- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.661
Bak şimdi kapışmam senle cidden kıskandırıcılar bılıyosun hastalıgımı tıkkaFiyatta anlaşırsak bulurum tabi ki, ya aslında o albüm benim koleksiyonum biliyor musun? Herkese söylemiyorum kıskanıyorlar çünkü .s.s.s
Hangımızı kız nıyeymısseni kibliyorum cımbıza hazır ol
seni kibliyorum cımbıza hazır ol
Hangımızı kız nıyeymıs
Cımbızlancak bısey yapmadım senı cımbızlamasında mune bu ceneyleBİRAZDAN YERSİN CIMBIZIIII
Cımbızlancak bısey yapmadım senı cımbızlamasında mune bu ceneyle
Tamam elimden geleni yapcam, atsana bir daha..Bak şimdi kapışmam senle cidden kıskandırıcılar bılıyosun hastalıgımı tıkkakız cidden bul bana o gecelıgı!
Bekle bakıym bulıym bu cok basıt bısey aslnda markasınıda ogrendm ama yok hıc bı yerde..Tamam elimden geleni yapcam, atsana bir daha..
Kuzum benımmm senınle atısmak cok eglencelı gercekten
Kuzum benımmm senınle atısmak cok eglencelı gercekten
Markayı da söyle belki faydası olur.
Aqua ymıs bebegım..Markayı da söyle belki faydası olur.
Resımde satan magazanın adı var onlara sordm ben aqua dedıler..Markayı da söyle belki faydası olur.
Tamam ben bir araştırcam.Resımde satan magazanın adı var onlara sordm ben aqua dedıler..
Tamam canım cok sagol valla tesekkur ederm :)Tamam ben bir araştırcam.
Sen yatıp kalkıp dua etsen benim gibi kızın olmaz. Genleri bozuk bir kere. Ben piremses soyundan geldiğim için kıskanıyorsun, kıskanç.ay sen ne edepsiz birşeysin utanyorum benimde kızım var kınamak istemiyorum ay senin gibi olur sonra
Sen yatıp kalkıp dua etsen benim gibi kızın olmaz. Genleri bozuk bir kere. Ben piremses soyundan geldiğim için kıskanıyorsun, kıskanç.
Kızlar 12 senedir kk takipçisiyim üye olmak bugüne kısmetmiş. konuyu bacanağımın baldızının kuzeni için açıyorum. Bacanağımın baldızının kuzeni buna ben kısaca bbk diyeyim yzması zor oluyr. Bizim bu bbk kocasını aldatmış. Boşanmak üzereler. Adam faceden mesajlaşmaları falan yakalamış bunların. Bbk hepsini silmiş ama koca kurnaz pırint sıkrıt mı ne almış ekranı kaydetmiş. Adam bbknın tangasına kadar her şeyini alacakmış lütfen sadece avukatlar cevaplasın diğer vasıfsızlarla uğraşmak istemiyorum burda. Bizim bbk bu olaydan nasıl sıyrılabilir ? Lütfen tangasının manevi değeri var bbkda. Kaybetmek istemiyor. Yardım edin bu masum kızcağıza
Edit: bacanak değil ya kayın olacaktı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?