- 25 Eylül 2020
- 10
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, hangi tekniği kullandı, memnunmusunuz en önemlisiMerhaba ben Zekeriya Kul'da op oldum. boyun ve alt yüz germe. 6. ayı tamamladım. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Teşekkürler, evet sıkıntılı bir operasyon aynı durumdayız, Karaca beyle görüştüğümde bana ya acaba mı dedirten konu çene idi. Bana çenemin küçük olduğunu ve implant koyması gerektiğini söyledi bende istemediğimi belirttim, yüz hatlarımın değişmesini istemiyorum. O zaman yağ enjeksiyonu yaparız dedi çeneyle ilgili bir estetik algısı var sanırım. Ama kesin karar verip kendisinde karar kılarsam çeneye dokunmamasını baştan söyleyip öyle girerim.Ya o kadar zor bir surec ki bu karari vermek, bende yaklasik bir yildir arastiriyorum, henuz tam bir karar verebilmis degilim. Aklima biraz olsun yatan doktorlar Zekeriya Kul ile Karaca Basaran’di. ZekeriyaKul’a bu siteden bir arkadas ameliyat olmustu ve sonuclarini gormustum gayet guzeldi ama tekrar revizyon olmak zorunda kalmisti. Karaca Basaran’in sonuclari da gordugum kadariyla cok guzel, onunda bir hastasini taniyorum cok memnun. Ama Karaca beyin yaptigi ameliyatlarin fotograflarindaki bir ayrinti beni biraz rahatsiz ediyor, hastalrin cene kisminda jawline cizgisinde boyle nasil tarif edeyim bir kalinlasma var, hemen hemen tum fotograflarda ayni seyi goruyorum, yani eski halinde ince bir cene hattina sahipken sanki ameliyat sonrasi oraya boyle uzunlamasina bir parca konulmus gibi, hani cam kenarlarina silikon cekersinde o kisim kalinlasir ya onun gibi bir durum var. Ama yine de onun ameliyatlari daha dogal oluyor gordugum kadariyla, yani baskalastirmadan yapiyor estetigi.
Sonuc olarak bende malesef sizin gibi kararsizim, bu iki doktorun disinda baska bir doktorda bulamadim aklima yatan. Arastirmaya tek tek gidip gorusmeye de vaktim yok acikcasi, bende yurtdisindan gelerek ameliyat olacagim. Ama fiyatlar gercekten cok korkunc. Cok sacma, ayip artik hatta.
Daha once kismen unlu ama daha onemlisii diger doktorlar arasinda bilinen saygi duyulan ve cok tecrubeli bir doktora burun ameliyati olmustum, revizyon olmak zorunda kaldim, hatta hala zarif bir buruna sahip degilim. Yani bir doktorun bir baskasina yaptigi cok iyi is bazen sizde ise yaramiyor. Ustune birde bu kadar para verip hayal kirikligi yasamak da daha incitici olur sanirim. O yuzden daha hassas davranmaya calisiyorum ama baska cok alternatif de bulamiyorum. Eger bulursaniz lutfen paylasin, cok memnun olurum.
Bu arada daha uygun olabilecegini dusundugum iki doktor daha buldum ama yeterli bilgi bulamadim, biri Berke Ozucer digeri Ayhan Okumus. Bunlari da ayrica arastiracagim.
İkisine de biraz inceledim, Berke bey yaşı çok genç olmasına rağmen kafama yattı yorumları çok iyi, onunla görüşmek isterim.Ya o kadar zor bir surec ki bu karari vermek, bende yaklasik bir yildir arastiriyorum, henuz tam bir karar verebilmis degilim. Aklima biraz olsun yatan doktorlar Zekeriya Kul ile Karaca Basaran’di. ZekeriyaKul’a bu siteden bir arkadas ameliyat olmustu ve sonuclarini gormustum gayet guzeldi ama tekrar revizyon olmak zorunda kalmisti. Karaca Basaran’in sonuclari da gordugum kadariyla cok guzel, onunda bir hastasini taniyorum cok memnun. Ama Karaca beyin yaptigi ameliyatlarin fotograflarindaki bir ayrinti beni biraz rahatsiz ediyor, hastalrin cene kisminda jawline cizgisinde boyle nasil tarif edeyim bir kalinlasma var, hemen hemen tum fotograflarda ayni seyi goruyorum, yani eski halinde ince bir cene hattina sahipken sanki ameliyat sonrasi oraya boyle uzunlamasina bir parca konulmus gibi, hani cam kenarlarina silikon cekersinde o kisim kalinlasir ya onun gibi bir durum var. Ama yine de onun ameliyatlari daha dogal oluyor gordugum kadariyla, yani baskalastirmadan yapiyor estetigi.
