Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yaştan sonra dul halinle benden iyisini mi bulacaksin
Teşekkür ediyorum desteğin için.İyi geldi yorumun.
Off bu ne iğrençlik...
Kırıldım diyorsunuz bir de. Kendi haline bakmadan saçma sapan konuşan hanzonun teki, nesine kırılıyorsunuz?
2. buluşmaya bile gerek yokmuş.
Kadın için böyle düşünmüyorum ama bir erkek o tarz sitelerde takılıyorsa bir yol olmaz ondan. Çok matah bir şey olsa oralarda takılıyor olmazdı, normal hayatında bulurdu birini.
Boşuna sıkıyorsunuz canınızı.
Cok teşekkür ediyorum yaBence üyeliğinizi iptal etmeyin. Dertleşelim burada konuşalım. Ben sizi çok naif merhametli ve anaç buldum. İnceliğinizi anlamazdı zaten o herif. İyi niyetlisiniz belli. O tarz sitelerde bunu suistimal etmek isteyen çok olur. Evlenmek, yuva kurmak istiyorsunuz bir evladınız, düzeniniz olsun istiyorsunuz hepsine eyvallah ancak kendinizi size layık olmayan insanlara mecbur hissetmeyin lütfen.
Bir kere sevgiyle değiştiririm düzeltilirim filan diye düşünmeyin. Annelik yapacak değilsiniz kimseye. Size gelen 30+yaşında olur artık o da bir zahmet karakterini oturtmuş olsun.
Bu soylediklerinizi denemedim mi sanıyorsunuz ?
Bir defa hemcinslerimin hepsi değil evlilik ikinci çocuklarını doguruyorlar.
Eşleri, boşanmış bir kadın ile görüşmesine müsade etmiyorlar. Evli kadınlar, evli kadınlar ile muhabbet ediyor. Ortak konunuz bile olmuyor.
Evli arkadaşlarım bana benden 10 yaş büyük iki cocuklu birini karşıma çıkarttılar. Senin dengin bu dediler.
29 yasindayim ve 30 u geçmeden evlat sahibi olmak istemiştim. O da boşanmış biri ve birbirimizin yaralarını sarariz sanmıştım
Ben hata yaptım buraya konu açıp sizlerle dertleşmek ile.
Sayın admin, neredesiniz ? Konumu kapatın beni de üyelikten çıkartın .
Geç olmadan çıksa bariİyi kalplisin bence karşına iyi birisi cikacaktir
Teşekkür ediyorum desteğin için.İyi geldi yorumun.
Ağlamaktan başım çatlıyor. Ölene dek yalnız kalacağım, kedilerim beni yiyeceği için üzülüyorum.
Evlilik meraklısı değilim.
Seni anlıyorum ben de boşanmış yalnızlık çekmiş bir insanım.Ama bukadar alınma.Burdaki arkadaşlar kötü niyetli şeyler söylememişler.Benim konumda bana koca delisi gibi neler neler diyen oldu.Birsey demedim yine de.Insanin biraz ağrına gidiyor ama gözünü acman için söylüyorlar kötü niyetli söylemler değil..Bu soylediklerinizi denemedim mi sanıyorsunuz ?
Bir defa hemcinslerimin hepsi değil evlilik ikinci çocuklarını doguruyorlar.
Eşleri, boşanmış bir kadın ile görüşmesine müsade etmiyorlar. Evli kadınlar, evli kadınlar ile muhabbet ediyor. Ortak konunuz bile olmuyor.
Evli arkadaşlarım bana benden 10 yaş büyük iki cocuklu birini karşıma çıkarttılar. Senin dengin bu dediler.
29 yasindayim ve 30 u geçmeden evlat sahibi olmak istemiştim. O da boşanmış biri ve birbirimizin yaralarını sarariz sanmıştım
Ben hata yaptım buraya konu açıp sizlerle dertleşmek ile.
Sayın admin, neredesiniz ? Konumu kapatın beni de üyelikten çıkartın .
Abuuuuu şu cümleyle vallahii kan çıkar. İyi hakettiği yalnızlığın sefasını sürsün. Yarın birgün çocuğunun mıçtığı beze bile ne gerek var. Bizim zamanımızda analarımız elde yıkıyodu derValla bu zamanda karı olmak var, kendini bir erkeğe yamadin mi iş kolay demez mi.