saat 1 e kadar hiç bir şey yememem gerekiyo şu an öyle acıktım ki of
kol hareketleri ilk bir kaç gün seni zorluyor.yanında birileri olursa yardım için çok iyi olur..sonrasını kendin hallediyorsun okadar korkma canım atlatılmıcak gibi değil gerçekten..
kitty sende mi kas altı olmuştun
benimde 11 deydi..zaman bir türlü geçmedi 11 e kadarhiç düşünme yemeği içmeyi şuan başka şeylere odaklan kafanı dağıt..bende çok susamıştım yanımda kız arkadaşım vardı dikkatimi dağıtmıştı düşünmemiştim suyu
evet canım bende kas altı 300cc konuldu..
cuma günü olacam ameliyatımı pazartesi gününe kadar evde esimle olacam kıızım annemde olacak 3 günde toparlanmam gerek yoksa kızım dinlemez daha 2 yasında durdan hastayımdan anlamıyor.
bende 300cc istiyorum damla modelmi şu an büyüklüğünden memnun musun
aslında ameliyattan önceki 1 gün ve olduktan sonraki ilk gün en zor zamanlar gerisi her gün daha iyi olacak. kendimi böyle motive ediyorum :)
Gerçektende öyle ama :)))
bu dönemi birlikte yasayacaz :)
tabi sen benden tecrubelisin sen daha rahat atlatırsın
ben çıkayım yavaştan fulya acıbadem beni bekler hepinizi çok öptüm umarım iyi haberlerle dönerim:)
Hadi cnm Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini alırız inşallah kendine iyi bak.ben çıkayım yavaştan fulya acıbadem beni bekler hepinizi çok öptüm umarım iyi haberlerle dönerim:)
ben çıkayım yavaştan fulya acıbadem beni bekler hepinizi çok öptüm umarım iyi haberlerle dönerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?