• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

kızlar nasıl anlatacağımı bilmiyorum lütfen beni yargılamadan dinleyin. kız arkadaşımla birlikte kalıyoruz. dün gece arkadaşımın sevgilisi de bizde kaldı. gece uyurken garip sesler duydum ve odalarına gittim baktım sevişiyorlar beni fark ettiler ve yanlarına çağırdılar, nasıl olduğunu anlamadan üçümüzü aynı yatakta buldum. sabah uyandığımda çok kötü hissettim kendimi. şimdi ne olacak kızlar ve şunu fark ettim ev arkadaşımdan hoşlanıyorum ama sevgilisine karşı da boş değilim. birde 7 yıllık bir ilişkim var. kafam çok karışık. not: olumsuz yorum yapacakar yapmasın. Kınamayın başına gelmeyen bilemez

kızlar nasıl anlatacağımı bilmiyorum lütfen beni yargılamadan dinleyin. kız arkadaşımla birlikte kalıyoruz. dün gece arkadaşımın sevgilisi de bizde kaldı. gece uyurken garip sesler duydum ve odalarına gittim baktım sevişiyorlar beni fark ettiler ve yanlarına çağırdılar, nasıl olduğunu anlamadan üçümüzü aynı yatakta buldum. sabah uyandığımda çok kötü hissettim kendimi. şimdi ne olacak kızlar ve şunu fark ettim ev arkadaşımdan hoşlanıyorum ama sevgilisine karşı da boş değilim. birde 7 yıllık bir ilişkim var. kafam çok karışık. not: olumsuz yorum yapacakar yapmasın. Kınamayın başına gelmeyen bilemez
canım benimm bende yazının başından beri düşünüyorum ne eksik ne eksik diye. sevgilin eksik.
keşke o an sende sevgilini çağırsaydın oda size katılırdı. hangisiyle ten uyumun var daha iyi anlayıp onunla devam ederdin. :KK23:

canım benimm bende yazının başından beri düşünüyorum ne eksik ne eksik diye. sevgilin eksik.
keşke o an sende sevgilini çağırsaydın oda size katılırdı. hangisiyle ten uyumun var daha iyi anlayıp onunla devam ederdin. :KK23:
canım benim çok teşekkür ederim aklıma gelmmeişti. bi dahakine onu da çağırayım. peki sevgilime bu durumu nasıl anlatacağım ya istemezse

Anliorm cnm bn sni..........!!
o kapasitede misin bilemedim ahahahaha fakir

hamilesin canım

kınamıyorum TÖBEEEE TÖBEEEEEEEEEE

Kizlar biz kocamla daha evlenmedik ama nikah kiydik dugunumuz de olmadı.
Biz ailelerimizden uzakta altlı üstlü oturuoruz aynı apt'da.o benim üstümde.ama aynı odada kaliyoruz offf cok derin hikaye anliycaniz.
Neyse biz kocamla hiç yakinlasmadik yani şey olmadi.
Ama benim buay adetim gecikti. Bende suphelendim hamilemiyim acaba diye cünku gecen gün uc gun filan once iste beraber film izlemistik o benim elimi tuttu :eek:o_O

Hamileligimden suphelendigimde gece iki gibiydi, simdi bizim mahlenin ebesini uykusundan uyandirmayim dedim.internetten evde yapilabilen gebelik tetlerine goz gezdirirken burayi buldum uye oldum, karbonatla yapilan gebelik testini uyguladim.
Once bi kaba bastım karbonatı sonra bi fincan çiş...
Veee saniyeler sonra hamile oldugumu gordummmm :KK49::KK49::anneadayı::anneadayı:

Hatta kendimce bi yöntem gelistirdim karbonatla Kabartma tozunu karistirip bi tutam vanilya ekledim icinede tükürdüm buda bana gebelik haftamı gösterdiii kizlarrrrr 35 haftalık hamileyimmmm yuppiiii :) :KK76::KK76::KK76:

Back