Sonuc olarak bende malesef sizin gibi kararsizim, bu iki doktorun disinda baska bir doktorda bulamadim aklima yatan. Arastirmaya tek tek gidip gorusmeye de vaktim yok acikcasi, bende yurtdisindan gelerek ameliyat olacagim. Ama fiyatlar gercekten cok korkunc. Cok sacma, ayip artik hatta.
Daha once kismen unlu ama daha onemlisii diger doktorlar arasinda bilinen saygi duyulan ve cok tecrubeli bir doktora burun ameliyati olmustum, revizyon olmak zorunda kaldim, hatta hala zarif bir buruna sahip degilim. Yani bir doktorun bir baskasina yaptigi cok iyi is bazen sizde ise yaramiyor. Ustune birde bu kadar para verip hayal kirikligi yasamak da daha incitici olur sanirim. O yuzden daha hassas davranmaya calisiyorum ama baska cok alternatif de bulamiyorum. Eger bulursaniz lutfen paylasin, cok memnun olurum.
Bu arada daha uygun olabilecegini dusundugum iki doktor daha buldum ama yeterli bilgi bulamadim, biri Berke Ozucer digeri Ayhan Okumus. Bunlari da ayrica arastiracagim.
Bende sizinle tam olarak aynı durumdayım. Doktorlarla görüştükçe kafa daha cok karısıyor. Cunku her gıttıgım doktor baska bır teknık onerıp dıger teknıgı kotuluyor. Bu asamadada hangı teknık en ıyı bılmedıgım ıcın karar veremeden bekleyıp duruyorum. Bu iş tamamen cesaret ve şans işi bence. Gozu karartıp karar verıp amelıyat olanlara cok ımrenıyorum.Ya o kadar zor bir surec ki bu karari vermek, bende yaklasik bir yildir arastiriyorum, henuz tam bir karar verebilmis degilim. Aklima biraz olsun yatan doktorlar Zekeriya Kul ile Karaca Basaran’di. ZekeriyaKul’a bu siteden bir arkadas ameliyat olmustu ve sonuclarini gormustum gayet guzeldi ama tekrar revizyon olmak zorunda kalmisti. Karaca Basaran’in sonuclari da gordugum kadariyla cok guzel, onunda bir hastasini taniyorum cok memnun. Ama Karaca beyin yaptigi ameliyatlarin fotograflarindaki bir ayrinti beni biraz rahatsiz ediyor, hastalrin cene kisminda jawline cizgisinde boyle nasil tarif edeyim bir kalinlasma var, hemen hemen tum fotograflarda ayni seyi goruyorum, yani eski halinde ince bir cene hattina sahipken sanki ameliyat sonrasi oraya boyle uzunlamasina bir parca konulmus gibi, hani cam kenarlarina silikon cekersinde o kisim kalinlasir ya onun gibi bir durum var. Ama yine de onun ameliyatlari daha dogal oluyor gordugum kadariyla, yani baskalastirmadan yapiyor estetigi.
