- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.521
niye yapmışlar ki? ay bende üzüldüm şimdi. yazık yaseninde ağzını mı yırtayım istiyorsun
(sorma bende kopuyorum o ne yasonra okudum meğer vatandaşın ağzını polis öyle yapmış üzüldüm )
yorumlara açık değilsen konu açmayacaksın canım okey?kiblersen kible kıskanç şey
sorcaksınız buu benım konum tamam mıı!
ay herkes kıskanç olmuss ya ne kıskanc şeysınız sız .. biz kocamla çok aşığız ve şuan da o bebeği istiyoruz bi kere. bazılarına artık cevap bile vermicemm çünkü çok komikler..
ayıp oluyor ama !!!!!sizin gibi gerizekalılarla uğraşcak değilim
......................................(yazar burda ana avrat sövdü)ayıp oluyor ama !!!!!
sen ne diyorsun ya nasıl bi bayansın sen ağzına hiç yakışıyor mu senin. uslubunu düzelt de gel şekerim
edep kalmamış edep.......................................(yazar burda ana avrat sövdü)
sizin gibi gerizekalılarla uğraşcak değilim
niye yapmışlar ki? ay bende üzüldüm şimdi. yazık ya
maşallahın varmış bekar mısın? abime alçamal böyle bir bayanım ne oldu yani bayanlığımı sorgulayacak değilsin bence
kiblersen kible kıskanç şey
sorcaksınız buu benım konum tamam mıı!
ay herkes kıskanç olmuss ya ne kıskanc şeysınız sız .. biz kocamla çok aşığız ve şuan da o bebeği istiyoruz bi kere. bazılarına artık cevap bile vermicemm çünkü çok komikler..
sizin gibi gerizekalılarla uğraşcak değilim
normalde böyle değilim heralde hele boyanayım bir gör senmaşallahın varmış bekar mısın? abime alçam
çok güzelmişsin gelinim olur musunnormalde böyle değilim heralde hele boyanayım bir gör sen
burda ışık ters vurdu
çok güzelmişsin gelinim olur musun
abim çok yağuşuklu ve zengin ama. Bir daha düşün istersensenin kokuşmuş ter kokan apış arası ayak parmakları arası kokan abine kalmadımm
kızlar yeni evliyim 21 yaşındayım. hiç planda yokken hamile kalmışım. ne yapsam bilemiyorum çok kötüyüm hiç hazır hissetmiyorum kendimi..bundan önce eşimle nişanlılık döneminde sorunlarımız da olmuştu ama ben yinede evlendm. çok sevioruz birbirimizi. akıl verin ne olurrr
kızlar yeni evliyim 21 yaşındayım. hiç planda yokken hamile kalmışım. ne yapsam bilemiyorum çok kötüyüm hiç hazır hissetmiyorum kendimi..bundan önce eşimle nişanlılık döneminde sorunlarımız da olmuştu ama ben yinede evlendm. çok sevioruz birbirimizi. akıl verin ne olurrr
aşık olsaydın anlardın ttlım o yüzden uğraşamıcamm hiç senle.Sevişmeyi biliyorsun korunmaya gelince masumu oyna , yemezler !o zaman uslu kalıp evlenmeseydim bi zahmet korunmayıda öğren senin bedenin
asıl ben senin saçlarını yolarrrımmmsaçlarını yolarım sarı gacı senin
çözüm basit. at gözlüğü hediye et erkeğineMerhaba bayanlar, beni bilen bilir. 45 yaşında oldukça genç ve bakımlı bir bayanım.. Dışarıya makyajsız, parfümsüz, topuklusuz asla adım dahi atmam. Evde bile çoğu zaman bu şekilde dolaşırım. Eşofman altına bile topuklu giyerim. Çok alımlıyım ve güzel vücutluyum. 90-60-90 ım anlayacağınız. Çevremdeki herkes beni kıskanır, keşke senin gibi olsak derler. Erkeklerin ağzının suyu akar beni görünce, o derece güzelim yani.. Gel gelelim benim bir sevgilim var, bilen bilir. Kendisi 25 yaşında.. Birbirimize deliler gibi aşığız. O da beni çok beğenir. Sevgilim de ben ne kadar güzelsem bir o kadar yakışıklı.. Bir bakan bir daha bakıyor yakışıklıma.. Beni rahatsız eden şeyse şu; o da kızlara bakıyor. Anlamıyorum ki yanında benim gibi cazibeli bir kadın varken neden onlara bakma gereği duyuyor. Ben kızınca da benim gözüm senden başkasını görmez diyor. Ne yapabilirim kızlar, sizlerin fikirlerinize çok ihtiyacım var. Lütfen bana akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?