- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
sucu tüpçü pizzacı ne farkeder? birini çağırıver
ay pardon ya bilemedim alınacağınızı çok acıklı ortam olmuş iki renk katayım dedimsizde hanfendi özelinizi gelmişsiniz açıyorsunuz komikmisin falan sensin komik yazma buraya alınacaksan
hele bennnYanaklarım ağrıdı yeminle gülmekten
donlarımı arıyorum su an hepsi kirlideNorwe hazırlanıyor galiba. Sucuyu çağırmıştır inşallah. Su gibi çocuğu olur.
kız bu konu fake ben söyleyim geçen başka bir topikte yazmıştı sevgilim içki içmiyor diye şimdi sarhoş olmuşta hamile kalmışta ölmüş çocuk yiyor bizi bu eski konularına bakınNorwe hazırlanıyor galiba. Sucuyu çağırmıştır inşallah. Su gibi çocuğu olur.
ımmmmmm o zamaan bastır parayı şekerim anlarsın yapizzacı çağırmam cünkü diyetteyim güzel vicudum bozulmasın şimdi
tüp kullanmıyorum canım bu arada
hem herkesle yapamam
güzel erkke olması lazım
kmi çağrcam be ben
nereye yazayım bağyannn duvara mı yazayım tahtaya mı yazayım gökyüzüne mi yoksa dağlara mı yazayım alişan gibi sevdamı
hele bennn
Demeeeekız bu konu fake ben söyleyim geçen başka bir topikte yazmıştı sevgilim içki içmiyor diye şimdi sarhoş olmuşta hamile kalmışta ölmüş çocuk yiyor bizi bu eski konularına bakın
bi kere bu hesapı dayımın oğlunun eniştesinin kardeşi de kullanmış o yazmışkız bu konu fake ben söyleyim geçen başka bir topikte yazmıştı sevgilim içki içmiyor diye şimdi sarhoş olmuşta hamile kalmışta ölmüş çocuk yiyor bizi bu eski konularına bakın
bilmiyorum ki nereye girsem fake ya kibleyimde görsün eski konularda neler neler sevgilisi çocuk istemiyormuş hamileyim diye kandırmış zaten şimdide burda böyle diyorDemeeeeBiz de burda saf gibi akıl verelim. Sinir oluyorum şöyle insanlara, eline ne geçiyor yani böyle kandırıkçı konular açınca??
donlarımı arıyorum su an hepsi kirlide
şimdi napcam
ımmmmmm o zamaan bastır parayı şekerim anlarsın ya
Böööyk.donlarımı arıyorum su an hepsi kirlide
şimdi napcam
sizinle tartışamayacağım bikere karakterizme ters ay niye burdaysam allah akıl versin sizebi kere bu hesapı dayımın oğlunun eniştesinin kardeşi de kullanmış o yazmış
bildirdim hem
Tövbe tövbe Allahım ne günlere kaldık ya..bilmiyorum ki nereye girsem fake ya kibleyimde görsün eski konularda neler neler sevgilisi çocuk istemiyormuş hamileyim diye kandırmış zaten şimdide burda böyle diyor
ay canım bir insan çıktıKız dertlü.Herkesin başına gelebülüüüuü.
ya yalan yukarda yazdım okusana dayımın oğlunun eniştesinin kardeşide kullandı diye hesabıTövbe tövbe Allahım ne günlere kaldık ya..
uçsuuuuuz bucaksıııııız pek tekin(!) yerlerdenerde satılır ki
bilmiyorum ki nereye girsem fake ya kibleyimde görsün eski konularda neler neler sevgilisi çocuk istemiyormuş hamileyim diye kandırmış zaten şimdide burda böyle diyor
ayy cahil keske ölsennnnsizinle tartışamayacağım bikere karakterizme ters ay niye burdaysam allah akıl versin size
off da vinci şifresimi veriyorsun net konuş acil kızıştım alouçsuuuuuz bucaksıııııız pek tekin(!) yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?