Ya o kadar zor bir surec ki bu karari vermek, bende yaklasik bir yildir arastiriyorum, henuz tam bir karar verebilmis degilim. Aklima biraz olsun yatan doktorlar Zekeriya Kul ile Karaca Basaran’di. ZekeriyaKul’a bu siteden bir arkadas ameliyat olmustu ve sonuclarini gormustum gayet guzeldi ama tekrar revizyon olmak zorunda kalmisti. Karaca Basaran’in sonuclari da gordugum kadariyla cok guzel, onunda bir hastasini taniyorum cok memnun. Ama Karaca beyin yaptigi ameliyatlarin fotograflarindaki bir ayrinti beni biraz rahatsiz ediyor, hastalrin cene kisminda jawline cizgisinde boyle nasil tarif edeyim bir kalinlasma var, hemen hemen tum fotograflarda ayni seyi goruyorum, yani eski halinde ince bir cene hattina sahipken sanki ameliyat sonrasi oraya boyle uzunlamasina bir parca konulmus gibi, hani cam kenarlarina silikon cekersinde o kisim kalinlasir ya onun gibi bir durum var. Ama yine de onun ameliyatlari daha dogal oluyor gordugum kadariyla, yani baskalastirmadan yapiyor estetigi.
Ayhan beyin hastasiyla gorusmustum bana ozaman sakin yapma dedi.. hatta iki kardes gitmis ve travma kaldi ikimizdede demisti. Basaran beye gelince ceneyle ilgili aciklamani tamamen anliyorum cunki benim tanidiklarim onda amaliyat oldu yazmis olduklarin cok tanidik geldi… ama sonuclar gayet iyi.. ve iki uc ayda bir hadtalarini yoklatiyor buda iyi bence ama fiyat felaket… karaborsa gibi surekli guncelleniyor dusunun ben bir bucuk senedir bu arastirmaya girdim ve bu arada ilk sordugumdaki ki fiyat uc misli oldu mazeretleride guya TL dusuyormus ama avro bazindan fiyat veriyorla ve avro hep sabit yani ne alakaysa bunuda tabi onlara soyledim neyse degisen birsey olmadi.. bende burayi takip etmeye devam ediyorum bir doktor ismi cikarmi diye.. neyse hepimize kolay gelsinYa o kadar zor bir surec ki bu karari vermek, bende yaklasik bir yildir arastiriyorum, henuz tam bir karar verebilmis degilim. Aklima biraz olsun yatan doktorlar Zekeriya Kul ile Karaca Basaran’di. ZekeriyaKul’a bu siteden bir arkadas ameliyat olmustu ve sonuclarini gormustum gayet guzeldi ama tekrar revizyon olmak zorunda kalmisti. Karaca Basaran’in sonuclari da gordugum kadariyla cok guzel, onunda bir hastasini taniyorum cok memnun. Ama Karaca beyin yaptigi ameliyatlarin fotograflarindaki bir ayrinti beni biraz rahatsiz ediyor, hastalrin cene kisminda jawline cizgisinde boyle nasil tarif edeyim bir kalinlasma var, hemen hemen tum fotograflarda ayni seyi goruyorum, yani eski halinde ince bir cene hattina sahipken sanki ameliyat sonrasi oraya boyle uzunlamasina bir parca konulmus gibi, hani cam kenarlarina silikon cekersinde o kisim kalinlasir ya onun gibi bir durum var. Ama yine de onun ameliyatlari daha dogal oluyor gordugum kadariyla, yani baskalastirmadan yapiyor estetigi.
Evet sizinle ayni beklenti ve endiseleri paylasiyoruz anladigim kadariyla. Ben Berke Ozucer’i realself sitesinde incelemistim yorumlari cok iyiydi ve bir kere botoks yaptirmistim onda da nazik bir doktor olmasi nedeniyle memnun kalmistim, benim icin bir artisi da yuzfelci vakalari uzmanlik alani oldugu icin yuz siniri noktalarina hakimmis, yani ameliyattan sonra baskalasma sorunu olmaz sanirim, ama fiyati nedir yada bu ameliyatla ilgili tecrubesi nasil bilmiyorum. Cerrahpasa mezunuymus, iyidir sanirim. Yine de gorusmekte fayda sanirim, eger gorusurseniz fikirlerinizi yazarmisiniz? Ayhan Okumusla ilgili endiselerinizi tamamen anliyorum, ben memleketim Bursa olddugu ailem orada oldugu icin daha rahat ederim dusuncesiyle listeme eklemistim. Ama bir isim daha buldum, oda Bursadaymis, akliniza yata mi bilmiyorum. Adi Mustafa Ozyurtlu, fiyati nasil bilmiyorum ama yorumlari cok iyiydi.İkisine de biraz inceledim, Berke bey yaşı çok genç olmasına rağmen kafama yattı yorumları çok iyi, onunla görüşmek isterim.
