- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.921
Kaldır çabuk fotoğrafı Allah bilir kim bu? Kimi alet ediyorsun eğlencene fake seni.
Kaldır çabuk fotoğrafı Allah bilir kim bu? Kimi alet ediyorsun eğlencene fake seni.
Kibliyorum seni muhatap olmak bile istemiyorumNe fakesi ya memelerimi mi kıskandın?
Canım göğüslerin fazla ufak gibi ya.. Bilemedim.. Bence beğenmemiştir
Kibliyorum seni muhatap olmak bile istemiyorum
Fakesin buram buram fake kokusu alıyorumYa fındık kadar memen var belli ki kıskanıyorsun. Ne istiyorsun benden ya?
yavrucuğum hangi sulu tarlada büyüdün sen böyle :)))))))))))))))))))))))))))
Fakesin buram buram fake kokusu alıyorum
yavrucuğum hangi sulu tarlada büyüdün sen böyle :)))))))))))))))))))))))))))
Birazdan mune gelirKonumdan cıkar mısın ya memen kadar konuş bye.
Japonum ben belli olmuyor mu
deli ya :)) kahkaha attım resmenFake konu mu ? Bir tanede ben yazayım .
BİR DERDİM VAR KIZLAR YARDIM LÜTFEN
Slm kızlar bugün üye oldum ama uzun zamandır burada paylaşılanları takip ediyorum.Hiç buraya konu açacağım aklıma gelmemişti.Konuya geçeyim.
Bir sevgilim vardı kendisini çok seviyordum İsmi Tankut.Ayrıldık başka biriyle beraber oldu .Unutmaya çalıştım olmadı bende başka biriyle olmaya başladım ismi Gıyasettin.Sonra bir yıl sonra bana tekrar dönmek istedi Tankut.Bende istiyordum sonra biz tekrar birleştik Tankutla.5 ay sonra diğer sevgilisiyle hala beraber olduğunu öğrendim.Tekrar ayrıldık.Gıyasettine gittim bende.O da beni affetti.Sonra Gıyasettin bu yaptığımı gururuna yediremeyince başka bir kız bulmuş adı Şaziye.Düşünebiliyor musunuz beni o çok seven adam beni aldattı.Bende intikam alcam ya benden hoşlanan bir çocuk vardı adı İmdat,onla çıkmaya başladım.İmdat imdadıma yetişti anlayacağınız.Aradan 5 ay geçtikten sonra biz beraber olduk.Onunla mutluydum.Bir süre daha geçtikten sonra herşey değişmeye başladı.Kavga ettik kavga ettiğimiz gece Kafa dağıtmak için bir bara gittim.O gece birisiyle tanıştım ismi Baybars.(birleşik ismi bars değil) Sabaha kadar eğlendik çok ince düşünceli bir adamdı.Beni eve bırakmak istedi kabul ettim.Ne olduysa o zaman oldu işte.Eve geldiğimizde kibarlık olsun diye kahve içmeye davet ettim.O da kabul etti.Kahveleri içerken olan oldu.Nasıl oldu bilmiyorum bz beraber olduk,birdaha onu görmedim.Sonra aradan 3 gün geçince İmdat hatalı olduğunu kabul ederek barıştık.Ama onunla devam etmek istemiyordum artık.Tekrar ondan ayrıldım.Artık eskisi gibi olmayacaktım.Evlenip evimin kadını olmak istiyordum.İnternetten tanıştığım bir adam vardı çok iyi biriydi.Evlenmek istiyordu ve ona bir şans verip teklifini kabul ettim.Evlendik çok mutluydum.Evlendikten 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Doktor 2 aylık hamile olduğumu söyledi .Bu çocuk kimin olabilir kafayı yicem.Lütfen yardım edinnnTelden yazıyom eksik yerler olabilir
eleştiriye açık değilsen konu açmayacaksın canımşimdiden söylüyorum size kınayanlar üfleyen püfleyen kibleyen zartlayanlar tıslayanlar hiç yazmasın
Benim sevgilim var yaklaşık 27 senedir çıkıyoruz
ama sorunum şu
abisine aşığım ama o da dul
ne yapcam bilemiyorum
sanki o da bana aşık ya
yardım pleasee
Onu da kuma al. La havle ya. Tüü utanmaz.şimdiden söylüyorum size kınayanlar üfleyen püfleyen kibleyen zartlayanlar tıslayanlar hiç yazmasın
ama sorunum şu
ne yapcam bilemiyorum
sanki o da bana aşık ya
yardım pleasee
Sizin gibiler yüzünden kimseye güvenemez olduk!!!!!!!!!!!!şimdiden söylüyorum size kınayanlar üfleyen püfleyen kibleyen zartlayanlar tıslayanlar hiç yazmasın
ama sorunum şu
ne yapcam bilemiyorum
sanki o da bana aşık ya
yardım pleasee
kamu spotu mu şe ediyon kızım saf mısın sen aldatıyorlar seni aç gözünü aaaaaaaaçKızlar geçen gün kankam misafirliğe geldi film gecesi yapacaktık evde mısır olmadığı için beni bakkala gönderdiler..O da kocamla birlikte evde kaldı.Işıkları kapamıştık.
Işıkları açtığımda onları öpüşürken gördüm..Ve beynimden vurulmuşa döndüm..Ama sonra kendimden çok utandım meğersem kocişim ben sanmış kıyamam az kalsın ikisinide suçlayacaktım..
Hata kazayla herşey olur..
Lütfen eşlerinizi suçlamadan önce dinleyin.
kamu spotu mu şe ediyon kızım saf mısın sen aldatıyorlar seni aç gözünü aaaaaaaaç
Canım benim de sevgilim yok, seninkini bana yapsak, sen de abiyle devam etsen yoluna? İkimiz de karlı çıkarız bu işten..şimdiden söylüyorum size kınayanlar üfleyen püfleyen kibleyen zartlayanlar tıslayanlar hiç yazmasın
ama sorunum şu
ne yapcam bilemiyorum
sanki o da bana aşık ya
yardım pleasee
Kızlar geçen gün kankam misafirliğe geldi film gecesi yapacaktık evde mısır olmadığı için beni bakkala gönderdiler..O da kocamla birlikte evde kaldı.Işıkları kapamıştık.
Işıkları açtığımda onları öpüşürken gördüm..Ve beynimden vurulmuşa döndüm..Ama sonra kendimden çok utandım meğersem kocişim ben sanmış kıyamam az kalsın ikisinide suçlayacaktım..
Hata kazayla herşey olur..
Lütfen eşlerinizi suçlamadan önce dinleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?