• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

sucu tüpçü pizzacı ne farkeder? birini çağırıver

pizzacı çağırmam cünkü diyetteyim güzel vicudum bozulmasın şimdi
tüp kullanmıyorum canım bu arada
hem herkesle yapamam
güzel erkke olması lazım
kmi çağrcam be ben

ay pardon ya bilemedim alınacağınızı çok acıklı ortam olmuş iki renk katayım dedim:KK48: sizde hanfendi özelinizi gelmişsiniz açıyorsunuz komikmisin falan sensin komik yazma buraya alınacaksan:63:

nereye yazayım bağyannn duvara mı yazayım tahtaya mı yazayım gökyüzüne mi yoksa dağlara mı yazayım alişan gibi sevdamı
Yanaklarım ağrıdı yeminle gülmekten :KK70:
hele bennn :D :D

Norwe hazırlanıyor galiba. Sucuyu çağırmıştır inşallah. Su gibi çocuğu olur.
kız bu konu fake ben söyleyim geçen başka bir topikte yazmıştı sevgilim içki içmiyor diye şimdi sarhoş olmuşta hamile kalmışta ölmüş çocuk yiyor bizi bu eski konularına bakın:KK12:

pizzacı çağırmam cünkü diyetteyim güzel vicudum bozulmasın şimdi
tüp kullanmıyorum canım bu arada
hem herkesle yapamam
güzel erkke olması lazım
kmi çağrcam be ben

nereye yazayım bağyannn duvara mı yazayım tahtaya mı yazayım gökyüzüne mi yoksa dağlara mı yazayım alişan gibi sevdamı

hele bennn :KK70: :KK70:
ımmmmmm o zamaan bastır parayı şekerim anlarsın ya ;)

kız bu konu fake ben söyleyim geçen başka bir topikte yazmıştı sevgilim içki içmiyor diye şimdi sarhoş olmuşta hamile kalmışta ölmüş çocuk yiyor bizi bu eski konularına bakın:KK12:
Demeeee :KK57: Biz de burda saf gibi akıl verelim. Sinir oluyorum şöyle insanlara, eline ne geçiyor yani böyle kandırıkçı konular açınca??

bi kere bu hesapı dayımın oğlunun eniştesinin kardeşi de kullanmış o yazmış
bildirdim hem

Demeeee :KK57: Biz de burda saf gibi akıl verelim. Sinir oluyorum şöyle insanlara, eline ne geçiyor yani böyle kandırıkçı konular açınca??
bilmiyorum ki nereye girsem fake ya kibleyimde görsün eski konularda neler neler sevgilisi çocuk istemiyormuş hamileyim diye kandırmış zaten şimdide burda böyle diyor:63:

bilmiyorum ki nereye girsem fake ya kibleyimde görsün eski konularda neler neler sevgilisi çocuk istemiyormuş hamileyim diye kandırmış zaten şimdide burda böyle diyor:63:

Bence de fake. Kan testi nerde yapılır bilmiyor. Çocuk yapıcak donum yok diyor. Bu da donlu hamile kalındığını sananlardan. Kesin ergen bu kafa buluyor bizimle.

Back
X