- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.001
ayy evet haç yaptırmış ama sarhoşken dedi kız isteyerek değil aslında kartal yapcakmış
![]()
selam canım bu kuzenım senden cok hoşlanmıs ne dusunuyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy evet haç yaptırmış ama sarhoşken dedi kız isteyerek değil aslında kartal yapcakmış
![]()
sende de şahin gözü var ayolOmzundaki dövme gözümden kaçmadı![]()
beğenmezse ben alabilirimselam canım bu kuzenım senden cok hoşlanmıs ne dusunuyosun![]()
kusura bakma fakir ve çirkinselam canım bu kuzenım senden cok hoşlanmıs ne dusunuyosun![]()
olmaz sekerım benım batıl ınanclarım var o onun kısmetı sana kucuk kuzenımı yaparım benbeğenmezse ben alabilirim
yapcan ama söz mü?olmaz sekerım benım batıl ınanclarım var o onun kısmetı sana kucuk kuzenımı yaparım ben![]()
kusura bakma fakir ve çirkin
tabıkisee atıyım mı resmını ısterseeğğğnnnyapcan ama söz mü?
canım dikkat et bizi merakta bırakma.ne yazık ki balkondan çarsafları birbirine bağlayıp sarkıp sevgilime gitcem çok ağlıyormuş aradı demin
sabah anlatırım size yine
(iyi geceler fıstıklar)
dış görünüşe önem vermem ben parası var mı parasıtabıkisee atıyım mı resmını ısterseeğğğnnn
dış görünüşe önem vermem ben parası var mı parası
canım tamam kabul ben çeyiz topiklerine geçiş yapayımolma mı hiç onun da londra da villası var
romantıktır senı cıcek yagmuruna tutar valla
her gun kapında bır kırmızı gül bulursun
canım tamam kabul ben çeyiz topiklerine geçiş yapayım
teşekkürler canım çok mutluyum çok seviyorumtamamdır canım hayırlısı olsun ışallah![]()
teşekkürler canım çok mutluyum çok seviyorum
ben bunu sevdim gözüm başkasını görmez artıkay canım benım ya aşk böcüğü mü oldun sen kıyamam sana ben oy oy
bızım sulale coğ yakuşukludur dıgerlerını gorsen bır de dudaklarını ısırırsın bu ne ki
ben bunu sevdim gözüm başkasını görmez artık![]()
e yuh yok artık