FACEBOOKLA İŞİMİZ OLMAZ deyip FACEBOK KULLANAN EŞİM HEMDE SÖYLEMEDEN...

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Merhaba eşim 34 yasında daha düne tuşlu telefon kullanan internete merakı olmayan bir adamdı.7.8 yıldır akıllı telefon kullanıyor tuşlu eskisiyince bunu aldı tabi akıllı telefon alınca getirdiği özelliklerden hepimiz faydalanıyoruz.internete girmeyi bilmezdi yavaş yavaş öğrendi watsap falan var ikimizdede, ama facebook lafı geçince kuzenlerinden işimiz olmaz facebook la falan derdi hani ben söylemeden açsam kızar diye düşünüyorum neyse 2 ay önce falan telefonunun ayarlarını sıfırlamış ve programları tekrar yüklemek için iş yerinde çalışan çocuklardan yardım istemiş program yüklemek için gmail hesabı falan açılıyor ya onu bilmiyor arkadaşına açtırmış onu anlatıyordu ya işte ahmet onu açarken bana sormadan facebooka kaydolmuş benim telden benim adıma dedi.Arkadaşına programları yükle demesini anlarım hadi oda facede yüklemiş olsun ama yanlışlıkla kaydolmayı anlamadım birsürü bilgi istiyor facebook hem de adı soyadıyla da değil sevdiği bi isim lakabı vs. ile arkadaşı bunudamı biliyordu hani sana sormadan açsa isim soyisimle açar Bana sormadan açmış bende direk kapadım falan dedi dondurma değil.Bende bi face eksik olsun boşver ne işin var dedim öyle olay kapandı.Ben bu yanlışlıkla açma isine inanmasamda bişey demedim meraktandır kaydolmuştur dedim yani ben kaydoldum desede kızmazdım kullan veya istemiyorum derdim en fazla ama benimde açacağımdan mı korktuda demedi bilmiyorum (benim kullanmamı istemez diye düşünüyorum) interneti telefonj yeni yeni keşfediyor boşver dedim.Neyse geçen gün kızkardeşim kendi hesabında tanıyor olabileceği kişiler arasında eşimin fotoğrafını görmüş bana gösterdi evet eşimdi eniştem ne ara hesap açmış dedi şaşrdı oda yanlışlık la açılan hesaba fotoğraf konurmu konmuş..hemde en yakışıklısından bir profil foto neyse baktım herşey kapalı neyse fotoda eskiden kaldı diyeceğim ama sadece profil fotoğrafı yüklenme tarihi var oda bir gün önce yüklenmiş.Yani hesabı kullanıyor yada yeni kullanmaya başlamış fotoğraf yüklemiş.Durumu da evli yapmış.Benim kızacağımımı düşünüp söylemiyor bilmiyorum kapattım desi öyle kaldı aylar önce açtım dese vs. Kızmayacagım halbuki ben ama neden söylemiyor anlamıyorum bende açmak isterim diyemi açmamı istemeyeceği için şimdi ne yapmalıyım ben sizce.siz olsanız ne yapardınız.Bir gün hayırlı olsun hayatım hesabın profil fotonda güzelmi demeliyim? Yoksa takipmi etmeliyim diyeceğimde herşeyi kapalı beyini göreceğim.sahte hesap açıp arkadaşlık isteği yollasam sohbet etsem ne yapar ki dedim ama saçmalama dedim kendime yani ben eşime güvenmeyen biri değilim normalde kıskanç onu sıkan anlayışsız biri asla değilim ama böyle hareket etmesi söylememesi hoşuma gitmedi biraz aklımdan geçmedi değil ne yapayım söyleyeyimmi ? Onun söylemesini bekleyeyimmi

Hayir karsina alacaksin bugun nasildi gunun diye baslayacaksin lafa sonra yavas yavas devirin kotulugunfen gireceksin lafa . Anlatmazsa eger diger bir gunde sosyal medyanin karilari kocalari nasil tuzaga dusurdugunu yuvasini yiktiguni anlatacaksin. Ben sana guveniyorum zaten senin onlarla filan isin olmaz diyeceksin o an iste jeton kafaya duser

sosyal medyanın karıları yanlışlıkla facebook hesabı açıp yanlışlıkla profil fotoğrafı koyan masum kocaları tuzağa düşürüyor haklısınız.

konu sahibi, bence direkt söyleyin hesabı gördüğünüzü suçlamadan yaklaşın yani, sonra da adamın tepkisini izleyin. sizden çekindiği belli durumunu da evli yaptığına göre. eşinizin açıklamasına, tepkilerini izlersiniz sonra da bu durum hoşunuza gitmiyorsa söylersiniz.

