- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.641
özelden kredi kartı bilgilerini at canım ben yollarım hemen
yorumlarını da al git. sana kalsa senden bilgilisi senden iyisi yok zaten. tamam en birinci sensin tamam tamam
Ciddi miYüzlerce hatta binlerce dolara satılıyor bir çoğu ve Türkiyede satılmıyorlar maalesef :/

Peki canim atıyorum hemen . Çok teşekkür ederim,ne kaa yardim sever bi insansin boyle
nasıl bi tipin var Allah bilir. bende sonuna kadar zor okudumayıptır söylemesi melezim ondan zeki ve güzelim babam rus çerkez senegallı malatyalı ve adıyamanlı
annem ise ingiliz uganda avusturya kanada ve brezilya ayrıca fildişi sahilli
nerelisin diye soran olursa uzun oluyor açıklamam
sonuna dek dinleyen olmadı
selam kızlar ben aranızda yeniyim. derdimi paylaşmak adına üye oldum. biz 3 kardeşiz ve üçüzüz. ben birinden hoşlanıyorum, sevgiliyiz. onu denemek için bi gün buluşmaya bi kardeşimi gönderdim acaba farkedecek mi benim olmadığımı diyerekten. anlamamış benim olmadıgımı gayet sohbet muhabbet falan sonra eve gidip işi pişirmişler. neyse normaldir anlamaması dedim üstelemedim. ertesi gün diğer kardesimi yolladım belki bu sefer anlar umuduyla ama yok yine anlamadı aynı şekilde sohbet muhabbet falan filan. sonrası malum.
şimdi üçümüzde aynı adamdan hamileyiz ve hiç birimiz aldırmak istemiyoruz. üstelik kardeslerimde aşık olmuşlar sevgilime. sevgilimde aranızda anlaşın karar verin diyor. ben şimdi napıcamkardeşlerimi bebeklerini aldırmaları ve aramızdan çekilmeleri için nasıl ikna edebilirim yardım pilis
Aaa benim babamda orali,akraba cikmayalim kizzzzayıptır söylemesi melezim ondan zeki ve güzelim babam rus çerkez senegallı malatyalı ve adıyamanlı
Her akşam ekliyorum canım bir aksilik olmazsa :)Ciddi midüzenli olarak haftada 3 gün senin albümü açıp bakıyorum yeni bisey ekledin mi diye
geç kalmadılar mı .s.s..s.s.s..s.s..ss..s.s.s.s..s.s.canım benim sevgilinin annesine söyle, o sevgilini aldırsın kesin çözüm bu. başka yolu yok.
Aaa benim babamda orali,akraba cikmayalim kizzzz
Yardimseversin ama cahilsin kardeş o sarıgül değil,pempegülevet öyleyimdir canım hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye demiş mahsun sarıgül
nasıl bi tipin var Allah bilir. bende sonuna kadar zor okudum
Kimlerdensin bakıım sen bende oraların tam ıcındenım bilirim seniayıptır söylemesi melezim ondan zeki ve güzelim babam rus çerkez senegallı malatyalı ve adıyamanlı
annem ise ingiliz uganda avusturya kanada ve brezilya ayrıca fildişi sahilli
nerelisin diye soran olursa uzun oluyor açıklamam
sonuna dek dinleyen olmadı
sen insan değilsin bence garip bişiysinkıskandın demi off avrupalı afrikalı avusturalyalı amerikalı aynı anda nerdeyse 7 kıtalı olmak her kula nasip değil
mustafa morgül ile karıştırdım canım sanırım hani eski şişhane belediye baskanıYardimseversin ama cahilsin kardeş o sarıgül değil,pempegül
Kız madem eklıyon markalarınıda yaz bızeHer akşam ekliyorum canım bir aksilik olmazsa :)
sen sulukukeden değil misin yaKimlerdensin bakıım sen bende oraların tam ıcındenım bilirim seni
Tam içinden iştesen sulukukeden değil misin ya
Fiyatta anlaşırsak bulurum tabi ki, ya aslında o albüm benim koleksiyonum biliyor musun? Herkese söylemiyorum kıskanıyorlar çünkü .s.s.sKız madem eklıyon markalarınıda yaz bızebenım attıgım gecelıgıde bul bana ne ıstersen verırım sana tıkka
Tam içinden işteSen susuzkukeden olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?