- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
-
- Konu Sahibi Pokahontass
Bende fake hesaplardan müzdaripsin sanmıştım tam tersiymişAllahımmmm hergün aynı durumu yaşıyorum.
Geceleri kocamı bırakıp kk da pusuya yatıcam artık.
Her sabah ofise geliyorum kk bi açıyorum fake hesaplar konular ben yetişemeden kitlenmiş.
Benim de hakkım değilmidir azcık eğlenmekkkkk
Çok üzülüyorummm
Hele sabahki ergenusu kaçırdığınıza ağlayın bnce.. Ard arda açtığı çılgın konularla çok gulkduk
Bende fake hesaplardan müzdaripsin sanmıştım tam tersiymiş
Konu sahibi haklı şimdi, cidden eğleniyoz.
emmeli gömmeli bir konu vardı o mu bahsettiğin ben onu kaçırdığıma çok üzüldüm yaaaHele sabahki ergenusu kaçırdığınıza ağlayın bnce.. Ard arda açtığı çılgın konularla çok gulkduk
olamazz onu ben de mi kaçırdım yoksa? Günaşırı konu açan arkadaştan mı bahsediyoruzHele sabahki ergenusu kaçırdığınıza ağlayın bnce.. Ard arda açtığı çılgın konularla çok gulkduk
derya kayadan bahsediyomemmeli gömmeli bir konu vardı o mu bahsettiğin ben onu kaçırdığıma çok üzüldüm yaaa
Derya Kaya mıydı neydi incici onu diyorsan ona yetiştim yaaa
evet derya dan bahsediorumolamazz onu ben de mi kaçırdım yoksa? Günaşırı konu açan arkadaştan mı bahsediyoruz
yok derya değildi galiba iç ses konusu açan hatunu diyom benevet derya dan bahsediorum
Ay ben yetisemediim allah rizasi icin su garibe bi linkDerya Kaya mıydı neydi incici onu diyorsan ona yetiştim yaaa
Allahımmmm hergün aynı durumu yaşıyorum.
Geceleri kocamı bırakıp kk da pusuya yatıcam artık.
Her sabah ofise geliyorum kk bi açıyorum fake hesaplar konular ben yetişemeden kitlenmiş.
Benim de hakkım değilmidir azcık eğlenmekkkkk
Çok üzülüyorummm
emmeli gömmeli bir konu vardı o mu bahsettiğin ben onu kaçırdığıma çok üzüldüm yaaa
derya kayadan bahsediyom
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birlikte-basaralim-whatsapp.844360/olamazz onu ben de mi kaçırdım yoksa? Günaşırı konu açan arkadaştan mı bahsediyoruz
konu kapanmış:Shttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birlikte-basaralim-whatsapp.844360/
Gelin bu topik cok karisacakkk
Evet yaa baslamadan bittikonu kapanmış:S
Ay ben yetisemediim allah rizasi icin su garibe bi link
Valla benim iki konu bi de adre bacinin bi konusu gumledi. Tum kk bizi konusuyo. Trend topik oldukSenin topikte gümlemiş şimdi okudum. Bide arıza çıkaranları bulayım diye de bütün sayfaları dolandım.
Kk nın vazgeçilmezi olan istenmeyen yerde biten otlar
Valla benim iki konu bi de adre bacinin bi konusu gumledi. Tum kk bizi konusuyo. Trend topik olduk