- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.441
ben son muritlerin olur dedim...bakalım ne çıkacak hahahahahahah
hıımmmm ajanlar iyi para kazanır ayrılmanı gerektirecek bişey yok ki küçük beyaz yalan var sadece ve her evlilikte olabilecek sorunlar yaşamışsınız neden bu kadar büyüttüğünü anlamadım yani arıza mısın kızım senMeger icimde hep fake konu yazmak varmisbasligi gorunce duramadim
Geliyor.
Kizlar ya merhaba cok aci cekiyorum ben kimseye anlatamiyorum aslinda uc tane yakin arkadasim iki kuzenim bi de yengem biliyor yani kimse bilmiyorzaten bilseler esimin akibeti cok kotu olur
Biz esimle o zamanlar cikmiyorduk ama ben yanina cok ziyarete giderdim gittim mi bir ay falan kalirdim ama sunu soyleyim esim cok garip davraniyordu. Mesela isten surekli izin aliyordu ben gidince iki sene calisti dusunun iki sende belki bir seneyi izinle gecirmistir ve isten atilmiyordu hayret ettim hep soruyodum beni seviyorlat diyordu ama garip demi yinede..neyse bekar evi vardi bunun ben gene gittim izin aldi neyse orda esyalarim vardi .onun dolabinda ic camasirimi bulamadim ararken cekmeceyi actim ve bi silah gordumsordum ama atis yapmayi seviyorum dedi. Neyse gecistirdi ise gittiginde odasini biraz daha karistirdim bi kimlik cikti esimin resmi var ama adi soyadi herseyi degisik sok oldum tabi. Neyse gelince bu konuyu hic konusmadim ve takibe basladim ama birsey bulamadim
İki sene once bu olayi kk da anlatmistim ama kizLar bana ayril bu adam saglam ayak degil demislerdi cok haklilardi ama 120 sayfa yoruma ve arada sevgilimden siddet ve hakaret gormeme ragmen evlendik ama evlenince o cok sevdigi isinden cikti bir sure issiz kaldi ve baska sehirden is buldum tasiniyoruz dedi tabi ben yine sok oldumneyse hala kafamda soru isareti vardi kizlar biraz bilgisayarini falan arastiriyim dedi. Birsuru siyasi tarihi konu okumus pc den .is yerine goturmustu beni. Sonra hergun bunu takip ettirdim birini buldum kk dan dedektif bir bayan o takip etti hep baska is yerine gidiyor dedi. Sonra esim is seyahati dedi ve yola cikti bana ayrinti vermedi sonra bu dedektif kadin bunu takip etmisti iste esimin suriye sinirindan gectigini soyledi neyse iki gun surdu ve esim sadece gunde bir defa aradi. Ben yine belli etmedim tabi agliyorum surekli esim geldi artik actim agzimi yumdum gozumu kizLar simdi sok olacaksiniz ama kocam aslinda turk degilmis ama buraya ajan olarak gonderilmis aslinda suphelenmistim aksanindan ama cok belli de degildi. Megersem iki gunluk is gezisi dedigi operasyon gibi biseymis . simdi sorum su ben esimi cok seviyorum o da bana cok iyi davranir sagolsun daha terlik disinda baska biseyle dovmedi ve kufur falan eder ama hic zoruma gitmez, ha bi de beni aldatmisti bi ara onu baska konuda anlatirim ama ben esimi cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum ama sizce seviyormu ve bu ajanlik meselesi ne olacak korkarim ben oyle seylerdenmaddiyata onem veren birisi degilim ama ben isi iyi sanirdim ama megerse ajanliktan aldigi paraymis. İste para durumumuz da iyi yani ne yapsam yalan soyledi bana ajan olsugunu soylemedi bosanayim mi aslinda bir sorunumuz yok . cok uzgunum kizlar bi el ativerin
Meger icimde hep fake konu yazmak varmisbasligi gorunce duramadim
Geliyor.
