Fake konu acmak

Kocam bana yardımcı tuttu..

Kızlar tam 4 günlük çok güzel bir evliliğim var.

Diyebilirim ki bunca zamandır eşimle hiç bir hırpalaşma yaşamadım.

O kadar güzel ve sorunsuz geçiyordu ki günler. Ta ki iki gün öncesine kadar.

Kızlar banyoda düştüm ayağım alçıda yerimden kıpırdayamıyorum.

Eşim gitti bi yardımcı tuttu. Allah sahibine bağışlasın kız 190 boyunda mavi gözlü sarışın çok hanımhanımcık biri.

Bana çok üzülmüş olacak ki yatıya da kalıyor.

Hatta akşam üzeri geliyor bütün evi temizliyor yatak odasını özellikle daha uzun süre temizliyor

eşim aslan yattığı yerden belli olur dedi oraya daha özen gösterdi bu hanımkız da.

Hatta eşim böyle temiz bir oda görünce uyku bastırıyo deyip işten gelir gelmez odaya geçiyor. İşi çok ağaar.

Geçen akşam odadan bir şey almaya kalktım zor bela fiskosu da yanıma aldım dayanarak yürüyorum.

Odaya bi girdim bu hanımkızımız yorgunluktan eşimin yanına kıvrılmış.

İş yaparken de terlemiş olacak ki üzerini de çıkarmış.

Üstünü örttüm kıyamadım uyandırmaya geri salona geçtim.

Sabah eşimle konuştuk hanımkızımızın evi ailesi yokmuş da karar aldık bizim üst kattaki eve yerleştirecez kızımızı.

Nasıl fikir sizce?

Çok şanslısınız gerçekten keske benimde olsa bir yardımcım..
Birde siz ev sahibi olarak çok düşüncelisiniz kim yardımcısının üzerini örter ki.
Eşinizde hiç tepki vermemiş..Çok iyi işverensiniz.

Oo kiz da guzelmis hatta tasiyici annelik bile yapabilir cocuklariniz kiza benzesin bence renkli goz cok severiim bak ailesi de yokmus o kirayi tek basina odeyemez bence boyle bi fikirle gidebilirsiniz kiza cok guzel bi fikir baksana nasil yardimsever bi kiz cok uzuldum durumuna

Aldatılıyor olabilir misin acaba diyeceğim ama senin kocan yapmaz ya. Benim içim fesat bence.

Hanımlar benim arkadşımın bir sorunu var. Kendisi utandığı için ben yazıyorum
Bir çocuk var arkadaşım onu seviyor oda arkadaşımı seviyor. ("-da" yı ayrı yazmadığım için bu sevgi şölenine mutfak balkon ve diğer odalar da katıldı).
Neyse konuya döneyim.
Arkadaşım onu seviyor o arkadaşımı.
Aileleri tanıştırdılar bu çocuk arkadaşımın kızkardeşine aşık olmasın mı? Bırakın olsun arkadaşım da kaynına çarpılmış.
Sonra bunun halası arkadaşımın dayısına bunun amcası da teyzesine vuruldu. Toplu berdel yapmaya karar verdilee sizce zorlukları neler olabilir yani arkadaşım kaynıyla anlaşamasa toplu bi boşanma söz konusu olabilir mi acaba? Kafası çok karışık vaz mı geçse bu sevdalardan?

Niye toplu bosanacaklar ki evli evine koylu koyune. Topluca versinler gitsin bi de toplu dugun yaparlar oooh miss

Bu gidişle bu topikten senarist mesleğine atılan olacak burasıda staj yeri oluyor herhalde

Bu gidişle bu topikten senarist mesleğine atılan olacak burasıda staj yeri oluyor herhalde

kızlar yeni evliyim 21 yaşındayım. hiç planda yokken hamile kalmışım. ne yapsam bilemiyorum çok kötüyüm hiç hazır hissetmiyorum kendimi.. bundan önce eşimle nişanlılık döneminde sorunlarımız da olmuştu ama ben yinede evlendm. çok sevioruz birbirimizi. akıl verin ne olurrr

korunsaydın o zaman!!!!!!!!!!!!

Hazır hissetmiyorum ne demek!!!!!!
Burda yıllarca bebek sahibi olmak için ne ugraslar veren kadınlar var!!!!!!!!!!!!!!!1
Doğuracaksın!!!

aşkla bunun ne ilgisi var pardonda yapmasını biliyorsun korunsaydın bebek istemiyosanda akıllı uslu dursaydın. zaten gelmişsin 21 yaşına bu yaştan sonra doğurmayıp napcan
lütfen kıskanmayın artık kocamla olan aşkımızı.. hem zaten ben dogurmaya karar verdim!
Hazır hissetmiyorum ne demek!!!!!!
Burda yıllarca bebek sahibi olmak için ne ugraslar veren kadınlar var!!!!!!!!!!!!!!!1
Doğuracaksın!!!
haklısınız doğurmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…