- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Pokahontass
Yeni topik acicam bacim oraya gelebilirsinBende yetişemedim herzaman ki gibi
Yorumları okumakla yetindim yine pfff.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni topik acicam bacim oraya gelebilirsinBende yetişemedim herzaman ki gibi
Yorumları okumakla yetindim yine pfff.
konu kaldırıldıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birlikte-basaralim-whatsapp.844360/
Gelin bu topik cok karisacakkk
Yeni topik acicam bacim oraya gelebilirsin
Canim iki topigim kavga yuzunden gume gitti. İlk topikte ben fske konulardan olusan bi geyik sayfasi olusturmustum. Gayet egleniyoduk. Sonra bi ara kizlar gitti. Bana saldirdilar yok kayninda gozun var boyle konular acamazsin cok yanlis cok terbiyesiz konular duzgun konu ac yorum yapalim falan hakaretler seni banlatirim diye tehditler falan. Bayagi kavga ettik. İstemeyen yorum yapmasin diyorum yokkk hakaretleri duyunca ben de cevap verdim.Sonra konu incelensin diye kapandi. Bu sefer biri bana mesaj atti konunu kapattirdim noldu cok mu uzuldun falan diye. Yeni konu acmistim bende ordan kaynatiyoduk bu sefer yeni konuma dadandi. Tartisma cikti yine. O da kapandi ayni sekilde. Yine bi mesaj ay canim o konun da kapandi cok uzuldum diye. Sonra bi arkadasim konu acti. Orda da bi tartisma cikti. O da kapandi. Olaylar olaylar anliycagin hayir geyik topiginin kurallarini bilmiyo gelip bize sariyo kadinkonu kaldırıldı
neydi ki mevzu :)
Aslinda ciddiye bile alan oldu canim actim konu buyur gelBeklemedeyim. Biraz daha prof bir konu bekliyorum sana diğerini fake sandılar inanmadılar
Canim iki topigim kavga yuzunden gume gitti. İlk topikte ben fske konulardan olusan bi geyik sayfasi olusturmustum. Gayet egleniyoduk. Sonra bi ara kizlar gitti. Bana saldirdilar yok kayninda gozun var boyle konular acamazsin cok yanlis cok terbiyesiz konular duzgun konu ac yorum yapalim falan hakaretler seni banlatirim diye tehditler falan. Bayagi kavga ettik. İstemeyen yorum yapmasin diyorum yokkk hakaretleri duyunca ben de cevap verdim.Sonra konu incelensin diye kapandi. Bu sefer biri bana mesaj atti konunu kapattirdim noldu cok mu uzuldun falan diye. Yeni konu acmistim bende ordan kaynatiyoduk bu sefer yeni konuma dadandi. Tartisma cikti yine. O da kapandi ayni sekilde. Yine bi mesaj ay canim o konun da kapandi cok uzuldum diye. Sonra bi arkadasim konu acti. Orda da bi tartisma cikti. O da kapandi. Olaylar olaylar anliycagin hayir geyik topiginin kurallarini bilmiyo gelip bize sariyo kadin
Evet bi de konunun yanlisligi yok dogru yerde konusuluyo gayet egleniyoduk. İki uc gundur bayagi olay oldu mevzu popi oldukahaha :):) tanımadan nasıl da yaftalıyorlar...
Sİzin dediginiz benmiyim yoksaolamazz onu ben de mi kaçırdım yoksa? Günaşırı konu açan arkadaştan mı bahsediyoruz
Yok canım sen değilsin.. Neden seni yazayım:)Sİzin dediginiz benmiyim yoksa
Gunasiri konu aciyorum daYok canım sen değilsin.. Neden seni yazayım:)
Yok mevzu günaşırı konu açması da değil aslında, devamlı senaryo üretmeye çalışıp bir yerlerden patlak vermesi..Gunasiri konu aciyorum da
Hm topik sahibinin dedigi gibi yetesmiyom valla o konularaYok mevzu günaşırı konu açması da değil aslında, devamlı senaryo üretmeye çalışıp bir yerlerden patlak vermesi..
ben de artık kullanıcı adını görünce bakmıyorum bileHm topik sahibinin dedigi gibi yetesmiyom valla o konulara
Allahımmmm hergün aynı durumu yaşıyorum.
Geceleri kocamı bırakıp kk da pusuya yatıcam artık.
Her sabah ofise geliyorum kk bi açıyorum fake hesaplar konular ben yetişemeden kitlenmiş.
Benim de hakkım değilmidir azcık eğlenmekkkkk
Çok üzülüyorummm
Allahımmmm hergün aynı durumu yaşıyorum.
Geceleri kocamı bırakıp kk da pusuya yatıcam artık.
Her sabah ofise geliyorum kk bi açıyorum fake hesaplar konular ben yetişemeden kitlenmiş.
Benim de hakkım değilmidir azcık eğlenmekkkkk
Çok üzülüyorummm