Kizlar ya merhaba cok aci cekiyorum ben kimseye anlatamiyorum aslinda uc tane yakin arkadasim iki kuzenim bi de yengem biliyor yani kimse bilmiyorzaten bilseler esimin akibeti cok kotu olur
Biz esimle o zamanlar cikmiyorduk ama ben yanina cok ziyarete giderdim gittim mi bir ay falan kalirdim ama sunu soyleyim esim cok garip davraniyordu. Mesela isten surekli izin aliyordu ben gidince iki sene calisti dusunun iki sende belki bir seneyi izinle gecirmistir ve isten atilmiyordu hayret ettim hep soruyodum beni seviyorlat diyordu ama garip demi yinede..neyse bekar evi vardi bunun ben gene gittim izin aldi neyse orda esyalarim vardi .onun dolabinda ic camasirimi bulamadim ararken cekmeceyi actim ve bi silah gordumsordum ama atis yapmayi seviyorum dedi. Neyse gecistirdi ise gittiginde odasini biraz daha karistirdim bi kimlik cikti esimin resmi var ama adi soyadi herseyi degisik sok oldum tabi. Neyse gelince bu konuyu hic konusmadim ve takibe basladim ama birsey bulamadim
İki sene once bu olayi kk da anlatmistim ama kizLar bana ayril bu adam saglam ayak degil demislerdi cok haklilardi ama 120 sayfa yoruma ve arada sevgilimden siddet ve hakaret gormeme ragmen evlendik ama evlenince o cok sevdigi isinden cikti bir sure issiz kaldi ve baska sehirden is buldum tasiniyoruz dedi tabi ben yine sok oldumneyse hala kafamda soru isareti vardi kizlar biraz bilgisayarini falan arastiriyim dedi. Birsuru siyasi tarihi konu okumus pc den .is yerine goturmustu beni. Sonra hergun bunu takip ettirdim birini buldum kk dan dedektif bir bayan o takip etti hep baska is yerine gidiyor dedi. Sonra esim is seyahati dedi ve yola cikti bana ayrinti vermedi sonra bu dedektif kadin bunu takip etmisti iste esimin suriye sinirindan gectigini soyledi neyse iki gun surdu ve esim sadece gunde bir defa aradi. Ben yine belli etmedim tabi agliyorum surekli esim geldi artik actim agzimi yumdum gozumu kizLar simdi sok olacaksiniz ama kocam aslinda turk degilmis ama buraya ajan olarak gonderilmis aslinda suphelenmistim aksanindan ama cok belli de degildi. Megersem iki gunluk is gezisi dedigi operasyon gibi biseymis . simdi sorum su ben esimi cok seviyorum o da bana cok iyi davranir sagolsun daha terlik disinda baska biseyle dovmedi ve kufur falan eder ama hic zoruma gitmez, ha bi de beni aldatmisti bi ara onu baska konuda anlatirim ama ben esimi cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum ama sizce seviyormu ve bu ajanlik meselesi ne olacak korkarim ben oyle seylerdenmaddiyata onem veren birisi degilim ama ben isi iyi sanirdim ama megerse ajanliktan aldigi paraymis. İste para durumumuz da iyi yani ne yapsam yalan soyledi bana ajan olsugunu soylemedi bosanayim mi aslinda bir sorunumuz yok . cok uzgunum kizlar bi el ativerin
Cnm ne biliyim ya ben abattiyorum demi bosanmak gerekmezhıımmmm ajanlar iyi para kazanır ayrılmanı gerektirecek bişey yok ki küçük beyaz yalan var sadece ve her evlilikte olabilecek sorunlar yaşamışsınız neden bu kadar büyüttüğünü anlamadım yani arıza mısın kızım sen
Dedektife yakalanmadi canim dedektif arkadas garip buldu hareketlerini bana kocan ajan demedi. Ben butun verileri bulduklarimi yuzune vurdum agladi m sizladim bana itiraf etmek zirunda kaldiEğer ajan olduğunu ayyuka çıkardıysa iyi bir ajan değilmiş demek ki. Kendini saklayamamış. Dedektife yakalanan ajan mı olur yahu?
Topigi yeni gordum nasilda hemen kurguluyosunuz biraz okudum ayni gercek gibi yazmisiniz ben hala düşünüyorum ne kurgulasam diye bravo size
saçmalama yağlı kapı bulmuşsun bırakma sakınCnm ne biliyim ya ben abattiyorum demi bosanmak gerekmez
Hee guzel ondan geldimDemi topik cok guzel yaa
ay bunu yeni gördümkızlar sevgilimden özür dilemek için karnıyarık, sarma, meze, etli kuru fasulye, pirinç pilavı, yayık ayran ve antep fıstıklı baklava yapıp evine gittim.kapıyı çaldım kapı açılınca süpriz dedim içeri girmek için adım attım sevgilim ne işin var burada dedi
bende senden özür dilemek için geldim ne olur affet bir daha facene bakmıycam sana güveniyorum demeye geldim dedim
iyi yaptın sevgilim ama uzaktan kuzenim geldi onunla film izliyorduk şimdi ayıp olur sen gelme dedi.bende tanışırım işte dedim ama boş ver garip bir kız zaten dedi ama ben içeri girdim hemen arkamdan koşarak geldi kızı yatak odasına götürdü şimdi gelicez dedi.sonra kapıyı kapattı bende merak ettim anahtar deliğinden baktım kız sevgilime sarılmış boynunu öpüyordu sevgilim ona sarılmıştı.ama başka bir şey yapmadılar kuzenini özlemiş anladım
ben salona geçtim onlarda geldi kızın üstünde saten beyaz bir gecelik vardı sevgilimin her zaman ki gibiydi.kız iç çamaşırı giymemiş altına ama sevgilim ona bakmıyordu bana bakıyordu.
