• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

tam şehir merkezinde camiyi geçince büyük park var ya onun karşısındaki bina. çok sevinirim gelirsen, ruhum senle dolaşır. Şimdi beni kötü kadın sanıp cenazeme de gelmez kimse.
öyle olur büyük ihtimalle. tamam gelirim ama bi şartla bi miktar lahmacunu sonraki günlerde yemek için eve götürcem?

Kızlar çok kötüyüm boşanıyoruuuz. Hem de hiç suçum yokken. Ben aklanmak istiyorum yardım edin lütfen.
Şimdi konuyu anlatayım. Gözlerim ağlamaktan şişti ekranı zor görüyorum.
Biz 2 yıllık evliyiz henüz çocuğumuz yok. Eşimle birbirimizi deli gibi seviyoruz. Ben çok güzelim o da çok yakışıklı. Tabi ikimiz de kıskancız haliyle. Ama hiç aldatmadık birbirimizi. Ama o benim onu aldattığımı sanıyor.
Şöyle ki,
Bugün alt kattaki komşumun hırsız vaaar çığlıklarını duydum. Ay dedim noluyor. Daire kapısını açtım merdivenler tam karşımdan aşağı iniyor. Neyse.Seslendim x abla noluyoo diye. O da dea koş dedi, indim alt kata x ablanın kapısının önünde konuştuk. Anlattı, dedi ki eve hırsız giriyordu kapıyı kurcalıyordu, ben de kapıyı kim kurcalıyor diye delikten baktım, bi baktım bir adam açtık kapıyı dedi beni görünce pispis sırıttı ve pantolon gömlek çıkardı üstünden şoka girip kapıyı geri kapattım dedi. Baktım bir erkek pantolonu ve gömleği yerde. Neyse hemen polisi arayalım dedik aradık polisi geldi, baktı ifade aldı gitti. Ben yaklaşık 2 saat sonra evime çıktım. Kapıyı içeriden bir güzel kilitledim hem alttan hem üstten çok korkmuştum çünkü.
Mutfağa girdim yemek yaptım tam sofrayı hazırlarken baktım kapı sesi eşim işten gelmiş anahtarla açmaya çalışıyor. Tabi o da şaşırmış kapının o kadar kilitli olmasına beni evde yok sanmış. Kapıda karşıladım öptüm koklaştık. Dedi neden kitledin, hemen morali bozulmasın sofrada anlatırım diye ses etmedim. Yemekte konuşuruz dedim. Ben sofrayı kurarken eşim üstünü değiştirmeye gitti. Ebeveyn banyosunun kapısını duydum açıldığını, duş alcak herhalde dedim. Sonra eşimin birden bağırmasını duydum. Sen kimsin lAAAAAn diye. Anam ne oluyor dememe kalmadı. Çıplak bir adam onu karına sor diyip paldır küldür koşarak evden çıktı. Eşim peşinden koşmaya kalktı ama yetişemedi. Sonra döndü bana tokat attı. Defol burdan benim evimde benim banyomda yatağımda beni aldattın sen diye bağırdı. Ben şoktan hırsız o diyorum ama kekeliyorum. Sonra ben şimdi gidiyorum döndüğümde seni görmek istemiyorum dedi. Çekti gitti. Çok ağladım x ablaya indim anlattım. O da nerden biliyim bana gelen adam olduğunu dedi imalı imalı. Off kızlar. Ben napcam kızlar. Nasıl aklayacağım kendimi? Yardım edin lütfen. Kimi inandırabilirim ki.? Yardım edin ölmek istiyorum.

şimdi sana daha iyi tavsiyeler verebilmem için bazı şeyler sormam gerekli .
hırsızın tipi nasıldı? kocandan daha yakışıklı mı?
e malum çıplak da görmüşsün. kocanla kıyaslayınca aradaki fark nasıl?
bi de usta bir hırsız mı yani iyi çalabilmiş mi mal varlığı nedir?
sen bu soruları cevapladıktan sonra eğer hırsızın olumlu yönleri daha fazlaysa boşver kocanı boşa gitsinn :KK14: hırsızla yoluna devam et. hem aksiyon, heyecan herşey vardır bu adamda :KK76:

şimdi sana daha iyi tavsiyeler verebilmem için bazı şeyler sormam gerekli .
hırsızın tipi nasıldı? kocandan daha yakışıklı mı?
e malum çıplak da görmüşsün. kocanla kıyaslayınca aradaki fark nasıl?
bi de usta bir hırsız mı yani iyi çalabilmiş mi mal varlığı nedir?
sen bu soruları cevapladıktan sonra eğer hırsızın olumlu yönleri daha fazlaysa boşver kocanı boşa gitsinn :KK14: hırsızla yoluna devam et. hem aksiyon, heyecan herşey vardır bu adamda :KK76:

yüzünü göremedim ama fiziği biscolata reklamlarındaki gibiydi. Ama nereden bulacağım ben hırsızı ya. Gömlek ve pantolonu istesem x abladan da bedeni uyan erkekleri mi denesem tek tek?

