• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

face ! bi akıl verin lütfen :(

Sevgilisini değil, sevgilisinin arkadaşını eklemiş eğer bir niyeti olsa eski sevgilisini direkt eklerdi yani benim eşiminde eski çıktığı kızlarla ortak arkadaşları var hiçte kıskanmıyorum tam tersine iyi oluyor neden çünkü benimle resimleri var profil resmi ikimizin resimi beraber gittiğimiz tatillerde resimlerimiz var ne olabilir ki.

Sevgilisi olmadığını biliyorum ama dediğiniz gibi eski sevgilisini anlatmamış (anlatmamasını doğal karşılardım ki, bencede insanın geçmişi ilgilendirmemeli ama hepsini çekinmeden anlatıp onu neden anlatmadığını anlayamadım) ve kayınvalidesinin söylemesiyle öğrenmiş ve bunu eşiyle paylaştıktan sonra zaten eski sevgilisini face eklemek gözüne sokmak olurdu. Ayrıca eski sevgilisinin ev arkadaşı çok iyi bir arkadaş olabilir, çok iyi anlaşıyor da olabilirler. Fakat bunca zaman sonra mı aklına geldi onu yeniden facesine eklemek. Bu biraz kafa karıştırıyor gibi geldi bana sadece.

kaygılarınız yersiz. sonuçta her insanın bir geçmişi var.

eski sevgilisinin arkadaşını değil kendisini bile eklese birşey ifade etmez.

ayrıca unuttuğumuz, hiçbirşey hissetmediğimiz insanları bile merak edebiliriz. mesela ben faceden hiç alakasız insanların profillerine bile merak edip bakabiliyorum.

mesela siz unuttuğunuz bir eski sevgilinizi merak etmezmisiniz

o geçmişteki kız olayına çok takılma, huzurunu da kaçırma. tamam son derece yersiz bir davranış olmuş bu ekleme olayı. ben olsam ben de rahatsız olurdum. çünkü çok şüpheci bir insana dönüştüm zamanında birileri sağolsun! böyle bir durumda ne yaparım, kızı silerim tabii. ama içim rahat etmez. facebook arama geçmişine bakarım, kimler aratılmış diye. tabii herşeyden evvel güven gelir, ve eşini de en iyi tanıyan sensin. zaten rahatsız olman gereken bişey olduğunda emin ol insan hissediyor. kendini de üzmeden ama takibi de elden bırakmadan gözlemle diyorum..

o geçmişteki kız olayına çok takılma, huzurunu da kaçırma. tamam son derece yersiz bir davranış olmuş bu ekleme olayı. ben olsam ben de rahatsız olurdum. çünkü çok şüpheci bir insana dönüştüm zamanında birileri sağolsun! böyle bir durumda ne yaparım, kızı silerim tabii. ama içim rahat etmez. facebook arama geçmişine bakarım, kimler aratılmış diye. tabii herşeyden evvel güven gelir, ve eşini de en iyi tanıyan sensin. zaten rahatsız olman gereken bişey olduğunda emin ol insan hissediyor. kendini de üzmeden ama takibi de elden bırakmadan gözlemle diyorum..

Ben de kızı engelleyip sildim, o bahsettiğin arama dökümüne de baktım, temiz, bi şey bulamadım :) Hatta zamanında eşim bana isteğin insanı silebilirsin demişti, ona güvenerekten hızımı alamayıp önüme gelen kızı silmiş de olabilirim =)

Eşime durumu anlattım, ben seni seviyorum, önemli olan sensin benim için, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap dedi.

Eşimin beni sevdiğini biliyorum, güveniyorum da, o da benim kıskanç bi hatun olduğumu biliyor, o da bu hataya düşmeseydi ne yapayım.

İşin özü kızlar, yorgan gitti kavga bitti =)

Teşekkürler hepinize.

eskileri açmanın kıskançlık krizi ve garip takıntılar dışında bir getirisi olmuyor ne yazık ki . Rahatsız olduğunuz yeri belirtin tabiki ama çok üstüne düşmeyin inanın küçük çocuk gibi güzel birşey yaptım sanıyor havaya giriyorlar

adam huzurunu kaçırmak için ne gerekiyosa yapmaya yemin etmiş heralde..
yoksa neden ortak hesaptan eklesin..
yerden göğe haklısın....

Son düzenleme:
Bence bu konudaki kesin tavrınızı koyun siz eski sevgilinizin arkadaşlarıyla görüşseniz eşiniz ne tepki verir acaba çok manasız geldi banada :19: sakın taviz vermeyin :34:

Son düzenleme:
Burnunu sürtün biraz aklı başına gelsin :19:
Eski sevgilinin arkadaşını eklemek ne demek kıza birşeyler kanıtlamaya çalışır gibi.
Ve alın karşınıza konuşun siz yapsanız tepkisinin ne olacağını sorun ??
Belki biraz aklı başına gelir.

Back