kuzeni ikide bir sevgilime dokunuyordu sinir oldum sonra bende sevgilimin yanına oturdum bende sevgilime dokundum kime ait olduğunu anlasın istedim.
kuzeni biraz sonra kalktı odaya gitti.sevgilime neden seninle kalıyor başka yerde kalsın dedim.sevgilim bana kızdı o benim kuzenim sokağa mı atayım dedi.sakın kıskançlık yapma diye saçımı çekti ve ben anladım ki abartıyormuşum yoksa sevgilim benim saçımı çekmezdi.
sevgilim banyoya gidince bende kuzeninin yanına gittim baktım ki odada yatıyor gel içeride oturalım dedim ama istemiyorum dedi bana, gece uzun olacak şimdiden yatayım dinleneyim dedi, hiç bir şey anlamadım yüzüme bakıp gülümseyince anladım yoldan yeni gelmişti yorgundu.düşüncesizlik olmasın diye tamam dedim ve odadan çıktım.sevgilimde banyodan çıktı bana bir şey mi oldu diye sordu bende hayır aşkım dedim ve onu öptüm.ne konuştunuz diye sordu bende yolculuktan yorulmuş dinlenecekmiş dedim.
sevgilimle salonda oturduk biraz sonra beni ne kadar sevdiğini. bensiz geçen her dakikasına çok üzüldüğünü söyledi.kavga etmemize çok üzülmüş bir daha sakın yapma seni seviyorum dedi :) kuzeni uyuyacakmış gürültü olmasın sen şimdi git yarın gece gel film izleriz dedi
kızlar çok mutluyum yarın 4.günümüz olacak hediye mi alsam yoksa evine giderken yemek mi yapsam kararsızım ah benim bu kararsızlıklarım çok kötü akıl verin bana
Dedektife yakalanmadi canim dedektif arkadas garip buldu hareketlerini bana kocan ajan demedi. Ben butun verileri bulduklarimi yuzune vurdum agladi m sizladim bana itiraf etmek zirunda kaldi
saçmalama yağlı kapı bulmuşsun bırakma sakın
Sen beni yargilayamazsin senin fikrini mi sordum yagli kapi olabilir ben maddiyata onem vermem para benim icin hicbirseydir evi varabasi yazligi bi de aylik on binlira parasi olsa da yeterdi yani.hem biz kocamla konustuk artik sadece tokatla dovecek ve ayda sadece iki kez aldatacak ki benim iznimle yani cunku bana asik ve bu gun test yaptim hamileyim adamin ihtiyaci sonucta bebek bizi duzeltir.
ben ne dedim ki şimdi? bu kadar ergence atarladığına göre bence sen fakesin yada sorunların var git kocanın parasıyla tedavi olSen beni yargilayamazsin senin fikrini mi sordum yagli kapi olabilir ben maddiyata onem vermem para benim icin hicbirseydir evi varabasi yazligi bi de aylik on binlira parasi olsa da yeterdi yani.hem biz kocamla konustuk artik sadece tokatla dovecek ve ayda sadece iki kez aldatacak ki benim iznimle yani cunku bana asik ve bu gun test yaptim hamileyim adamin ihtiyaci sonucta bebek bizi duzeltir.
bencede baksana bana neler dedi
şaka mısın sen?
kızlar bence fake bu
Ya canim kotu ajan demi bak icime kurt dusurdun yaa. Ne bileyim hani bi sirunumuz yok pek sadece ikimizinde dedigin gibi psikiyatra gitmesi lazim bu de bugun hamike oldugumu ogrendim ya :s biri de bana yorum yapmis hih ona noluyosa sanki sorduk. Neyse hamilelik olayina ne diyorsun c cunku fikirleriniz cok onemli benim icinbak tatlım, sonuçta ajanlar bunu itiraf etmemeli. kötü bir ajan. işini iyi yapamayan bir adam sana kocalık nasıl yapsın ki? tamam anlıyorum kocana toz kondurmuyorsun madem buraya neden konu açtın. gidin ikinizde psikoloğa görünün. kocanın paralarını ona harcayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?