Facebook ve whatsup'ta engellendim.

Bütün gün evde oturmuyorum.
Çalışma hayatimda muhatap olduğum benim yaş grubumdaki erkeklerin neredeyse hepsi evli.
Geriye kalanlar fanatik muhafazakâr tipler.
Kendim gibi boşanmış olgun birini milyonda bir ihtimal de olsa bulabilirim diye düşünmüştüm. Eğitimli bir erkeğin daha farklı olabileceğini ümit etmiştim.

Yalnızlık en güzeliymis.

Simdi ablacim sevgili inanin inanmayin en iyi diger kadinlarla sosyalleserek bulunuyor. Neden derseniz, o kadin arkadaslarin bekar arkadasi, abisi, kuzeni, kocasinin/sevgilisinin arkadasi vb oluyor mutlaka. Nacizane tavsiyem once kadin arkadas edinin. genel olarak hani iliski odakli olmasa da arkadas cevresi iyidir, hem yalnizlik da cekmezsiniz.

Erkeklere gelince, Turkiye'deki egitimli erkekler de cok cinsiyetci, kadin dusmani, kaba ve saygisiz olabiliyor. PhD adam da essek cikabiliyor pekala. O konuda yardimci olamicam maalesef, bir Turk erkegiyle gorusmeyeli 5 yil olduUstune, bu adamin yalan soylemedigini nerden biliyrosunuz? Bana hic oyle hukuk mezunu bir tip gibi gelmedi, hukuk mezunlari daha sosyal ve agzi iyi laf yapan tipler oluyor genelde. Bu yuzden de internetten tanisma isini gecin diyorum ya, bakmadan, gormeden, yalan mi soyluyor dogru mu soyluyor bilmeden bu is ol-maz.

"Cimri olsaydım en iyi marketten en pahalı çikolatayı almazdım" savunması benim için sözün bittiği yer Cimri olmasan şampuan alır da saçlarını yıkardın kereste deyip kaçmalıydınız.

Ya kilo konusunda doktorun "Cinsel hayatın olursa daha kolay zayiflarsin." demesi?

Kendisini guzellik ve sevgiyle düzeltebilecegimi, degistirebilecegimi sanıyordum.

Ne idüğü belirsiz bir adam için böyle "ulvi" bir amaç edinmenizin altındaki motivasyonu anlayamadım. Doğru dürüst görmediğiniz, tanımadığınız bir adamı annesiymiş gibi değiştirmeye çalışmak niye?

Bence sizin biraz kendinizi sorgulama zamanınız gelmiş. Ben niye böyleyim, neden bu şekilde yapay bir sevginin peşinde koşuyorum gibi.

Ne çıkarsa bahtima:) olmuş bu arada açık sozlu olmana bayıldım oh olsun şişman gobekli

Bu soylediklerinizi denemedim mi sanıyorsunuz ?
Bir defa hemcinslerimin hepsi değil evlilik ikinci çocuklarını doguruyorlar.
Eşleri, boşanmış bir kadın ile görüşmesine müsade etmiyorlar. Evli kadınlar, evli kadınlar ile muhabbet ediyor. Ortak konunuz bile olmuyor.

Evli arkadaşlarım bana benden 10 yaş büyük iki cocuklu birini karşıma çıkarttılar. Senin dengin bu dediler.

29 yasindayim ve 30 u geçmeden evlat sahibi olmak istemiştim. O da boşanmış biri ve birbirimizin yaralarını sarariz sanmıştım

Ben hata yaptım buraya konu açıp sizlerle dertleşmek ile.
Sayın admin, neredesiniz ? Konumu kapatın beni de üyelikten çıkartın .

Aman bacı bekarlık sultanlıktır ahanda olsaydı bu göbekli kirli paslı adamla omur g3cermiydi mi . Ömrünün yarısını lavaboda geçirirdin kurmaktan. Birde fakir edebiyatı yapmaz mı dombili baykuş..

Kimse kötü bir şey demedi ki bence siz alıngansınız biraz. Kaç kurtul demiş herkes

Boşverin,tecrübe oldu kendinizi kötü hissetmeyin. Böyle barzolar çok var,internetten tanışmaya karşı değilim ama temkinli olmak gerekiyor yani ilk görüşmeden evlilik mevzusuna girmemek gerek en aazından bu sadece net tanışmaları için değil genel ilişkilerde de geçerli.
Çizgi çekip devam edin,kaptirmayacaksaniz yine tanışma yerlerinden tanışıp kafanızı dağıtabilirsiniz ama dikkatli olmak kaydıyla.
Mutluluklar.

Aman bacı bekarlık sultanlıktır ahanda olsaydı bu göbekli kirli paslı adamla omur g3cermiydi mi . Ömrünün yarısını lavaboda geçirirdin kurmaktan. Birde fakir edebiyatı yapmaz mı dombili baykuş..
Keyfimi yerine getirdiniz mesajınız ile sağ olun..da bekarlık sultanlık sa siz niye evlendiniz ve hamilesiniz ?

Anne olmayı istemem çok mütevazi bir istek değil mi ?

Ablacim hic hata yapmadiniz konusarak, bakin adam acaip bir tip belli ki ama yine de zararsiz. Ya kafadan sakat cikip sizi tehdit etseyd, ya tecavuzcu olsaydi.....yani internetten tanisma isi bana cok tehlikeli geliyor. Mutlu olmak icin cabalamanizi yadirgamiyorum asla ama bu copcatanlik siteleri bana hic guvenilir gelmiyor. Adam sacma sapan konusmus bosverin. Eee peki siz, size bu sekilde sacmalayan birinin pesine neden hala gidiyorsunuz bunu dusunun bir. Sen de gelinlige layik degilsin diyen adam sizi engellemis, halbuki tersi olmasi gerekirdi. Neden hala size hakaret eden biriyle olmak istediniz hem de hic de cazip olmayan bir tipken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…