• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Cıks ölemedim. Gece çok korktum evde yalnız. Sonra dedim en iyisi ben ilaç içeyim öyle öleyim uyur gibi. İçtim ilaçları bir süre sonra uyku bastırdı he tamam dedim ölüyorum.. :KK42:Öğlen gibi açtım gözümü çok susamışım. İçtiğim onca (3 tane) supradyn e rağmen ölmemişim.:KK33: Sonra kocam aradı gitmedim mi daha diye sordu. Dedim ilaç içtim gidiym tahtalı köye, tamam dedi haberini alınca ben gelirim. Bekliyorum öyle. Nasıl alcaksa haberimi :KK43::-)KK61::KK61::KK61:
sen bildiğin beceriksizsin ya ölmeyi beceremiyorsun bile. Te Alllaaaaam sabır yarebbi. 3 tane portakal ye ardarda ölürsün. kocişinde bekliyo yazık bir umut

ufff cahil yaa neyseki ben tahsilliyim bak ölmk istiyorsan 5 tane solgar vitamin at
bak nalları nası dikiyorsun
az önce kapı zorlandı kim diye delikten baktım, bir de baktım ki biskolata reklamı kılıklı hırsız içeri girmeye çalışıyor. Açtım kapıyı ne yapıyorsun sen burada dedim. Banyoda küpemi düşürmüşüm dedi. Onu almaya gelmiş. İyi dedim gir bak nerede düşürdüysen. Sonra o küpesini ararken kahve yapıyorum. Dış kapıyı da kilitledim çıkamasın diye. Madem kociş gitti, esir alıyorum kızlar ben bu hırsızı. :KK73::KK73::KK73::KK73:

Canım bu kızın durumu çok acil, bebeğin yarısı zenci yarısı beyaz olucak hamileyse..

Orası kesin sonuç vermez ama bir dene bakalım..

ayy onu bırak sevgilime ne dicem ben şimdi cocuğu öldü beni terkeder mi

tikka çocuk ölmüş ya gerek kalmamış bak rahatladık valla:KK70: bilemedim sevgilin kızmaz bence ya şimdi yarısı siyah yarısı beyazmış sevgilin beşiktaşlı mı bak o zaman kızar değilse sıkıntı yok:KK70:

Back
X