Ayhan beye gelince o bana çok güven vermedi açıkçası yorumları kısıtlanmış, şikayet okudum bir kaç tane ve bazı yorumlar kaldırtılmış internetten kendi adıma ben eledim.
Kesinlikle, boyle boyle 60 yasi gore egim sanirim hicbirsey yaptiramadan Bize de ayni deli cesaretini diliyorumBende sizinle tam olarak aynı durumdayım. Doktorlarla görüştükçe kafa daha cok karısıyor. Cunku her gıttıgım doktor baska bır teknık onerıp dıger teknıgı kotuluyor. Bu asamadada hangı teknık en ıyı bılmedıgım ıcın karar veremeden bekleyıp duruyorum. Bu iş tamamen cesaret ve şans işi bence. Gozu karartıp karar verıp amelıyat olanlara cok ımrenıyorum.
Ayhan beyin hastasiyla gorusmustum bana ozaman sakin yapma dedi.. hatta iki kardes gitmis ve travma kaldi ikimizdede demisti. Basaran beye gelince ceneyle ilgili aciklamani tamamen anliyorum cunki benim tanidiklarim onda amaliyat oldu yazmis olduklarin cok tanidik geldi… ama sonuclar gayet iyi.. ve iki uc ayda bir hadtalarini yoklatiyor buda iyi bence ama fiyat felaket… karaborsa gibi surekli guncelleniyor dusunun ben bir bucuk senedir bu arastirmaya girdim ve bu arada ilk sordugumdaki ki fiyat uc misli oldu mazeretleride guya TL dusuyormus ama avro bazindan fiyat veriyorla ve avro hep sabit yani ne alakaysa bunuda tabi onlara soyledim neyse degisen birsey olmadi.. bende burayi takip etmeye devam ediyorum bir doktor ismi cikarmi diye.. neyse hepimize kolay gelsin
Ayhan beyin hastasiyla gorusmustum bana ozaman sakin yapma dedi.. hatta iki kardes gitmis ve travma kaldi ikimizdede demisti. Basaran beye gelince ceneyle ilgili aciklamani tamamen anliyorum cunki benim tanidiklarim onda amaliyat oldu yazmis olduklarin cok tanidik geldi… ama sonuclar gayet iyi.. ve iki uc ayda bir hadtalarini yoklatiyor buda iyi bence ama fiyat felaket… karaborsa gibi surekli guncelleniyor dusunun ben bir bucuk senedir bu arastirmaya girdim ve bu arada ilk sordugumdaki ki fiyat uc misli oldu mazeretleride guya TL dusuyormus ama avro bazindan fiyat veriyorla ve avro hep sabit yani ne alakaysa bunuda tabi onlara soyledim neyse degisen birsey olmadi.. bende burayi takip etmeye devam ediyorum bir doktor ismi cikarmi diye.. neyse hepimize kolay gelsin
Merhaba 3 gün önce tam yüz germe ameliyatı oldum. 35 bin. İstanbul da aşırı gergin yüzüm.Çok pahalı olduğunun farkındayım ama konu yüz olunca ne yapacağımı şaşırdım açıkcası, kötü yorumları olan birini seçip risk almak istemiyorum. Ama araştırmaya devam edeceğim yeni İsimler duymak iyi oluyor, teşekkürler. Benim de olursa görüştüğüm yazarım buraya.
Çok büyük paralar. Ben 3 gün önce oldum tan yüz germe 35 bin. İstanbul daMerhaba, ben kendisi ile görüştüm enerjisi güzel iki hastası ile görüştüm gayet memnunlar bana 2 ay önce üst gözkapağı, şakak-ortayüz germeye 145 bin tl dediler, Zekeriya Kul a bende sıcak bakmıyordum ama onun da iki hastası ile tanıştım biri 2 yıl önce olmuş gayet memnun diğeri de 15 gün önce oldu o yüzden ondan da haftaya randevu aldım
Merhaba, size özelden yazdım bakabilir misiniz?Merhaba ben Zekeriya Kul'da op oldum. boyun ve alt yüz germe. 6. ayı tamamladım. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Kime oldunuz? Ve deneyiminizi yazabilirmisiniz acab? Cok gecmis olsun!Merhaba 3 gün önce tam yüz germe ameliyatı oldum. 35 bin. İstanbul da aşırı gergin yüzüm.
