Fake konu acmak

Kızlar 12 senedir kk takipçisiyim üye olmak bugüne kısmetmiş. konuyu bacanağımın baldızının kuzeni için açıyorum. Bacanağımın baldızının kuzeni buna ben kısaca bbk diyeyim yzması zor oluyr. Bizim bu bbk kocasını aldatmış. Boşanmak üzereler. Adam faceden mesajlaşmaları falan yakalamış bunların. Bbk hepsini silmiş ama koca kurnaz pırint sıkrıt mı ne almış ekranı kaydetmiş. Adam bbknın tangasına kadar her şeyini alacakmış lütfen sadece avukatlar cevaplasın diğer vasıfsızlarla uğraşmak istemiyorum burda. Bizim bbk bu olaydan nasıl sıyrılabilir ? Lütfen tangasının manevi değeri var bbkda. Kaybetmek istemiyor. Yardım edin bu masum kızcağıza

Edit: bacanak değil ya kayın olacaktı o.

Sen yatıp kalkıp dua etsen benim gibi kızın olmaz. Genleri bozuk bir kere. Ben piremses soyundan geldiğim için kıskanıyorsun, kıskanç.

nerenin piremsesin sen acaba ?

merhaba canım ben istanbul barosunun önde gelen boşanma avukatlarından hüsniye BOŞANDAGEL

bak şimdi bbk nın yapması gerekenleri sıralıyorum

bbk ne b..k yemiş başına dert açmış ama şimdi yapabileceği tek sey var b..k yemeyip oturmak zaten fiilen suçlu bir de utanmadan savunulmak mı istiyor
hemen özelden ulaşın boşanma işlemlerine baslayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…