Facelift doktor seçim aşaması

Ünlü sanatçıların çoğu amerikada yada ingiterede ameliyat oluyor,derin plan yaptırıyorlar,mükemmel çıkıyor.

Ya genelde her doktor yaparım yada yapabilirim diyor.o doktorların ismini verebilirmisiniz mümkünse,araştırmak istiyorum,ama yaptırmayı düşünmüyorum😂

Ya genelde her doktor yaparım yada yapabilirim diyor.o doktorların ismini verebilirmisiniz mümkünse,araştırmak istiyorum,ama yaptırmayı düşünmüyorum😂
Ben korkuyorum derin plan ameliyattan.riskli o riski almaya değermi,birde gerçekten işinin ehli olmalı bu konuda,

Dr. Karaca Basaran nerdeyse bu amaliyati her gun yapoyor. Birde Dr. Zekeriya Kul oda yapiyor bir kac daha yapan var ama aklima gelmedi isimleri.

Bir soru, ben simdi birde dr. Volkan Kiyak diye bir doktoru takibe aldim Safiye Soymana amaliyat yapti ama lokal anestezi altinda hic bir morluk vesayre yok cene hattini ve boynunu gerdi.. bu amaliyati bilen varmi?

Peki siz Aydin beye, derin plan yuzgermemi oldunuz?
Bu arada bir doktorun reklamını yapıyormuşum gibi algılanmasın lütfen🙏,benim kriterlerime uygun değerli bir doktordu,ve sonucumdan memnunum,tecrübelerimi,düşüncelerimi ve duygularımı dile getirdim,herkesin yolculuğu elbetteki farklı,dileğim allah hepimizi dürüst insanlarla karşılaştırsın,kötü bir ameliyatın fiziksel olarak yarattiğı hayalkırıklığı kadar duygusal olarakta büyük hayalkırıklıkları yarattığını düşünüyorum

X