• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fairtale Meme Büyütme Estetiği

eve geldım muthiş agrılarım var pişmanım cok canım acıyo ne zaman gecer agrı kesıcı olmadan duramıyorum

kas altı dıyemı bu kadar agrıylpo ya patlıcak gıbıler öluyorum sankı

kas altı dıyemı bu kadar agrıylpo ya patlıcak gıbıler öluyorum sankı

canım oturur pozisyonda uyu,sakın düze yakın yatma,eğer düze yakın yatarsan bu da ağrı yapar ve ağlama.. Ağladığında hem stres olursun hem de ağrın artar,sonuçta bir ameliyat ve orada kesikler var ,sen ortaya çıkan görüntüye odaklanmaya çalış,hepsi geçecek merak etme

canım oturur pozisyonda uyu,sakın düze yakın yatma,eğer düze yakın yatarsan bu da ağrı yapar ve ağlama.. Ağladığında hem stres olursun hem de ağrın artar,sonuçta bir ameliyat ve orada kesikler var ,sen ortaya çıkan görüntüye odaklanmaya çalış,hepsi geçecek merak etme

su an yarım yatıyorum belımsırtım agrıyo oturayı m sagol canım

Gecmis olsun canım. Ağrılarının olması normal ama zoru gecti artık zaman senin lehine geçiyor güzel günlerine odaklan. İnşallah çabuk toparlanır ve çok mutlu olursun.

canımmm benimde kas altı oldu.. evet ağrılı geciyor ama eğer 2 3 gün çok fazla hareket etmezsen cok cabuk atlatırsın..hafif oturur pozisyonda zaman geçirmeye çalış çok fazla ayaklanma tuvalet vb ihtiyaçlarında da birileri sana yardım etsin..ben kalkarken ilk gün nefes bile alamıyordum baskıdan:) geçecek sabret biraz...dediğim gibi çok hareket etme hafif oturur pozisyonda sırtına yastık destekleriyle dinlen..aç televizyonu da ohh mis:) kafanı rahat tut geçecek biraz sabret..

canımmm benimde kas altı oldu.. evet ağrılı geciyor ama eğer 2 3 gün çok fazla hareket etmezsen cok cabuk atlatırsın..hafif oturur pozisyonda zaman geçirmeye çalış çok fazla ayaklanma tuvalet vb ihtiyaçlarında da birileri sana yardım etsin..ben kalkarken ilk gün nefesk geçecek biraz sabret..
doldu konunoynadıgını hıssedıyorum dıoktora kayarmı dedım kaymaz dedı kas altı cok zormus bugun gordum goguslwerımı bomba gıbı cok dık ve guzel ama evde buz koymadıgım ıçın ve agrı kesıcı cokıçtıgım ıçın dırenlwerım kan doldu cok agrım var cok keşke yaptırmasaydım vucuduma ezıyet ettım.

doldu konunoynadıgını hıssedıyorum dıoktora kayarmı dedım kaymaz dedı kas altı cok zormus bugun gordum goguslwerımı bomba gıbı cok dık ve guzel ama evde buz koymadıgım ıçın ve agrı kesıcı cokıçtıgım ıçın dırenlwerım kan doldu cok agrım var cok keşke yaptırmasaydım vucuduma ezıyet ettım.

Canımmm sakın pişman oluncak hiç birşey yok..sabretmen lazımm biraz..hareket etme sırtına yastıklarla destek alıp uzan ağrıyıda çok düşünme benim dırenlerim 2 gün kalmıştı benden de çok geliyordu onun gelmesi iyi birşey kafana takma.

benimde ilk üç gün söylediğim tek şey keşke olmasaydım ben ölmek istiyorum atıcam kendimi camdan diye ağlıyordum canım. bu süreçleri buradaki herkes yaşadı emin ol . 3-4 gün sonra hiç birşeyin kalmıyacak hafif sızlamalar dışında. hiç üzülme.

