- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.821
bu yaşına geldin bunu mu yaptınKizlar biz kocamla daha evlenmedik ama nikah kiydik dugunumuz de olmadı.
Biz ailelerimizden uzakta altlı üstlü oturuoruz aynı apt'da.o benim üstümde.ama aynı odada kaliyoruz offf cok derin hikaye anliycaniz.
Neyse biz kocamla hiç yakinlasmadik yani şey olmadi.
Ama benim buay adetim gecikti. Bende suphelendim hamilemiyim acaba diye cünku gecen gün uc gun filan once iste beraber film izlemistik o benim elimi tuttu
Hamileligimden suphelendigimde gece iki gibiydi, simdi bizim mahlenin ebesini uykusundan uyandirmayim dedim.internetten evde yapilabilen gebelik tetlerine goz gezdirirken burayi buldum uye oldum, karbonatla yapilan gebelik testini uyguladim.
Once bi kaba bastım karbonatı sonra bi fincan çiş...
Veee saniyeler sonra hamile oldugumu gordummmm
Hatta kendimce bi yöntem gelistirdim karbonatla Kabartma tozunu karistirip bi tutam vanilya ekledim icinede tükürdüm buda bana gebelik haftamı gösterdiii kizlarrrrr 35 haftalık hamileyimmmm yuppiiii :)
bu yaşına geldin bunu mu yaptın
Çok duyduk canım biz burda "bi arkadaşım.." laflarını, doğruyu söyle, hamile olan sensin dimi??Beni bilenler bilir..
Bilmeyenler de bilemiyrrr. ..
arkadaşım 3 aylık hamile?
Bende Korun dedim ama kız ailesinden korkuyo ..
Sizce ne yapmalı acil cevap
Çok duyduk canım biz burda "bi arkadaşım.." laflarını, doğruyu söyle, hamile olan sensin dimi??
Ahh ahh bunu itiraf edemem..
ailem duyarsa benii keser..
muhafazakâr bir aileyiz biz. .
Peki tatlım söyliyim. .Kesmez kesmez babanin karsisina cik babacim bir torununuz olcak ellerinizden oper de
Ohh oh kac aylık olduPeki tatlım söyliyim. .
ölmezsem gene yazarım..
hatta Bebe min foto yüklerim. .
Notolmayan Bebeğimi yaptım hemencecik )
Ohh oh kac aylık oldu
2 yıldır çıkmıyor karnımda sıpa..
Pek sevdi orayıçıkmam da çıkmam
doğur tabi elele tutuşarak hamile kaldın ya merakım şu o bebe kolunda büyür heralde ama nerden doğacak haber et okCok utaniyorum ama cocugumudogurucam
doğur tabi elele tutuşarak hamile kaldın ya merakım şu o bebe kolunda büyür heralde ama nerden doğacak haber et ok
Ahahahha cnm biraz daha sabret sunun surasinda 3 yil daha tutarsin icinde ilkokul zamanı salıverirsin
Kızlar beni bilen bilir.2 ay önce kız arkadaşımla -çok utanıyorum- el ele tutuştuk ve ben hamileyim.. Kocama anlatamam.. Ne yapacağım please help me !!
Ne yapcan canim tabiki doğum yapacak hastane araştirican
Böyle olmaz ama cnm kiz arkadasinin bu sorumluluğu üstlenmesi gerekiyor.hem kocanda anlayis gosterecektir sonucta sey yapmamisiniz el ele tutusmanin meyvesi bisi olmaz :) :)Eşim ondan sanıyor..ühhüüü (
Böyle olmaz ama cnm kiz arkadasinin bu sorumluluğu üstlenmesi gerekiyor.hem kocanda anlayis gosterecektir sonucta sey yapmamisiniz el ele tutusmanin meyvesi bisi olmaz :) :)
Ooo kötü olmuş bu işte.Tam tutuştukta denemez ellerimiz çarpıştı.. Sorumluluk alabilecek biri değil.. İşim kariyerim diyor. Anne olmaya hazır değilim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?