yüzünü göremedim ama fiziği biscolata reklamlarındaki gibiydi. Ama nereden bulacağım ben hırısız ya. Gömlek ve pantolonu istesem x abladan da bedeni uyan erkekleri mi denesem tek tek?
evet bu çok mantıklı. :KK51: kocanı boşver sen bu adamı bul. biscolata erkeği demek ne yaa kaçırma sakın onu :oops:

evet bu çok mantıklı. :KK51: kocanı boşver sen bu adamı bul. biscolata erkeği demek ne yaa kaçırma sakın onu :oops:
aklımı karıştırdın canım ya
öldürmeyeyim mi kendimi?
zaten canım acır diye korkuyorum
bir de korkarım ben öyle daracık yerde yatmaktan :((
gazeteye ilan da vereyim, şu evin banyosuna giren adam. kocam gitti gel seni bekliyorum diyeyim. belki okur anlar.

aklımı karıştırdın canım ya
öldürmeyeyim mi kendimi?
zaten canım acır diye korkuyorum
bir de korkarım ben öyle daracık yerde yatmaktan :KK43:(
gazeteye ilan da vereyim, şu evin banyosuna giren adam. kocam gitti gel seni bekliyorum diyeyim. belki okur anlar.
anlar tabi anlar. hırsızlıkla da ilgili bi kaç taktik öğren öyle etkilersin adamı.

Kizlarrr cok kotuyumm ailem sevgilimi istemiyo onu sectigim icin tedavi olmam gerektigini dusunuyolar galiba bende bilmiyorum nedenini, hayir tipsiz desen tipsiz degil fakir desen fakir degil zengin cocukkk, besiktasta yalida oturuyo spor arabasi var uc tane ve biz iki yildir birlikteyiz artik beni ailemden istemek istiyo ama ailem bana sen hastasin gel tedavi ol diyo nerde yanlis yaptin bilmiyorum hergun agliyorumm. Bir hafta once ailemle tanistirmaya getirdim ama ailem o kadar soguk davrandi ki sanki o yokmus gibi davrandilar gunluk nasil yasiyosak oyle davrandilar yuzune bile bakmadilar cocugun nesini begenmediler anlamiyorum. Yemege oturduk cocuk uzuntuden iki lokma yiyemedi konusmaya calisti dinlemediler. Cay koydum herkese ictik bi guzel annem bana bakiyo tip tip aglamakli oldu. Babam desen biseyler yapnaliyiz hanim diyo. Rezil oldum rezill. Cok kirdim onu. Simdi benim sorunum su aileme onu nasil kabul ettirebilirim? Cocuk cok efendi ickisi sigaraai yok yakisikli ve zengin ben de cok guzelim tam birbirimize goreyiz. Ne kusurunu gordunuz diyorum gornedik diyolar ya cocukta ne gordunuz de istemiyosunuz diyorum gormedik diyolar. E o zaman neden istemiyosunuz diyorum sen iyi degilsin gel psikologa gidelim diyolar deli olcam ya yeter. Gecenlerde facede bi fotograf paylastim herkes dalga gecmis fotonun altinda saka yaptigimi sanmislar. Herkes mi kiskaniyo ya herkes mi. Ailem boyle bi cocugun beni aldaticagini falan mi dusunuyo acaba. Bakin facede paylastigim foto da bu allah askina ben nerde yanlis yapiyorum ya cok romantiktir benim askim

Eklentiler

• FB_IMG_1425255386791.webp
    FB_IMG_1425255386791.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
Kizlarrr cok kotuyumm ailem sevgilimi istemiyo onu sectigim icin tedavi olmam gerektigini dusunuyolar galiba bende bilmiyorum nedenini, hayir tipsiz desen tipsiz degil fakir desen fakir degil zengin cocukkk, besiktasta yalida oturuyo spor arabasi var uc tane ve biz iki yildir birlikteyiz artik beni ailemden istemek istiyo ama ailem bana sen hastasin gel tedavi ol diyo nerde yanlis yaptin bilmiyorum hergun agliyorumm. Bir hafta once ailemle tanistirmaya getirdim ama ailem o kadar soguk davrandi ki sanki o yokmus gibi davrandilar gunluk nasil yasiyosak oyle davrandilar yuzune bile bakmadilar cocugun nesini begenmediler anlamiyorum. Yemege oturduk cocuk uzuntuden iki lokma yiyemedi konusmaya calisti dinlemediler. Cay koydum herkese ictik bi guzel annem bana bakiyo tip tip aglamakli oldu. Babam desen biseyler yapnaliyiz hanim diyo. Rezil oldum rezill. Cok kirdim onu. Simdi benim sorunum su aileme onu nasil kabul ettirebilirim? Cocuk cok efendi ickisi sigaraai yok yakisikli ve zengin ben de cok guzelim tam birbirimize goreyiz. Ne kusurunu gordunuz diyorum gornedik diyolar ya cocukta ne gordunuz de istemiyosunuz diyorum gormedik diyolar. E o zaman neden istemiyosunuz diyorum sen iyi degilsin gel psikologa gidelim diyolar deli olcam ya yeter. Gecenlerde facede bi fotograf paylastim herkes dalga gecmis fotonun altinda saka yaptigimi sanmislar. Herkes mi kiskaniyo ya herkes mi. Ailem boyle bi cocugun beni aldaticagini falan mi dusunuyo acaba. Bakin facede paylastigim foto da bu allah askina ben nerde yanlis yapiyorum ya cok romantiktir benim askim

:KK70:

Back
X