Facebook ve whatsup'ta engellendim.

Keyfimi yerine getirdiniz mesajınız ile sağ olun..da bekarlık sultanlık sa siz niye evlendiniz ve hamilesiniz ?

Anne olmayı istemem çok mütevazi bir istek değil mi ?
Canim benim benim 4 cocugum var allaha sukur karsima iyi biri cikti ya cikmasaydi nr olcakti inan senin yerinde olsaydım kendimi bu şekilde avutrdum.. yani kötü biri olsaydı kendim içinde derdim amnon keyfine bak kötü insanların kahrını crkme

Kırmak gücendirmek istemedim. Eski eşinin kendisiyle ilgilenmediğini ve iskolik olduğunu, yıllar sonra kendisini çalıştığı kurumdan aradığını barışmak istediğini ama kendisinin kabul etmediğini söyledi. Anne ve babası da olmayınca kanadı kırık kuş misali gördüm ve acıdım.

Bu herifi eksiden mi buldunuz acaba ilk buluşmada def etmek lazımdı belkide. Terbiyesiz, küstah, haddini bilmeze bakın hele. İlk kez bir kadınla karşılıklı oturunca şirazesi kaymış. Böyle birini erken davranıp engellemediginiz için üzülün üzülecekseniz. Daha fazlası için değil.

Engellemiş beni her yerden.

Çok kırıldım.
Şaka yapıyorsun heralde. Seni resmen paraavcılığıyla suçlayan bir adama, senin en doğal isteklerini sana layık görmeyen,
Ailenle tanışmayı gereksiz gören,
Saçı başı yağlı, pisliğiyle görüşmeye gelip seni şekilcilikle itham eden bi adama mı kırıldın?
Ucuz kurtuldum deyip şükretmelisin.
O değilde hani adam dönüş yapsa yok demeyecek gibisin.

Üzüldüm sizin adınıza böyle bir hoduk denk gelmesine benim netten tanışıp evlenen arkadaşlarım var

Bu sitelerde mesajlaşırken herkes kendisini dört dörtlük gösterir. İlk buluşmaya gidersin, iki taraftan biri ya da ikisi de bum olur birbirini görünce. Kendine eziyetten başka bir şey değil bence. Önce sosyalleşmeyle başlayın, yeni insanlarla tanışıp çevrenizi genişletince site aracılığıyla değil de belki de sıradan aktivitelerinizi yaparken kafanıza göre bir beyefendiyle tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

Şanslısın niyetini erkenden belli etmiş ve neden başında hoşlanmadığınız midenizin almadığı(temizlik konusu)adama şans verdiniz onu da anlamadım.Bazı şeyler değişmiyo malum özsaygı gibi.Sizin zorlamanızla dişlerini fırçalaması falan..Hem cimri,hem öküz hem sosyopat! geçmiş olsun...

Allahaskina ne hatasi
Aaaaaa bu nasil adam.boyle. Onun kafasina bi vururum omuzlari arasinda gorunmez. Terbiyesize bak. 29 yasinda dul bayanmismis gelinlik neyineymis. Hadsiz. Ne fikrini begeniyosun bu terbiyesizin. Ne fikri ne konusmasi igrenc otesi. Bunun var ya ben . Acayip.benzetirdim laflarimla popusuna tekmeyi koyardim . Ay cok sinirlendim simsi ben. Zaten sancim var. Soyle adamlara yuz vermeyin nolur yalniz kalmak daha onurluca

Neyse başına bir is gelmemiş, oraya kayit acanlarin hepsi evlilik icin açmıyor bilmeni isterim. Karşına tecavüzcü , kadin ticareti yapan değilde ona nazaran daha iyi kafasi kirik çıkmış. O değil siz engelleyecektiniz man kafayı

Bu konuyu okuduğumdan beri şaşkınım. 29 olmama 4 var, bekarım, çocuğum yok ve kendimi hiç de umutsuz vaka olarak görmüyorum. 4 yılda bu kadar şey değişiyor mu gerçekten? Ben kendimi çok iyi hissediyorum, en verimli yaşlarımdayım ve bu uzun süre devam edecek. Tamamen bağımsızım, özgürlüğümün ucu bucağı yok. Anladığım kadarıyla siz de çalışıyorsunuz, bu durumda sanırım maddi bir sıkıntınız da yok. Daha ne ister ki bir insan? Çıkın, dolaşın, daha çok gençsiniz. Yaşınız umutsuzluğa düşecek bir yaş değil kesinlikle, çocuk için endişeleniyorsanız bir hekimle görüşebilirsiniz. Bir de değişik çevrelerle muhatap olmanızı öneriyorum, büyük ihtimalle içinde bulunduğunuz tek bir ortam olduğundan bu kadar çaresiz hissediyorsunuz. Değişik sosyoekonomik çevrelerden, değişik yaş gruplarından hatta değişik ülkelerden insanlarla muhatap olun, hayatın bir matematik formülü kesinliğinde ilerlemediğini iyice görün, bu size çok iyi gelecek.

Kız kardeşinin neden boşandığı sizine ilgilendiriyor, ayrıca siz de çöpçatan sitesine uye olmuşsunuz onu neden bu konuda yargıladınız, göbekli olduğunu yüzüne vurmanız hoş değil ikinizdede gariplik var

Sizdede hatta var zaten ilk gorusmede adami begenmedin ne diye zorluyorsunda adami degistirmeye calisiyorsun.. demeki adam pasakli.. degismezki.. olmuyorsa olmuyor ilk gorusmede kesecektin..
Ve bence cok kirici olmus disini fircala falan demek hic tanimadigin bir adama.. uzulmustur keske baska turlu soleyeydin bukadar yuzune vuracagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…