Bunlar nasıl fiyatlar ? Korkunç yüksek . Daha önce burun silikon ve tam yüz germe yaptırdığım doktora ki bu doktor profesör bu defa vaser lipo karın ve iç bacak yaptırdım. Bugün 2. Günüm gayet iyiyim . Ayaktayım kendi işimi görüyorum ve hastane dahil 100 bin ödedim . İnstagrama baksanız bir hikayesi yok paylaştığı bir hasta yok . Daha çok sempozyum toplantı vs paylaşıyor. Ben zaten instada boy boy öncesi sonrası paylaşan hekimleri işi reklama dökmüş buluyorum ve güvenmiyorum . Mersinde yaşıyorum instayı en aktif kullanan herkesin isimce bildiği hekimler benim ameliyatı yapan hocanın öğrencileri . Boynuz kulağı geçtiği için değil reklam işini bildikleri için böyle olduğunu düşünüyorum. Üstelik sırf bu isim yayılması nedeniyle proftan pahalılar . Oysa onlardan birine silikon yaptıran arkadaşım 3 ay ağladığı için yıllarca silikon çok ağrılı sandım yaptırmadım. Sonra kendi doktorum burun yapınca hiç morluk şişme olmadığı için cesaretle gidip silikon da yüz germe de yaptırdım. Hatta Silikonun 3. Günü zeytin bahçesine gübre atmaya gittim :)