecerken 'Şükriye donun görünüyor' dedi ve kahkaha atarak uzaklaştılar. Meğerse tuvalette eteğimin arkası corabıma sıkışmış ve acılmış. Bütün okul dötümü ve mickeyli donumu görmüştü. En azından sexy bir don olsaydı:KK43:
Mikili donla mı geçiyorsun Şükriye :eek: ben bu gibi durumlara karşı her zaman jartiyer kullanırım herkesi kendim gibi sandım bi an :KK51: okulu bırakırım senin yerinde olsam sorun donunu görmeleri değil Mikili donunu görmeleri :KK14:

Canım bu çocuk sana aşık diim sana.. :KK200: Ama en kötüsü mickeyli don olmuş ya o_O Hakikaten seksili ve dantelli olsaymış on numara olurmuş. Bundan sonra dikkat et, o mickeyli donu da hemen çöpe at. :KK20:

Mikili donla mı geçiyorsun Şükriye :eek: ben bu gibi durumlara karşı her zaman jartiyer kullanırım herkesi kendim gibi sandım bi an :KK51: okulu bırakırım senin yerinde olsam sorun donunu görmeleri değil Mikili donunu görmeleri :KK14:

Kızlar donlarımı annem alıyor. Evlenmeden seksili don giymemi yasakladı hepsinin üstünde mickey ya da garfield var benim suçum ne :KK43: Az önce msj yazdım mickeyli don giyen bir kızla ne işin olur senin değil mi dedim. O da cevap olarak olurmu en sevdiğim çizgi kahraman mickey ben cok begendim, hatta sütyenini de merak ettim sütyenli bi foto yollasana dedi. Ben de yolladım. Hala cevap yazmadı sanırım beğenmedi :(

Kızlar donlarımı annem alıyor. Evlenmeden seksili don giymemi yasakladı hepsinin üstünde mickey ya da garfield var benim suçum ne :KK43: Az önce msj yazdım mickeyli don giyen bir kızla ne işin olur senin değil mi dedim. O da cevap olarak olurmu en sevdiğim çizgi kahraman mickey ben cok begendim, hatta sütyenini de merak ettim sütyenli bi foto yollasana dedi. Ben de yolladım. Hala cevap yazmadı sanırım beğenmedi :KK43:
Yaşın kaç canım ya, annen mi alıyor hala çamaşırlarını? Yazık sana.. En iyisi evden kaçmak bence.. :(

Kızlar donlarımı annem alıyor. Evlenmeden seksili don giymemi yasakladı hepsinin üstünde mickey ya da garfield var benim suçum ne :KK43: Az önce msj yazdım mickeyli don giyen bir kızla ne işin olur senin değil mi dedim. O da cevap olarak olurmu en sevdiğim çizgi kahraman mickey ben cok begendim, hatta sütyenini de merak ettim sütyenli bi foto yollasana dedi. Ben de yolladım. Hala cevap yazmadı sanırım beğenmedi :KK43:
Sutyenin nasıldı? Önemli bir ayrıntı bu

Sutyenin nasıldı? Önemli bir ayrıntı bu

Dur sana da atim resmimi

chest_top_1910_12074a.webp

Back