• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook ve kişi liste önerileri hakkında !

laamouras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
5
0
1
Merhaba, iyi geceler. Merak ettiğim bir konu var. Facebook arkadaş listemizi açtığımızda telefon rehberimizdeki kişileri de öneriyor ya acaba yanılma payı olur mu ? Önemli bir konu hakkında bilgi alıp konuştuğum ve kayıt ettiğim kişi başka isimle çıkıyor Facebook önerilerimde. Ve hani fake profil de değil gayet usturuplu normal profil var. Acaba bana ikinci ismini falan mı verdi ?

Kontrol için kişiyi rehberimden silince önerilerden de o isim gidiyor. Yani başkasının numara ile karıştırmış olamam.

Facebook' un yanılma payı olabilir mi ?
Ya da dediğim gibi bana 2. ismi falan mı verildi ?

Bu arada konu önemli olduğu için ikinci üyelik aldım yönetimi bilgilendireceğim.

Merhaba, iyi geceler. Merak ettiğim bir konu var. Facebook arkadaş listemizi açtığımızda telefon rehberimizdeki kişileri de öneriyor ya acaba yanılma payı olur mu ? Önemli bir konu hakkında bilgi alıp konuştuğum ve kayıt ettiğim kişi başka isimle çıkıyor Facebook önerilerimde. Ve hani fake profil de değil gayet usturuplu normal profil var. Acaba bana ikinci ismini falan mı verdi ?

Kontrol için kişiyi rehberimden silince önerilerden de o isim gidiyor. Yani başkasının numara ile karıştırmış olamam.

Facebook' un yanılma payı olabilir mi ?
Ya da dediğim gibi bana 2. ismi falan mı verildi ?

Kim ariyor diye bir program var onu indirip numaraya oradan bak bakalim isim ne çıkıyor.

Back