Ya o kadar zor bir surec ki bu karari vermek, bende yaklasik bir yildir arastiriyorum, henuz tam bir karar verebilmis degilim. Aklima biraz olsun yatan doktorlar Zekeriya Kul ile Karaca Basaran’di. ZekeriyaKul’a bu siteden bir arkadas ameliyat olmustu ve sonuclarini gormustum gayet guzeldi ama tekrar revizyon olmak zorunda kalmisti. Karaca Basaran’in sonuclari da gordugum kadariyla cok guzel, onunda bir hastasini taniyorum cok memnun. Ama Karaca beyin yaptigi ameliyatlarin fotograflarindaki bir ayrinti beni biraz rahatsiz ediyor, hastalrin cene kisminda jawline cizgisinde boyle nasil tarif edeyim bir kalinlasma var, hemen hemen tum fotograflarda ayni seyi goruyorum, yani eski halinde ince bir cene hattina sahipken sanki ameliyat sonrasi oraya boyle uzunlamasina bir parca konulmus gibi, hani cam kenarlarina silikon cekersinde o kisim kalinlasir ya onun gibi bir durum var. Ama yine de onun ameliyatlari daha dogal oluyor gordugum kadariyla, yani baskalastirmadan yapiyor estetigi.
Sonuc olarak bende malesef sizin gibi kararsizim, bu iki doktorun disinda baska bir doktorda bulamadim aklima yatan. Arastirmaya tek tek gidip gorusmeye de vaktim yok acikcasi, bende yurtdisindan gelerek ameliyat olacagim. Ama fiyatlar gercekten cok korkunc. Cok sacma, ayip artik hatta.
Daha once kismen unlu ama daha onemlisii diger doktorlar arasinda bilinen saygi duyulan ve cok tecrubeli bir doktora burun ameliyati olmustum, revizyon olmak zorunda kaldim, hatta hala zarif bir buruna sahip degilim. Yani bir doktorun bir baskasina yaptigi cok iyi is bazen sizde ise yaramiyor. Ustune birde bu kadar para verip hayal kirikligi yasamak da daha incitici olur sanirim. O yuzden daha hassas davranmaya calisiyorum ama baska cok alternatif de bulamiyorum. Eger bulursaniz lutfen paylasin, cok memnun olurum.
Bu arada daha uygun olabilecegini dusundugum iki doktor daha buldum ama yeterli bilgi bulamadim, biri Berke Ozucer digeri Ayhan Okumus. Bunlari da ayrica arastiracagim.