- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.501
lütfen kıskanmayın artık kocamla olan aşkımızı.. hem zaten ben dogurmaya karar verdim!
ne diye konu açıp bizi meşgul ediyorsun ki o zaman
pardon avukat mısnız hanımefendi? burdan koca karı gibi görünüyorsunuz da laf dalaşına giremiyecemsen ne kıskanç tipsin yaa şimdi de kıza mı sardın
lütfen kıskanmayın artık kocamla olan aşkımızı.. hem zaten ben dogurmaya karar verdim!
haklısınız doğurmam lazım
pardon avukat mısnız hanımefendi? burdan koca karı gibi görünüyorsunuz da laf dalaşına giremiyecem
pardon avukat mısnız hanımefendi? burdan koca karı gibi görünüyorsunuz da laf dalaşına giremiyecem
haksız mıyım canım
cart ne ya .s.s.s.s..s.s.s..ssende çingene gibi gözüküyorsun agzını cart diye ayırıcam şimdi
Siz şu "torpidoda 3 tane prezervatif vardı eve geldik 5 olmuş
O iki taneyi kim vermiş olabilir napmam lağzımm" diye konu açan üye değil misiniz
Senin türkçen de bozuk zaten
Ayrılın siz
cevap bile vermiyorum sanaSen annelikten ne anlarsın velet
yazmak zorunda degilsiniz hanfendii! lutfen yazmayın benım konuma artıkne diye konu açıp bizi meşgul ediyorsun ki o zaman
haksız mıyım canım
cart ne ya .s.s.s.s..s.s.s..s
yazmak zorunda degilsiniz hanfendii! lutfen yazmayın benım konuma artık
kibliyorum seni tatlım.yazmak zorunda degilsiniz hanfendii! lutfen yazmayın benım konuma artık
tamda tahmin ettiğim gibi sen tam bir çingenesinaha böyle
aaayyyyy catlicam şimdiiii
tamda tahmin ettiğim gibi sen tam bir çingenesin
sen ne diyorsun ya nasıl bi bayansın sen ağzına hiç yakışıyor mu senin. uslubunu düzelt de gel şekerimbana bak bana ananı da al git burası yorum yapma yeri değil ciddi bir müessese tamammmm mı ??????????????
kiblersen kible kıskanç şeykibliyorum seni tatlım.
sorcaksınız buu benım konum tamam mıı!burası kamuya açık bir site size soracak değilim !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?