• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FACEBOOKLA İŞİMİZ OLMAZ deyip FACEBOK KULLANAN EŞİM HEMDE SÖYLEMEDEN...

kardeşiniz davet atsın
safa yatın siz haberiniz yokmuş gbi davranın
bakalım kabul edecek mi kardesınızı?

Bana kalırsa hiç actiona girme, öyle dümdük yüzüne söyle, neden açtın açtın da bana söylemiyorsun diye.
Gidişata göre bende artık sosyal medyayı kullanıcam ve senın de haberın olmayacak dersın.

Şifresini bi şekilde öğren. (Binbir türlü yolu var) Gir bak seni rahatsız edecek bişey yoksa bırak kullansın :KK51:

bende bütün hesaplarimi kapattım bi bunu kullaniyorum.. whatsapım var sadece.. onu da sadece arkadaşlarimla..
eşimin buraya girdiğimi biliyor üye olduğumu yorum yazdığı bilmiyor.. :(
Eşiniz neden herşeyi bilsin ki zaten.bence yorumları da okutup rahatlayın:))))

34 yaşında internete girmeyi bilmeyen, g mail hesabını başkasına açtıran, teknolojiye uzak bir adam bana çok inandırıcı gelmedi. Eğitimi ne eşinin, nerede yaşıyorsunuz? Bu devirde internete girmeyi bilmeyen insan mı olur 34 yaşında? 65 yaşındaki annem bile twitter, facebookta fink atıyor, instagramdan resimler yüklüyor, her gün mailleşip whatsapp'tan yazışıyoruz.
Kocan yakışıklı resmini koymuşsa kesin aranıyor. Birini düşürür müyüm diye. Evli olduğunu da bilerek yazmıştır, evli erkeklere talep daha fazla zaten. Şark kurnazı bir kocan var bence....

Var boyle adamlar ya.
Cidden var. Esim mesela. 27 yasinda, gecen hafta gmailden mail atmayi ogrendi, bu hafta exceli ogretiyorum. Bilgisayardan da tek bildigi sey fbooka girmekti. Bide cd takinca filmi acabiliyor. Fotograf falan yukleneceginde eskiden kardesine yaptirmis, simdi bana yaptiriyor. Ama instagram, twitter vs hepsi var. Ben actim sifir hesaplar :D ki benden once de akilli telefonu varmis, olse kendine gmail hesabi falan acamaz.

Konu sahibinin yerinde olsam kendime profil olusturup arkadaslik istegi yollardim. Bakalim napacak?

Var boyle adamlar ya.
Cidden var. Esim mesela. 27 yasinda, gecen hafta gmailden mail atmayi ogrendi, bu hafta exceli ogretiyorum. Bilgisayardan da tek bildigi sey fbooka girmekti. Bide cd takinca filmi acabiliyor. Fotograf falan yukleneceginde eskiden kardesine yaptirmis, simdi bana yaptiriyor. Ama instagram, twitter vs hepsi var. Ben actim sifir hesaplar :KK70: ki benden once de akilli telefonu varmis, olse kendine gmail hesabi falan acamaz.

Konu sahibinin yerinde olsam kendime profil olusturup arkadaslik istegi yollardim. Bakalim napacak?
hiç öğretmesen daha iyiydi:) sende girmezsin oda gir-me-sin:)

kocan sonuçta çekinmeden direkt söyle rahatsızsan. sert bir şekilde söylersen tepki verebilir ama normal öyle konu arasında facebook muhabbetini aç istediklerini söyle sakin bir biçimde :)

Var boyle adamlar ya.
Cidden var. Esim mesela. 27 yasinda, gecen hafta gmailden mail atmayi ogrendi, bu hafta exceli ogretiyorum. Bilgisayardan da tek bildigi sey fbooka girmekti. Bide cd takinca filmi acabiliyor. Fotograf falan yukleneceginde eskiden kardesine yaptirmis, simdi bana yaptiriyor. Ama instagram, twitter vs hepsi var. Ben actim sifir hesaplar :KK70: ki benden once de akilli telefonu varmis, olse kendine gmail hesabi falan acamaz.

ahaha benim esimi tarif etmisin :)
32 yasindyaken emailime cevap versin diye ben ogretmsitim email ayzasini ama simdi çok oldu ayzmayali belki unutmustur
elinde ip^hone var face girer bide haber bakar watsap yaziyor ama kardesleriyle :)

facebokunuda ben açtim kendimede açmaya ikna etmek için :KK70:

Back
X