Merhaba, Berke kim? Yani hangi doktor? Birde ben bakayim bir mahsuru olmazssaMerhaba tekrar bugün Berke beyle görüştüm, kısa bilgi vereyim. Bir kere çok net konuştu anlattı neler yapabileceğini nasıl olabileceğini, isteklerimi gayet net anladı, ekstra taleblerde bulunmadı ki bunlar benim için artı puan. Hatta bana net bir işlem olduğunda ameliyatın daha kaliteli geçtiğini ve iyileşme süresininde kısalacağını söyledi.
Yapılacak işemler arttıkça ameliyat süresiyle birlikte iyileşme sürecininde uzadığını açıkca belirtti.
Bana kendisinde olup olmamasının önemli olmadığını fakat derin plan yüz germe önerdi.kendi tekniğimle yapıyorum bölgeyi iyi tanıyorum dedi. Çok fazla yüz felci hastası var bu konuda güvendim açıkçası.
Sonuç olarak genç olmasına rağmen kafama yattı, şimdi listem kendisiyle ikiye yükseldi.Karaca bey ve Berke bey şu an kötü bir şey duymadığım takdirde listemdeler.
Ah buldumMerhaba, Berke kim? Yani hangi doktor? Birde ben bakayim bir mahsuru olmazssa
Merhaba tekrar bugün Berke beyle görüştüm, kısa bilgi vereyim. Bir kere çok net konuştu anlattı neler yapabileceğini nasıl olabileceğini, isteklerimi gayet net anladı, ekstra taleblerde bulunmadı ki bunlar benim için artı puan. Hatta bana net bir işlem olduğunda ameliyatın daha kaliteli geçtiğini ve iyileşme süresininde kısalacağını söyledi.
Yapılacak işemler arttıkça ameliyat süresiyle birlikte iyileşme sürecininde uzadığını açıkca belirtti.
Bana kendisinde olup olmamasının önemli olmadığını fakat derin plan yüz germe önerdi.kendi tekniğimle yapıyorum bölgeyi iyi tanıyorum dedi. Çok fazla yüz felci hastası var bu konuda güvendim açıkçası.
Sonuç olarak genç olmasına rağmen kafama yattı, şimdi listem kendisiyle ikiye yükseldi.Karaca bey ve Berke bey şu an kötü bir şey duymadığım takdirde listemdeler.
Merhaba ,ben geçen haziran ayında facelift ameliyatı oldum.özellikle gıdık boyun çene bölgesi çok kötüydü.bir anda çok zayıflamıştım dolayısıyla çene altı inanılmaz sarktı.50 yaşındayım.Aydın Gözü beye ameliyat oldum.şu anda memnunum.Merhaba tekrar bugün Berke beyle görüştüm, kısa bilgi vereyim. Bir kere çok net konuştu anlattı neler yapabileceğini nasıl olabileceğini, isteklerimi gayet net anladı, ekstra taleblerde bulunmadı ki bunlar benim için artı puan. Hatta bana net bir işlem olduğunda ameliyatın daha kaliteli geçtiğini ve iyileşme süresininde kısalacağını söyledi.
Aydın Gözü bey çok iyi bir doktor.kesinlikle paracı değil.bana Smas plikasyon yapıldıMerhaba ,ben geçen haziran ayında facelift ameliyatı oldum.özellikle gıdık boyun çene bölgesi çok kötüydü.bir anda çok zayıflamıştım dolayısıyla çene altı inanılmaz sarktı.50 yaşındayım.Aydın Gözü beye ameliyat oldum.şu anda memnunum.
Merhaba ,ben geçen haziran ayında facelift ameliyatı oldum.özellikle gıdık boyun çene bölgesi çok kötüydü.bir anda çok zayıflamıştım dolayısıyla çene altı inanılmaz sarktı.50 yaşındayım.Aydın Gözü beye