canım yrn ben ameliyat olalı 2 hfta olcak.ilk günler inan çok zor nefes aldım küçük küçük.derin nefes hiç alamadım bırak vücudumu başımı bile hareket ettiremiyordum.hep oturuoya yakın sırt üstü yat,benim direnlerim 4.gün çıkarıldı çok bişey farketmio ama psikolojik olarak rahatlıyor insan.kanı gördükçe içim bi tuhaf oluyordu ve elime koluma takılcak çekip çıkarcam diye korkuyordum.çıkarırken çok acıycak diye korkarken hiç bişey hissetmedim bile.ondan sonrada iyileşmen gün gün artıyor.bn hala normal yaşamıma dönebilmiş değilim ama ilk günlere göre çok şükür daha iyiyim.sabret brz.

Son düzenleme:
agrı kesici yasakladı doktodr sankibu acılarbıtmıcek gibi geliyo sankı yırtılcaklar gıbı kapsul oluşcak dıye korkuyorum oksurunce oynuyolartya allahım ben ne yaptım kucuk kalsaydı doğal kalsaydı

agrı kesici yasakladı doktodr sankibu acılarbıtmıcek gibi geliyo sankı yırtılcaklar gıbı kapsul oluşcak dıye korkuyorum oksurunce oynuyolartya allahım ben ne yaptım kucuk kalsaydı doğal kalsaydı

Sakin ol canım, yarın uyandıgında biraz daha iyi olacaksın, kendine dikkat et, her gecen saat iyilesmende bir adım atmıs oldugunu gösteriyor. Kendini yarın daha iyi olacam az kaldı diye motive etmeye calıs. Su 2-3 gün sabır günleri. Yarın bayram tekasın içinde daha cabuk atlatırsın, kafanı mesgul edecek birseyler yap. Laptop varsa internetten film falan izle. Yabancı dizilerle aran iyiyse sana bir kac tavsiyem var. Fringe yada grimm benim favorilerim kaptırdın mı acaba ne olacak derken bakmıssın kendini daha iyi hissediyorsun :))) hiç üzülme bu günleri unutursun. Bakalım ben ne yapacam. Benimde 8 günüm kaldı

canım çok iyi anlıyorum seni çünkü bnmde bekledğimden çok daha zor geldi bu ameliyat.burdan okuduklarımla doktorlarla görüşmemde hep bi kaç gün brz ağır geçebilir ondan sonra normal yaşamına dönersin dendi ama 2 hfta oldu ve daha yeni toparlıyorum kendmi kollarımı kısıtlı kullanabiliyorum mesela daha kapı fln açamıyorum.ilk günler gerçekten çok acı çektim.ama gerçekten bi kaç gün sabret geçio o halin.bnm şimdi çok şükür acım yok arada bi sızlama gibi ağrılarım gelip gidio canımı sıkan eve tıkılıp kalmak.

ilk başta hepimiz aynı şeyşeri söyledik canım ben kendime lanet bile ettim ama o anki acıdan ve stresten emin ol geçicek sadece briaz sık dişini herşey geçicek tatlım :)

Gecmis olsun
Yazilanlari okudukca korkmaya basladim, ben 06.11 de ameliyat olcam istanbulda hasan findik'da umarm hersey iyi gecer

sürekli düz yatmaktansırtım agrıdı kollarımı haREKET ettirememek çok kötü hep böylemıyasıcamya

hepimiz aynı evrelerden geçtik canım, ağrılarının geçmesi bir hafta kadar sürer sonrasında tamamen düzelmiyosun ama artık
çokta etkilemiyor. ben birinci ayımı bitirdiğimde yan tarafıma yatmaya başlamıştım. ikinci ay bittiğinde de yüz üstü yatabiliyordum
sonrasında herşey mükemmele gitmeye başlıyor, gün gün doğallaşıyor yumuşuyor, ondan sonra ne iyi yapmışım demeye başlıyorsun.
Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım ama dediğim gibi merak etme çok güzel olacak ve sakın pişmanlık yaşama.

Back