• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

yorumlarını da al git. sana kalsa senden bilgilisi senden iyisi yok zaten. tamam en birinci sensin tamam tamam

ayıptır söylemesi melezim ondan zeki ve güzelim babam rus çerkez senegallı malatyalı ve adıyamanlı
annem ise ingiliz uganda avusturya kanada ve brezilya ayrıca fildişi sahilli

nerelisin diye soran olursa uzun oluyor açıklamam
sonuna dek dinleyen olmadı

ayıptır söylemesi melezim ondan zeki ve güzelim babam rus çerkez senegallı malatyalı ve adıyamanlı

nasıl bi tipin var Allah bilir. bende sonuna kadar zor okudum :110:

selam kızlar ben aranızda yeniyim. derdimi paylaşmak adına üye oldum. biz 3 kardeşiz ve üçüzüz. ben birinden hoşlanıyorum, sevgiliyiz. onu denemek için bi gün buluşmaya bi kardeşimi gönderdim acaba farkedecek mi benim olmadığımı diyerekten. anlamamış benim olmadıgımı gayet sohbet muhabbet falan sonra eve gidip işi pişirmişler. neyse normaldir anlamaması dedim üstelemedim. ertesi gün diğer kardesimi yolladım belki bu sefer anlar umuduyla ama yok yine anlamadı aynı şekilde sohbet muhabbet falan filan. sonrası malum.
şimdi üçümüzde aynı adamdan hamileyiz ve hiç birimiz aldırmak istemiyoruz. üstelik kardeslerimde aşık olmuşlar sevgilime. sevgilimde aranızda anlaşın karar verin diyor. ben şimdi napıcam :KK43: kardeşlerimi bebeklerini aldırmaları ve aramızdan çekilmeleri için nasıl ikna edebilirim yardım pilis :KK43:

canım benim sevgilinin annesine söyle, o sevgilini aldırsın kesin çözüm bu. başka yolu yok.

Kimlerdensin bakıım sen bende oraların tam ıcındenım bilirim seni:D:D:D:D

Back
X