Facebook ve whatsup'ta engellendim.

Kendisini guzellik ve sevgiyle düzeltebilecegimi, degistirebilecegimi sanıyordum.
Kilo vermede soyledigi yontemi bir doktorun soyleyebilecegine inanmadiniz degil mi?Aslinda ilk sinyal,kac kurtar kendini sinyali,oydu. Uzulmeyin hasta ruhlu biriymis. Araci vasitasiyla tanismada erkekler mecburen daha usturuplu oluyorlar.Yoksa boyle dul kadinsin ile baslayan terbiyesizce laflari isitmek mumkun.

Demissiniz ki adamin boynu yok, boyu 165, bacaklari kisa, gorunce sok oldum... Iyi de o zaman niye gorusmeye devam ettiniz? Sen aslinda hos birisin bakimli ol diye tavsiye verdiniz? Bakim yapmayla adam genetigini degistiremez ki. Sizin onu begenmediginizi anladigi icin hircinlasmis ve gururunu kurtarmak icin kabalasmis gibi geldi. Azicik bile begenmediginiz insanla zorlamayin, olmuyor. Afedersiniz ama bunun cinsel boyutu da var, insanin tiksindigi biriyle degil cinsellik yasamasi elele tutusmasi bile zulum

Zayıflamak için cinsel hayat mı? Ay koptum buna ya. Dötünü kaldırıp iki spor yapsaymış, sevişmeyi bekleyene kadar sapık herif. Bir de insan daha ilk günden bunun muhabbetini böyle yapar mı ya? Feci itici. Zaten sizi de itmiş, ne diye görüşmeye devam ettiniz valla anlamadım. Bir de kardeşinle birbirimize destek oluruz muhabbeti ne alaka yani? Kardeşini geçtim, daha adamı bile tanımıyorsunuz, üstüne itici de geliyor ama ailesinin içine girme girişiminde bulunuyorsunuz resmen. Aklınız mı tutuldu nedir?

Sonuç olarak; adam zaten onu zerre kadar beğenmediğinizi, bu işin olmayacağını görmüş, o yüzden çirkefleşmekte bir sakınca görmemiş. Bence ille evleneceğim diye kendinizi şartlayıp, böyle mal mal insanlarla şansınızı zorlamayın.

Hemen burddaki insanların ne dediğine bakmadan sinirlenmeyin. Haklılar.
Benim de arkadaşlarım var sizin gibiyim boşandığım için seninle takılmayız demediler.
Demek ki doğru değiller

Bence siz hiç suçlu fegilsiniz tabikide es seciminde daha secici ve dikkatli olacaksinz ilk degil ki. Tekrar ayni seyleri yasamamak için. Bosverin ya. Heryerden engelleyin. Kurtuldugunuza sevinin sozlerinide hiç tinlamayin bile

Boy,bacak boyu ve boyun yorumlarına ben de katılıyorum. Adamın dış görünüşünü temizlik dışında çok yermişsiniz,e önceden evlendigine göre demekki boyunsuz olupta evlenilebiliniyormuş
Biz erkeklere laf ediyoruz dış görünüşümüzle çok değerlendirip iyisini arıyorlar=(( diye,siz de benzeri birşey yapmışsınız. Sizin de yazdiklariniz (temizlik harici) adamın düşünceleri kadar çirkin.

Siz olmayacağını bile bile denemişsiniz zaten.Temizlik bakım insanın içinden gelir bunlar sonradan öğrenilmez.Boş yere vakit kaybetmişsiniz.Neyse kurtulduğunuza sevinin o evinde pahalı çikolatalarını yiyerek göbek büyütmeye devam etsin.

Bulusmaya 40 dakika gecikip haber vermemesi onemsemedigini, dakik olmadigini gosterir. Bekletilmeyi kimse sevmez de bir kadinin bekletilmesi de hic hos degil. Ustune bir de bencilsin, araba kullanirken mesaj atamiyorum diye saydirmasi da cirkin.
Eger randevusu varsa isini ona gore ayarlamaliydi. Gecikecekse de randevuyu daha ileri bir saate almaliydi.
Neresinden tutarsan elinde kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…