Bu kadar korkmayin facebooktan illaki korkacaksaniz insragramdan korkun neyse direk soyleyin gordugunuzu acin ikinizde tanimadiginuz kisileri eklemeyin her yere kapali olsun profiliniz sadece arkadas akraba yani

Herkesin var nerdeyse facebook adresi.bence bu kadar abartmayın ve siz de hesap açın derim...

söyleme gizli gizli takip et. fake adresle konuşmaya çalış. en çok bu tiplerden korkarım kötü şey yaptıkları bariz belli

bende bütün hesaplarimi kapattım bi bunu kullaniyorum.. whatsapım var sadece.. onu da sadece arkadaşlarimla..
eşimin buraya girdiğimi biliyor üye olduğumu yorum yazdığı bilmiyor..

telefonundan gir
bak arkadaşları kimmiş, mesajlarına bak,

telefondan facebook a girdiğinde duvar açılır oradan bakamazsın, üst tarafta
arkadaşlık istekleri için insan figürü,
yanında
bildiriler (bir yere yorum yaptıysa biri onu etiketlediğinde facebook oraya bildiri yazıyor kısa linkini)
yanında
3 çizgi altalta olacak oraya tıkla kendi profili nde ki ayarlamalar çıkacak üstteki fotoğrafa tıkla
profiline gir

sağ üst köşede hareket dökümleri var orada eşin kime yorum yapmış, neyi beğenmiş görebilirsin
üst taraftaki arama butonuna bir kere tıkladığında açılan profiller, sayfalar vs. eşinizin arattırdığı şeylerdir. (buna profiline girmedende bakabilirsiniz)

mesajları için ise yukarıdaki en sağ damesaj kutusu gibi olan yere bakın (buna profiline girmedende ilk sayfadan bakabilirsiniz) buradaki mesajları kimse göremez arkadaşı vs. sadece eşiniz görür

Kadını erkeği mi var ? Kimse istemedikçe tuzağa muzağa düşmez

Konu sahibi çok detaya girmişsin, çok uzatıp paragraf bile yapmamışsın
İşin özü eşin ne işim var facebookta derken akıllı telefonu bulunca müdavimi olmuş
Sana da bi arkadaş benim telefondan benim lakabımla üye oldu ama ben kullanmıyorum deyip dün kendi fotoğrafını profil resmi olarak güncellemiş
Senden gizli kullanıyor ve neden benden saklıyor kızmazdım ki diyorsun
Demek ki saklaması gereken birşey var.

34 yaşında internete girmeyi bilmeyen, g mail hesabını başkasına açtıran, teknolojiye uzak bir adam bana çok inandırıcı gelmedi. Eğitimi ne eşinin, nerede yaşıyorsunuz? Bu devirde internete girmeyi bilmeyen insan mı olur 34 yaşında? 65 yaşındaki annem bile twitter, facebookta fink atıyor, instagramdan resimler yüklüyor, her gün mailleşip whatsapp'tan yazışıyoruz.
Kocan yakışıklı resmini koymuşsa kesin aranıyor. Birini düşürür müyüm diye. Evli olduğunu da bilerek yazmıştır, evli erkeklere talep daha fazla zaten. Şark kurnazı bir kocan var bence....

ay boşuna kendinizi üzmeyin.

şimdi bir özellik var, diyelim gmail hesabınızla direk üyelik alabiliyorsunuz, o zaman çok bilgi girmenize gerek kalmıyor fb için, belki fotoyu bile o hesaptan çekebiliyordur emin değilim.

yeni olan şeyi kurcalamak isteyip de foto falan da yüklemiş olabilir.

benim kaç yaşındaki babam yeni whatsupp ı keşfetti, her yerden özçekim gönderiyor bize.

eşinize bildiğinizi söyleyin elbette, hatta birlikte karıştırın daha ne özellikler varmış diye.
diğer sosyal medya araçlarına da göz atın, sevdikleriniz kalır, sevmediklerinizi silersiniz.
sırf bilgi sahibi olmak için, bu da neymiş diye bile açtığım bir çok hesap var, bazılarını ben bile hatırlamıyorum.
eşim gelip onların hesabını sorsa garipserim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…