Fake konu acmak

Herkes özgür bu sitede ne demek avukatlar yazsın sadece böyle bi kisitlama getiremezsin. Ben hakimeyim bitirecem senin o bbk ni. Tabii o kisi sen değilsen

Hüsniye hanım bize bbkyı savunacak biri lazım yüsde 50 size pay versek kazanır mıyız dihor bbk bence bu teklifi bi değerlendirin yarım tangonuz olacak

Herkes özgür bu sitede ne demek avukatlar yazsın sadece böyle bi kisitlama getiremezsin. Ben hakimeyim bitirecem senin o bbk ni. Tabii o kisi sen değilsen
Arkadaşım avukat olmayan sıradan insanlarla uğraşamam ben ne bilor o ezikler.
Ayrica ne alaka o ben değilim benim olduğumu nerden çıkardın iftira atma kibliyorum seni bi de hakime olacan !!!!!1birbirbir

bu kadar cellalendiğine göre kesin sensin ben insanları çook iyi tanırım şekerim. bütün savcı hakim arkadaşlarımı devreye sokup bbk nın (yani senin) tangasına kadar aldırıcam

esnafları küçümsüyor musun sen? bulurum canım sen hiç merak etme bu işler benden sorulur
Hayır sadece örnek bi meslek söyledim belki de öğretmen belki de kapıcı vs lafı sürekli bi yerelere çekmede üstünüze yok koala yağı gibi hep bu üste çıkmalar
Intihar edeceğim kına yakın tamam mı sorumlusu da sizsiniz
Ben de diyorum burda kadınlar bana destek olur meğersem kadın kadının düşmanıymış bu gerçeği bir kez daha görmüş oldum hoşçakalım elveda

Selam kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim ahan da buraya açtım
Bi arkadaşım bi sitede özelini dökmüş gerizekâlı. Dedim aptal seb napi10 böyle herşeyi eline kulağına bulaştırdı. Biri de ben hakimim seni bulup cezanı verecem demiş arkadaşım çok korkuyor kızlar lütfen yardımcı olun gerçekten arkadaşımı bulabilirler mi modemden buluyorlarmış modemi söküp kırsak izini kaybettirebilir miyiz sadece telekomda çalışanlar cevap versin lütfen

o arkadaşın(!) bitti bitti mahvoldu

mahkemede görüşürüz canım evini yurdunu adresini tanganın rengini modelini markasını buldum bile. Geçmiş olsun şimdiden

merhaba ben telekomda çalışmıyoruö aö
hakime şehriban YAKARIMÇIRANIZI. tanıdın mı şekerim

şehriye çorbası mısın ayran aşı çorbası mısın bilmem ama sen bizim barodan değilsin
secere ni araştırıcam şimdi görürsün

merhaba ben telekomda çalışmıyoruö aö

şehriye çorbası mısın ayran aşı çorbası mısın bilmem ama sen bizim barodan değilsin
secere ni araştırıcam şimdi görürsün
Merhaba konumu okudunuz mu modem8 kirsak ya d fişini cekip üzerini bir örtüyle kapasak yine adres bulunur mu lütfen yardım edinn

evet canım yakandayım bana bulaşmayacaktın
Psikopata çattık

bacım elin kolun ne uzunmuş seninde. Heryerde çalışıyorsun maşallah
Merhaba konumu okudunuz mu modem8 kirsak ya d fişini cekip üzerini bir örtüyle kapasak yine adres bulunur mu lütfen yardım edinn

Psikopata çattık

alıntı silmeyi unutmuşum telekomda ben çalışmıyorum kocam telekomun genel müdürü
diyecektim

ismi de
Mahmut İŞBİTİRİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…