Bu doktorun hicbir amaliyat resimleri yokMerhaba ,ben geçen haziran ayında facelift ameliyatı oldum.özellikle gıdık boyun çene bölgesi çok kötüydü.bir anda çok zayıflamıştım dolayısıyla çene altı inanılmaz sarktı.50 yaşındayım.Aydın Gözü beye ameliyat oldum.şu anda memnunum.
Evet,bana bazı doktorlar şunu söylemişti,iyi bir doktor reklamını yapmaz,bunuda ihtiyaç duymaz.Bu doktorun hicbir amaliyat resimleri yok
Bilemiyorum tabiki,haklıda olabilirler haksızda,prof,ingilteredede çalışıyor bildiğim kadarıyla,uzun yıllardır bu işte ve esas uzmanlık alanı çene cerrahisi,ciddi anlamda entellektüel bir doktor,eski istanbul beyendilerinden ayrıca,eşi bilim insanı,alman literatürüne girmiş çalıştığı konuda,eşi gördüğüm kadarıyla son derece doğal kendini çalışmalarına adamış,burjuva insanlar değil.yani benim kriterim doktor seçmemdeki ,gerçek bir bilim adamı olmasıydı,elbetteki ciddi paralar kazanıyorlar,ama netice verdiğim paranın en azından sahtaker bir doktora gitmediğini biliyorum,Evet,bana bazı doktorlar şunu söylemişti,iyi bir doktor reklamını yapmaz,bunuda ihtiyaç duymaz.
Peki siz Aydin beye, derin plan yuzgermemi oldunuz?Bu arada bir doktorun reklamını yapıyormuşum gibi algılanmasın lütfen,benim kriterlerime uygun değerli bir doktordu,ve sonucumdan memnunum,tecrübelerimi,düşüncelerimi ve duygularımı dile getirdim,herkesin yolculuğu elbetteki farklı,dileğim allah hepimizi dürüst insanlarla karşılaştırsın,kötü bir ameliyatın fiziksel olarak yarattiğı hayalkırıklığı kadar duygusal olarakta büyük hayalkırıklıkları yarattığını düşünüyorum.