Facelift doktor seçim aşaması

Dr umut zereyak hocaya balım.
Bizim aile doktorumuz
3 4 yıl önce derin plan yüz germe yapıyordu sivas ta
Bizim Almancı akrabalara yapmıştı
Şimdi İstanbul da , göz atın

Merhaba, size mesaj atmak istedim ama atamadim. Rica etsem bana ozelden birkac dr ismi verebilir misiniz ? Tesekkur ederim simdiden.

Merhaba, görüşmenizi paylastiginiz icin teşekkür ederim, en azından listemiz +1 oldu. Bende hala arastiriyorum. Berke beyden fiyat bilgisi alabildiniz mi? Oda digerleri gibi mi acaba merak ediyorum.

Merhaba ayhan okumuştan memnun olmayan bayanlar duydum . Bursada mustafa özyurtlu diye bir estetik hekimi var araştırın isterseniz ama hemen karar vermeyin derim .

Çok büyük paralar. Ben 3 gün önce oldum tan yüz germe 35 bin. İstanbul da
Bayanlar hiç acımayın paraya sağlık ve geri dönüşü olmayan işlemler bunlar . Sonra gidip revizyon yaptırmak zorunda kalıp dahada çok paralar ödemek zorunda kalıyoruz Biri diğerinden pahalı söylüyor sa vardır hikmet inanın . Bi çok tanıdığım cerrahi işlem den hiç memnun değil en son işlem olarak düşünülmeli diyor um

Estetik konusunda türkiyedeki doktorlar
heleki yüze yapılacak işlemler çok düşünülmeli görünen yerler saklanamıyr. Ama karaca başaran ciddi çok başarılı bir hekim her yerde olumlu duyumlarım var. En azından yaptığı işlemler çok belirisiz anlaşılmıyor.

Ayhan bey pahalı burnundan kış aldırmıyor ayrıca yok ağız kenar germe yok boyun kenar germe hepsi pişman bence çünkü kulağın önünde bi kısmını çekip arkaya götürdüğü çok belli yani

Merhaba bana özelden yazarsanız sevinirim bilgi almak istiyorum. Zaten yüzümüzün bi r tarafı ile diğer tarafı aynı değilmiş dolayısıyla itinasız yapılan işlemlede dahada bu meydana çıkıyor malesef

Bir soru, ben simdi birde dr. Volkan Kiyak diye bir doktoru takibe aldim Safiye Soymana amaliyat yapti ama lokal anestezi altinda hic bir morluk vesayre yok cene hattini ve boynunu gerdi.. bu amaliyati bilen varmi?
Ben biliyorum

Merhaba, Ankara'da yuz germe ile ilgili Ozan Bitik karsima cikiyor hep. Ona ameliyat olaniniz ya da olan yakininiz var mi? 37 yasindayim. Yanaklarimda sarkma basladi, 1 senede eridi gitti resmen.
Ankara icin tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Kesinlikle haklısın bende pişmanım.

Dr umut zereyak hocaya balım.
Bizim aile doktorumuz
3 4 yıl önce derin plan yüz germe yapıyordu sivas ta
Bizim Almancı akrabalara yapmıştı
Şimdi İstanbul da , göz atın
Dr Umut Zereyak’a yuz germe amaliyatimi oldunuz acaba ? Bende ondan randevu aldim yuz germe icin. Eger yuzgerme olduysaniz bana lutfen surecini ve olumlu olumsuz deneyiminizi yazarsan cok sevinirim

Evet, gerçekten çok net bir dr
Almanya İngiltere ABD , falan eğitim almış . Zatennsaçma sapan reklamı da yok
Benim teyzeme yaptı, valla sonuç harika oldu. 4 yıldan beri benden genç dolaşıyor
2 gece yatmıştı hastanede , bendim refakatçisi
İyi geçmişti yani .

Ya ben neden bu kadar korkuyorum tatmin olmadigim birsey var lutfen bana biraz daha ayrintili yazarmisiniz

Ne gibi ayrıntı istersin
valla 5 yol önce bu kadar insan bu ameliyatları yapmaz iken yapıyordu hem de sivas ta
1 2yıla kalmaz çok popüler olur o da . Buraya yazayım da kalsın

Ya ben neden bu kadar korkuyorum tatmin olmadigim birsey var lutfen bana biraz daha ayrintili yazarmisiniz
Bende doktor arayisindayim size tavsiyem facelift ile ilgili konulari bastan sona okuyun ve en cok iyi yorum alan doktorlar arasindan secin doktorunuzu.

Merhaba, Ankara'da yuz germe ile ilgili Ozan Bitik karsima cikiyor hep. Ona ameliyat olaniniz ya da olan yakininiz var mi? 37 yasindayim. Yanaklarimda sarkma basladi, 1 senede eridi gitti resmen.
Ankara icin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Ben Ozan beye yaptırdım. Ne yazık ki izler çok belli oluyor. Kulaklarım çok kötü oldu. Ozan bitik başlığında anlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…