• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fairtale Meme Büyütme Estetiği

saat 1 e kadar hiç bir şey yememem gerekiyo şu an öyle acıktım ki of

benimde 11 deydi..zaman bir türlü geçmedi 11 e kadar:52: hiç düşünme yemeği içmeyi şuan başka şeylere odaklan kafanı dağıt..bende çok susamıştım yanımda kız arkadaşım vardı dikkatimi dağıtmıştı düşünmemiştim suyu:1:

kol hareketleri ilk bir kaç gün seni zorluyor.yanında birileri olursa yardım için çok iyi olur..sonrasını kendin hallediyorsun okadar korkma canım atlatılmıcak gibi değil gerçekten..

cuma günü olacam ameliyatımı pazartesi gününe kadar evde esimle olacam kıızım annemde olacak 3 günde toparlanmam gerek yoksa kızım dinlemez daha 2 yasında durdan hastayımdan anlamıyor.

benimde 11 deydi..zaman bir türlü geçmedi 11 e kadar:52: hiç düşünme yemeği içmeyi şuan başka şeylere odaklan kafanı dağıt..bende çok susamıştım yanımda kız arkadaşım vardı dikkatimi dağıtmıştı düşünmemiştim suyu:1:

aslında ameliyattan önceki 1 gün ve olduktan sonraki ilk gün en zor zamanlar gerisi her gün daha iyi olacak. kendimi böyle motive ediyorum :)

cuma günü olacam ameliyatımı pazartesi gününe kadar evde esimle olacam kıızım annemde olacak 3 günde toparlanmam gerek yoksa kızım dinlemez daha 2 yasında durdan hastayımdan anlamıyor.

ilk 3 4 gün seni zorlar yatıp kalkman eşin yardımcı olur sana..ben tek başıma kalkamıyordum.annem yardım ediyordu bana..mesela gece kendim kalkıp gidemiyordum tuvalete..ama dediğim gibi birkaç güne geçiyor..

Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) korkma canım 2-3 içinde hiç bişeyin kalmaz.

sizlerle konuşmak daha iyi geldi bana stresim azaldı sakinleştim :) hepinizin ameliyat süreçlerini bilgilerini tecrübelerini okudum tek tek çok cesaret verdi burda olanlar

çok merak ediyorum biz bu kadar haklı olarak heyecan merak stres yapıyoruz doktorlarımızda uzun uzun düşünüp plan yapıyorlarmıdır düşünüyolarmıdır

ben çıkayım yavaştan fulya acıbadem beni bekler hepinizi çok öptüm umarım iyi haberlerle dönerim:)

bu dönemi birlikte yasayacaz :)
tabi sen benden tecrubelisin sen daha rahat atlatırsın:16:

Aynen beraber yaşıcaz canım ama beni biliyosun 2 ay önce yaşadığım şeyleri tekrar yaşıcam bilerek yaşamak ciddi anlamda daha kötü :) birde sorunlu girip çıkcam falan filan benim olay bekaretini kaybetti :)))

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, su an ameliyata girmek üzeresin sanırım asla ve asla moralini bozma uyandığında ağrı hissedebilirsin, ameliyattan sonraki birkaç gün mutlaka sana yardımcı olacak fazla hareket etmeni engelleyecek birileri olmalı... Genelde herkes ben dahil ağrıları hissetikçe moral düsüyor, hep sonuca odaklan normale döndüğünde yaşayacağın mutluluğu hayal et giyeceğin kıyafetleri düşün, 1 hafta çok normal hareket edemeyebilirsin kollarını rahat kullanamayabilirsin ama sonra gelsin hızlı iyileşme dönemi, tekrar hayırlı olsun soruların olursa bekleriz...

kizlar ben 5 gün önce kas zari alti yaptirdim,kesinlikle çok daha az ağrılı olduğunu düşünüyorum, ayrıca elime silikon gelmiyor, ilk iki gün biraz agrim oldu ama kollarimi hareket ettirebildim,sadece ilk gün biraz destek almam gerekti,sırt agrım çok oldu dümdüz yatmaktan, şimdi hala dümdüz uyuyorum ama gün içinde geziyorum falan, akşam biraz daha rahat uyuyorum...ayyy bu ameliyat stresi öldürdü beni,şimdi hepsi geçti çok şükür,2 gün sonra doktora kontrole gidecegim,masaj falan yapacakmışım,inşallah çok güzel olacak şişiliklerim falan inince :) önceden memelerim dümdüz gibiydi, 75 beden sütyeni doldurmuyordu şimdi 80 bedene yakin oldu, 275cc lik protez koydu doktor..doktorum da çok iyi :46:

Back