- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.381
ben hepsini okudumValla benimde yok fake konularda dolaşıyorum bacim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hepsini okudumValla benimde yok fake konularda dolaşıyorum bacim.
Bendeeee en iyisi bdv kaçmak birazda orda okuyayim bari....ben hepsini okudumburdakilerin :/
ay psikolojim bozuluyor orda da ama okumadanda edemiyorum
Bendeeee en iyisi bdv kaçmak birazda orda okuyayim bari....
Valla bende aynıay psikolojim bozuluyor orda da ama okumadanda edemiyorum![]()
okuyalım napalım yapacak bişey yok :) Allah herkese sabır versin ne diyelim..Valla bende aynı
Aminnn canım.Ben bazen sikilinca komik yerler var fıkra felan orayı okuyup gülüyorum. Sikilirsan bak .okuyalım napalım yapacak bişey yok :) Allah herkese sabır versin ne diyelim..
dizi izliyorum bende canım bitsin uyuyacamAminnn canım.Ben bazen sikilinca komik yerler var fıkra felan orayı okuyup gülüyorum. Sikilirsan bak .
Iyi hadi bakalımdizi izliyorum bende canım bitsin uyuyacam![]()
senin uykun yok mu
Iyi hadi bakalım
Yok gündüz biraz uyumustum ondan heralde.Valla hakliymissin bdv de bi konu okudum moralim bozuldu.Ben çıkıyorum valla.senin uykun yok mu![]()
hangisi? gidelimde uyuyalımmmmmm
Yok gündüz biraz uyumustum ondan heralde.Valla hakliymissin bdv de bi konu okudum moralim bozuldu.Ben çıkıyorum valla.
Ay butun cirkefler beni bulur zaten.Genemi beni bilen bilir her okuduğumda gülmekten ölüyorum...Bu arada sen kendine bi iyilik yap at kendini denize canım. ...
Ayyyy ruhum daraldı o onu dedi bu bunu dedi bişey de anlamadım anlamakta istemedim. Aşkı memnu yla ne alaka onu anlamadim canim???Anladigim kadarıyla çocuk isminden bahsediyor?????Kiz madem caniniz sıkıldı surayi okuyun boyle konu yazmak bizim bile aklimiza gelmez tam bir aski memnu şok
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-sinirliyim-lutfen-yardim.802746/
Hahaha ay canim asil bomba yarisindan sonra geliyor kayinpeder, gorumce, koca ve kayinbirader ile ilgiliAyyyy ruhum daraldı o onu dedi bu bunu dedi bişey de anlamadım anlamakta istemedim. Aşkı memnu yla ne alaka onu anlamadim canim???Anladigim kadarıyla çocuk isminden bahsediyor?????
Valla dur bidaha okuyorum hemen.Hahaha ay canim asil bomba yarisindan sonra geliyor kayinpeder, gorumce, koca ve kayinbirader ile ilgili![]()
merak etmeyin benide buluyor az önce biri yazmış evlenmek için dua istiyor ezandan önce okunması lazımmış bende ..kötü niyetle değil ( çok mu evlenmek istiyorsun dedim...) sansın bol olsun ezan okunuyor bir daha cumaya yazdım..kadın bana özelden küfür ediyor ;(((Ay butun cirkefler beni bulur zaten.
Deli karii
merak etmeyin benide buluyor az önce biri yazmış evlenmek için dua istiyor ezandan önce okunması lazımmış bende ..kötü niyetle değil ( çok mu evlenmek istiyorsun dedim...) sansın bol olsun ezan okunuyor bir daha cumaya yazdım..kadın bana özelden küfür ediyor ;(((
ne insanlar var yahu ..real hayatında sıkıntısından ,üzündüsünden kaçıp buraya geliyoruz ( geliyorum ) demek ki kavga etmek ,küfür etmek içinde gelenler var..sinirimi bozdu kadın