- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
donum olmadan nası tav etcem adamııBence de fake. Kan testi nerde yapılır bilmiyor. Çocuk yapıcak donum yok diyor. Bu da donlu hamile kalındığını sananlardan. Kesin ergen bu kafa buluyor bizimle.
kesin ya gelmiş bizde burda yiyoruz osymye gidecek kalkmış birdeBence de fake. Kan testi nerde yapılır bilmiyor. Çocuk yapıcak donum yok diyor. Bu da donlu hamile kalındığını sananlardan. Kesin ergen bu kafa buluyor bizimle.
cnm ben sana özelden yazarım. bulamazsan beraber giderik ama sen ısmarlayacaksın??off da vinci şifresimi veriyorsun net konuş acil kızıştım alo
ısmarlarım kız para bok gibi bendecnm ben sana özelden yazarım. bulamazsan beraber giderik ama sen ısmarlayacaksın??
ayy sen ne mezunusun yaa bikerem söyle bakalım taysiliin ne senin taysilsizkesin ya gelmiş bizde burda yiyoruz osymye gidecek kalkmış birde
işte babasının parasıyla gelmiş artistik yapıyor ne var fakirsem bikere 5 üni bitirdim 25 yaşımda aynı anda hepsini okudum ben kendi paramıda kendim kazanıyorum babasından eft alıyor daha tahsilimi soruyor birdeayy sen ne mezunusun yaa bikerem söyle bakalım taysiliin ne senin taysilsiz
tamam o zaman madem zenginsin araşalım tatlım muutlakaısmarlarım kız para bok gibi bende
babama dedim eft yapcak
sen mi kıskanç seniişte babasının parasıyla gelmiş artistik yapıyor ne var fakirsem bikere 5 üni bitirdim 25 yaşımda aynı anda hepsini okudum ben kendi paramıda kendim kazanıyorum babasından eft alıyor daha tahsilimi soruyor birde
eminsin demek çok cocuk yapıp terkedildin zilli seni
tepe tepe kullan napalım yanisen mi kıskanç seni
hahayt sevgilim bu bak
çatlayın hepiniz
avukat olmak için illaki okumak gerekmez misal ben tıp okudum ama avukatımMesajın gözümden kaçtı. Sen benim namusuma nasıl dil uzatırsın. Erkek misin nesin belli değil zaten. Bir dediğin diğerini tutmuyor. Dava açıcam sana pis iftiracı.
Şimdi ben ilkokul mezunuyum ama avukatım. Kendimi savunabilir miyim. Akıl verin bana hanımlar.
Mesajın gözümden kaçtı. Sen benim namusuma nasıl dil uzatırsın. Erkek misin nesin belli değil zaten. Bir dediğin diğerini tutmuyor. Dava açıcam sana pis iftiracı.
Şimdi ben ilkokul mezunuyum ama avukatım. Kendimi savunabilir miyim. Akıl verin bana hanımlar.
Canım sen buna gay değil diyosun ama donunda pink hero yazıyor bilemedim yaniiii.. Hem de ecnebiiiiii...Sünnetsizdir de bu..sen mi kıskanç seni
hahayt sevgilim bu bak
çatlayın hepiniz
ecnebi olduğunu nerden anladın kız cocuğumunCanım sen buna gay değil diyosun ama donunda pink hero yazıyor bilemedim yaniiii.. Hem de ecnebiiiiii...Sünnetsizdir de bu..
Omzundaki dövme gözümden kaçmadıecnebi olduğunu nerden anladın kız cocuğumun
ayy evet haç yaptırmış ama sarhoşken dedi kız isteyerek değil aslında kartal yapcakmışOmzundaki dövme gözümden kaçmadı
Onun adı sarhoş eder beni bir hoşayy evet haç yaptırmış ama sarhoşken dedi kız isteyerek değil aslında kartal yapcakmış
görüşürüüüüüz iyi gecelerKızlar yarın devam etmek dileğiyle ben çıkıyoreeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?