- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.841
bdv konusu mu mu meşgul etme burayıoff kapatın cenenizi derdim var benim bir tane
beni bilen bilir dünya güzeli bir bayanım gözler dudaklar burun bacaklar gögüsler
Allah ne yaratmış bee diye bakarım kendime
etrafımda kıskanc doludur
ya gecen biri bi baktı
ertesi gün popomda çıban çıktı
yani böyle biriyim
bıktım güzel olmaktan derdim bu çok dikkat çekiyorummmm
çirkin olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
sanane yaa kiraye misin diaremisin nesinbdv konusu mu mu meşgul etme burayı
konuşmayı öğren sen önce insanları dış görünüşleriyle yargılmanın ne kadar ayıp olduğunu sana ben öğretecek değilim!!!!!!!sanane yaa kiraye misin diaremisin nesin
bdv konusu tabi çok güzelim ve bunun acısını çekiyorum
herkes bana bakıyor
tabi sen çok çirkin olduğundan anlayamazsın
tabi canım en iyisi denizatıyla evli olmak nasıl bişey anlatsana birazBen dogurmuycam ki, vucudumu bozamam ben.Doktorlarla gorustuk benden alip kocama nakil yapicaz yavrumuz onda buyuyecek
tabi canım en iyisi denizatıyla evli olmak nasıl bişey anlatsana biraz
at da tutayım sen bu kafayla daha çook hamile kalırsınTek kelimeyle mukemmell.hem pardon hanimefendi ben sizin kocaniza at diyormuyum ne o oyle at mat ??
At gibi olan benim at gibi hatunum attt
at da tutayım sen bu kafayla daha çook hamile kalırsın
hamilesin kesin yani bi test mestyapaydın kavgaya koşturcağınaBedende benim bebekde benim bedende benim bebekde benim daha dogmamis yavrumun ustunden prim yaptirmam size
öğretsene öğretmen misin sen yoksaaa ay bu cehaletle zorkonuşmayı öğren sen önce insanları dış görünüşleriyle yargılmanın ne kadar ayıp olduğunu sana ben öğretecek değilim!!!!!!!
ne yaratmış tövbe estağfurullah beyin koymamış galibaoff kapatın cenenizi derdim var benim bir tane
beni bilen bilir dünya güzeli bir bayanım gözler dudaklar burun bacaklar gögüsler
Allah ne yaratmış bee diye bakarım kendime
etrafımda kıskanc doludur
ya gecen biri bi baktı
ertesi gün popomda çıban çıktı
yani böyle biriyim
bıktım güzel olmaktan derdim bu çok dikkat çekiyorummmm
çirkin olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ne yaratmış tövbe estağfurullah beyin koymamış galiba
bedeninide bebenide al git lanBedende benim bebekde benim bedende benim bebekde benim daha dogmamis yavrumun ustunden prim yaptirmam size
aaboovv seviye de diplerde ayrıca onlar stiletto değil ama çok şekerler de mi itiraf et hadibana bak kokona senin o stilettolarını çıkarıp kafanda paralarım hadsiz !
Yaptımya konumu okumadın galiba burda sisirme laflarla yorum yapiyosun..!! Sirf yorum yapmak icin yorum yapmayin lutfen..!! Karbonat testi yaptim ben bikere %binbeşyüz hamileyim hatta kendi gelistirdigim yontemle gebelik haftamı bile saptadım 3,5 haftalık benim bebeyyyimmmhamilesin kesin yani bi test mestyapaydın kavgaya koşturcağına
şeker evet ama bana yakışır sana yakışmaz eee benim gibi afeti devran kız olmaıdğındnaaaboovv seviye de diplerde ayrıca onlar stiletto değil ama çok şekerler de mi itiraf et hadi
3,5 iyiymiş karbonat kafası heralde bu daYaptımya konumu okumadın galiba burda sisirme laflarla yorum yapiyosun..!! Sirf yorum yapmak icin yorum yapmayin lutfen..!! Karbonat testi yaptim ben bikere %binbeşyüz hamileyim hatta kendi gelistirdigim yontemle gebelik haftamı bile saptadım 3,5 haftalık benim bebeyyyimmm
bedeninide bebenide al git lan
ne diyorsun azeri misin nerelisin türkçe konuşLanlu lunlu konusma benimle Novalgin hanım istediyim gader galabilerem elbette kiii burası babanızın ahırıdııı ??
kız kadın diye niya olayı cinsiyet ayrımcılığına getiriyorsun senin amacın belli bizi banlatmak istiyorsun kesin erkek üyesin senşeker evet ama bana yakışır sana yakışmaz eee benim gibi afeti devran kız olmaıdğındna
(stiletto değilmiş evet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?