ben çıkayım yavaştan fulya acıbadem beni bekler hepinizi çok öptüm umarım iyi haberlerle dönerim:)
kas altı dıyemı bu kadar agrıylpo ya patlıcak gıbıler öluyorum sankı
canım oturur pozisyonda uyu,sakın düze yakın yatma,eğer düze yakın yatarsan bu da ağrı yapar ve ağlama.. Ağladığında hem stres olursun hem de ağrın artar,sonuçta bir ameliyat ve orada kesikler var ,sen ortaya çıkan görüntüye odaklanmaya çalış,hepsi geçecek merak etme
kas altı dıyemı bu kadar agrıylpo ya patlıcak gıbıler öluyorum sankı
doldu konunoynadıgını hıssedıyorum dıoktora kayarmı dedım kaymaz dedı kas altı cok zormus bugun gordum goguslwerımı bomba gıbı cok dık ve guzel ama evde buz koymadıgım ıçın ve agrı kesıcı cokıçtıgım ıçın dırenlwerım kan doldu cok agrım var cok keşke yaptırmasaydım vucuduma ezıyet ettım.canımmm benimde kas altı oldu.. evet ağrılı geciyor ama eğer 2 3 gün çok fazla hareket etmezsen cok cabuk atlatırsın..hafif oturur pozisyonda zaman geçirmeye çalış çok fazla ayaklanma tuvalet vb ihtiyaçlarında da birileri sana yardım etsin..ben kalkarken ilk gün nefesk geçecek biraz sabret..
doldu konunoynadıgını hıssedıyorum dıoktora kayarmı dedım kaymaz dedı kas altı cok zormus bugun gordum goguslwerımı bomba gıbı cok dık ve guzel ama evde buz koymadıgım ıçın ve agrı kesıcı cokıçtıgım ıçın dırenlwerım kan doldu cok agrım var cok keşke yaptırmasaydım vucuduma ezıyet ettım.
doldu konunoynadıgını hıssedıyorum dıoktora kayarmı dedım kaymaz dedı kas altı cok zormus bugun gordum goguslwerımı bomba gıbı cok dık ve guzel ama evde buz koymadıgım ıçın ve agrı kesıcı cokıçtıgım ıçın dırenlwerım kan doldu cok agrım var cok keşke yaptırmasaydım vucuduma ezıyet ettım.
agrı kesici yasakladı doktodr sankibu acılarbıtmıcek gibi geliyo sankı yırtılcaklar gıbı kapsul oluşcak dıye korkuyorum oksurunce oynuyolartya allahım ben ne yaptım kucuk kalsaydı doğal kalsaydı
agrı kesici yasakladı doktodr sankibu acılarbıtmıcek gibi geliyo sankı yırtılcaklar gıbı kapsul oluşcak dıye korkuyorum oksurunce oynuyolartya allahım ben ne yaptım kucuk kalsaydı doğal kalsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?