- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Hayir karsina alacaksin bugun nasildi gunun diye baslayacaksin lafa sonra yavas yavas devirin kotulugunfen gireceksin lafa . Anlatmazsa eger diger bir gunde sosyal medyanin karilari kocalari nasil tuzaga dusurdugunu yuvasini yiktiguni anlatacaksin. Ben sana guveniyorum zaten senin onlarla filan isin olmaz diyeceksin o an iste jeton kafaya duserMerhaba eşim 34 yasında daha düne tuşlu telefon kullanan internete merakı olmayan bir adamdı.7.8 yıldır akıllı telefon kullanıyor tuşlu eskisiyince bunu aldı tabi akıllı telefon alınca getirdiği özelliklerden hepimiz faydalanıyoruz.internete girmeyi bilmezdi yavaş yavaş öğrendi watsap falan var ikimizdede, ama facebook lafı geçince kuzenlerinden işimiz olmaz facebook la falan derdi hani ben söylemeden açsam kızar diye düşünüyorum neyse 2 ay önce falan telefonunun ayarlarını sıfırlamış ve programları tekrar yüklemek için iş yerinde çalışan çocuklardan yardım istemiş program yüklemek için gmail hesabı falan açılıyor ya onu bilmiyor arkadaşına açtırmış onu anlatıyordu ya işte ahmet onu açarken bana sormadan facebooka kaydolmuş benim telden benim adıma dedi.Arkadaşına programları yükle demesini anlarım hadi oda facede yüklemiş olsun ama yanlışlıkla kaydolmayı anlamadım birsürü bilgi istiyor facebook hem de adı soyadıyla da değil sevdiği bi isim lakabı vs. ile arkadaşı bunudamı biliyordu hani sana sormadan açsa isim soyisimle açar Bana sormadan açmış bende direk kapadım falan dedi dondurma değil.Bende bi face eksik olsun boşver ne işin var dedim öyle olay kapandı.Ben bu yanlışlıkla açma isine inanmasamda bişey demedim meraktandır kaydolmuştur dedim yani ben kaydoldum desede kızmazdım kullan veya istemiyorum derdim en fazla ama benimde açacağımdan mı korktuda demedi bilmiyorum (benim kullanmamı istemez diye düşünüyorum) interneti telefonj yeni yeni keşfediyor boşver dedim.Neyse geçen gün kızkardeşim kendi hesabında tanıyor olabileceği kişiler arasında eşimin fotoğrafını görmüş bana gösterdi evet eşimdi eniştem ne ara hesap açmış dedi şaşrdı oda yanlışlık la açılan hesaba fotoğraf konurmu konmuş..hemde en yakışıklısından bir profil foto neyse baktım herşey kapalı neyse fotoda eskiden kaldı diyeceğim ama sadece profil fotoğrafı yüklenme tarihi var oda bir gün önce yüklenmiş.Yani hesabı kullanıyor yada yeni kullanmaya başlamış fotoğraf yüklemiş.Durumu da evli yapmış.Benim kızacağımımı düşünüp söylemiyor bilmiyorum kapattım desi öyle kaldı aylar önce açtım dese vs. Kızmayacagım halbuki ben ama neden söylemiyor anlamıyorum bende açmak isterim diyemi açmamı istemeyeceği için şimdi ne yapmalıyım ben sizce.siz olsanız ne yapardınız.Bir gün hayırlı olsun hayatım hesabın profil fotonda güzelmi demeliyim? Yoksa takipmi etmeliyim diyeceğimde herşeyi kapalı beyini göreceğim.sahte hesap açıp arkadaşlık isteği yollasam sohbet etsem ne yapar ki dedim ama saçmalama dedim kendimeyani ben eşime güvenmeyen biri değilim normalde kıskanç onu sıkan anlayışsız biri asla değilim ama böyle hareket etmesi söylememesi hoşuma gitmedi biraz aklımdan geçmedi değil ne yapayım söyleyeyimmi ? Onun söylemesini bekleyeyimmi
Hayir karsina alacaksin bugun nasildi gunun diye baslayacaksin lafa sonra yavas yavas devirin kotulugunfen gireceksin lafa . Anlatmazsa eger diger bir gunde sosyal medyanin karilari kocalari nasil tuzaga dusurdugunu yuvasini yiktiguni anlatacaksin. Ben sana guveniyorum zaten senin onlarla filan isin olmaz diyeceksin o an iste jeton kafaya duser
Nefret ediyorum karı koca hesaplarından. Arkadaşım ekliyor kabul ediyorum da onun kocasıyla niye muhatap olmak zorunda kalıyorum..Esinize söyleyin..hesabida ortak kullanin sizinde adinizi eklesin..sifreyi sizede versin..
