Facelift doktor seçim aşaması

Ünlü sanatçıların çoğu amerikada yada ingiterede ameliyat oluyor,derin plan yaptırıyorlar,mükemmel çıkıyor.

Bende yurt dışında yaşıyorum,gidip ameliyat olan arkadaşlarım var

Ya genelde her doktor yaparım yada yapabilirim diyor.o doktorların ismini verebilirmisiniz mümkünse,araştırmak istiyorum,ama yaptırmayı düşünmüyorum

Ya genelde her doktor yaparım yada yapabilirim diyor.o doktorların ismini verebilirmisiniz mümkünse,araştırmak istiyorum,ama yaptırmayı düşünmüyorum
Ben korkuyorum derin plan ameliyattan.riskli o riski almaya değermi,birde gerçekten işinin ehli olmalı bu konuda,

Dr. Karaca Basaran nerdeyse bu amaliyati her gun yapoyor. Birde Dr. Zekeriya Kul oda yapiyor bir kac daha yapan var ama aklima gelmedi isimleri.

Dr. Karaca Basaran nerdeyse bu amaliyati her gun yapoyor. Birde Dr. Zekeriya Kul oda yapiyor bir kac daha yapan var ama aklima gelmedi isimleri.
Oh got,evet zekeriya beyin sayfasına baktım,oldukça iyi bir doktora benziyor

Bir soru, ben simdi birde dr. Volkan Kiyak diye bir doktoru takibe aldim Safiye Soymana amaliyat yapti ama lokal anestezi altinda hic bir morluk vesayre yok cene hattini ve boynunu gerdi.. bu amaliyati bilen varmi?

Peki siz Aydin beye, derin plan yuzgermemi oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…