HayırPeki siz Aydin beye, derin plan yuzgermemi oldunuz?
Siz kaç yaşındasınızBu doktorun hicbir amaliyat resimleri yok
Evet,bana bazı doktorlar şunu söylemişti,iyi bir doktor reklamını yapmaz,bunuda ihtiyaç duymaz.
size resim göndermek istiyorum beceremiyorumPeki siz Aydin beye, derin plan yuzgermemi oldunuz?
Haha, bende cok becerekli degilim bu resim gonderme vesayre seylerdesize resim göndermek istiyorum beceremiyorum
size resim göndermek istiyorum beceremiyorum
Haha, bende cok becerekli degilim bu resim gonderme vesayre seylerdederin plan yuz germe Turkiyedede yapiliyor artik hatta bir kac doktor var bunu yapan.. ben 49 yasindayim
Ben korkuyorum derin plan ameliyattan.riskli o riski almaya değermi,birde gerçekten işinin ehli olmalı bu konuda,Ya genelde her doktor yaparım yada yapabilirim diyor.o doktorların ismini verebilirmisiniz mümkünse,araştırmak istiyorum,ama yaptırmayı düşünmüyorum
Dr. Karaca Basaran nerdeyse bu amaliyati her gun yapoyor. Birde Dr. Zekeriya Kul oda yapiyor bir kac daha yapan var ama aklima gelmedi isimleri.Ya genelde her doktor yaparım yada yapabilirim diyor.o doktorların ismini verebilirmisiniz mümkünse,araştırmak istiyorum,ama yaptırmayı düşünmüyorum
Oh got,evet zekeriya beyin sayfasına baktım,oldukça iyi bir doktora benziyorDr. Karaca Basaran nerdeyse bu amaliyati her gun yapoyor. Birde Dr. Zekeriya Kul oda yapiyor bir kac daha yapan var ama aklima gelmedi isimleri.
Lizece?Siz daha önce yüz estetiği olmuşmuydunuz?
Hayir olmadim. Yuzumdede her hangi bir islem yokLizece?
Peki siz Aydin beye, derin plan yuzgermemi oldunuz?
Bu arada bir doktorun reklamını yapıyormuşum gibi algılanmasın lütfen,benim kriterlerime uygun değerli bir doktordu,ve sonucumdan memnunum,tecrübelerimi,düşüncelerimi ve duygularımı dile getirdim,herkesin yolculuğu elbetteki farklı,dileğim allah hepimizi dürüst insanlarla karşılaştırsın,kötü bir ameliyatın fiziksel olarak yarattiğı hayalkırıklığı kadar duygusal olarakta büyük hayalkırıklıkları yarattığını düşünüyorum
10 ay olduNe kadar oldu ameliyatı olalı?