Kesinlikle ne o öyle edi ile büdü gibi.çok iticiler...Nefret ediyorum karı koca hesaplarından. Arkadaşım ekliyor kabul ediyorum da onun kocasıyla niye muhatap olmak zorunda kalıyorum..
söyleme gizli gizli takip et. fake adresle konuşmaya çalış. en çok bu tiplerden korkarım kötü şey yaptıkları bariz belliMerhaba eşim 34 yasında daha düne tuşlu telefon kullanan internete merakı olmayan bir adamdı.7.8 yıldır akıllı telefon kullanıyor tuşlu eskisiyince bunu aldı tabi akıllı telefon alınca getirdiği özelliklerden hepimiz faydalanıyoruz.internete girmeyi bilmezdi yavaş yavaş öğrendi watsap falan var ikimizdede, ama facebook lafı geçince kuzenlerinden işimiz olmaz facebook la falan derdi hani ben söylemeden açsam kızar diye düşünüyorum neyse 2 ay önce falan telefonunun ayarlarını sıfırlamış ve programları tekrar yüklemek için iş yerinde çalışan çocuklardan yardım istemiş program yüklemek için gmail hesabı falan açılıyor ya onu bilmiyor arkadaşına açtırmış onu anlatıyordu ya işte ahmet onu açarken bana sormadan facebooka kaydolmuş benim telden benim adıma dedi.Arkadaşına programları yükle demesini anlarım hadi oda facede yüklemiş olsun ama yanlışlıkla kaydolmayı anlamadım birsürü bilgi istiyor facebook hem de adı soyadıyla da değil sevdiği bi isim lakabı vs. ile arkadaşı bunudamı biliyordu hani sana sormadan açsa isim soyisimle açar Bana sormadan açmış bende direk kapadım falan dedi dondurma değil.Bende bi face eksik olsun boşver ne işin var dedim öyle olay kapandı.Ben bu yanlışlıkla açma isine inanmasamda bişey demedim meraktandır kaydolmuştur dedim yani ben kaydoldum desede kızmazdım kullan veya istemiyorum derdim en fazla ama benimde açacağımdan mı korktuda demedi bilmiyorum (benim kullanmamı istemez diye düşünüyorum) interneti telefonj yeni yeni keşfediyor boşver dedim.Neyse geçen gün kızkardeşim kendi hesabında tanıyor olabileceği kişiler arasında eşimin fotoğrafını görmüş bana gösterdi evet eşimdi eniştem ne ara hesap açmış dedi şaşrdı oda yanlışlık la açılan hesaba fotoğraf konurmu konmuş..hemde en yakışıklısından bir profil foto neyse baktım herşey kapalı neyse fotoda eskiden kaldı diyeceğim ama sadece profil fotoğrafı yüklenme tarihi var oda bir gün önce yüklenmiş.Yani hesabı kullanıyor yada yeni kullanmaya başlamış fotoğraf yüklemiş.Durumu da evli yapmış.Benim kızacağımımı düşünüp söylemiyor bilmiyorum kapattım desi öyle kaldı aylar önce açtım dese vs. Kızmayacagım halbuki ben ama neden söylemiyor anlamıyorum bende açmak isterim diyemi açmamı istemeyeceği için şimdi ne yapmalıyım ben sizce.siz olsanız ne yapardınız.Bir gün hayırlı olsun hayatım hesabın profil fotonda güzelmi demeliyim? Yoksa takipmi etmeliyim diyeceğimde herşeyi kapalı beyini göreceğim.sahte hesap açıp arkadaşlık isteği yollasam sohbet etsem ne yapar ki dedim ama saçmalama dedim kendimeyani ben eşime güvenmeyen biri değilim normalde kıskanç onu sıkan anlayışsız biri asla değilim ama böyle hareket etmesi söylememesi hoşuma gitmedi biraz aklımdan geçmedi değil ne yapayım söyleyeyimmi ? Onun söylemesini bekleyeyimmi
Nefret ediyorum karı koca hesaplarından. Arkadaşım ekliyor kabul ediyorum da onun kocasıyla niye muhatap olmak zorunda kalıyorum..
Hayir karsina alacaksin bugun nasildi gunun diye baslayacaksin lafa sonra yavas yavas devirin kotulugunfen gireceksin lafa . Anlatmazsa eger diger bir gunde sosyal medyanin karilari kocalari nasil tuzaga dusurdugunu yuvasini yiktiguni anlatacaksin. Ben sana guveniyorum zaten senin onlarla filan isin olmaz diyeceksin o an iste jeton kafaya duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?